259

Край

преди 8 месеца

Ако държавата посегне на полицайката - всички нормални хора ще сме в нейна защита.Останалите могат да взимат байрака на дъгата за да не се множат.

258

Ме

преди 8 месеца

Уж искаме да сме правова държава, а всички се радват на уличен линч. Племе а не народ сме ние

257

Ужас

преди 8 месеца

Утре, тази полицайка може и вашия син да застреля.

256

а бе,сбъркан джендър

преди 8 месеца

До Ужас Дори и да влезе нищо няма да види!Ще я сложат в отделна килия,ще и оставят джиесема,и всеки ден от къщи ще и носят храна!Събота и неделя-отпуска!И непрекъснат натиск върху съда за помилване!Що се плюнчиш като не си в час!?

255

Анонимен

преди 8 месеца

Първо е прострелян в крака и в тъмното полицаят е нямало как да види, че е улучил крака на бягащия. Вторият изстрел също е бил насочен към краката, но в този момент бягащият е паднал, затова изстрелът е попаднал в рамото му.

254

баси народа

преди 8 месеца

Тези и зро ди нападат с железни тръби момичета и ги блъскат по главите с тях да ги обират,тука разни пу тьо вци умнеят имат ли право да ги трепят и с горещи препоръки да ходели по затворите!?Направо съм отвратен!

253

софиянец

преди 8 месеца

Каквото са си търсили, са го намерили заслужено. Трябва да ги галят докато счупят с тръби главите на десетина жени ли?

252

Патриот

преди 8 месеца

Отлична работа на полицая , трябва да се награди . Всички извършващи грабежи да си имат едно на ум , винаги има възмездие . В този случай са спестени хиляди левове на данъкоплатците и един престъпник по - малко , дано има повече такива случаи и със сигурност престъпленията ще намалеят драстично в България.

251

Хипотеза

преди 8 месеца

от едно оръжие ли са двата проектила или от две?Първият поразява престъпника в крака и той започва да пада.Вторият изстрел е произведен секунда след първия, мерната точка е ниско,но поразява поразява падащия престъпник в рамото.Той е смъртоносният,настъпва вътрешен кръвоизлив,няма как да бъде спрян.Произвелият втория изстрел полицай е нямало как да знае,че престъпникът ще падне и ще бъде улучен смъртоносно в рамото.Нещастен случай.Дали е в гърба?При падането може да се е извъртял.

250

Ужас

преди 8 месеца

Тука като в дивия запад стана. Това за мен е чисто убийство. Таз, полицайка е помислила че е на сафари но сега в сливенския ще види тя.

249

Анонимен

преди 8 месеца

До Анонимен 243 Какви стоппатрони бе,хапльо!В Щатите за грабеж те трепят моментално!Ти правиш ли разлика между кражба и грабеж,политкоректник дж енд ъря съл!?Добре че са каките да мият посраните мъжки сурати!

248

дядо Стефчо

преди 8 месеца

Доста време е гледала как ромите удрят с тръби жени по главите, някак си нормално е да стреля по тях. Тази жена ще остане легенда!

247

дядо Стефчо

преди 8 месеца

Чести и почитания за тази дама. За добре свършената работа. Показала е какво значи да имаш топки. Редно е да бъде давана за пример и да получи награди.

246

Дребен Зърнар

преди 8 месеца

Този оrк не е бил обикновен крадец. Да удряш човек с метална тръба, с цел грабеж си е тежко криминално престъпление, с умисъл. Тия, които го защитават, дали биха го съжалявали, ако беше нападнал техните деца. Този си е безскрупулен бандит, който ще убие без капка милост.

245

анонимен

преди 8 месеца

Този Марковски ,да не е роднина на онзи Марковски? Значи работата е ясна. Има приемственост! Тя и съдебната система същата работа.

244

Анонимен

преди 8 месеца

Според БГ законодатеслтвото, 18 годишен е "мъж", не "маладеж". Аман от полит-коректни внушения.Предвид пълнолетието , следва да е наясно с връзката права-задължения и действие-последствие.

243

Хан Тервел

преди 8 месеца

"Законът за МВР регламентира много точно правомощията, които имат полицейските органи..". А регламентира ли какви са на престъпниците??????

242

18см

преди 8 месеца

Отдавна в известно, че жените тъдява имат повече топки от завистливата кохортa от мачовци по нашите земи, дето само тропат по масата.Затова и сме били 500год под иго, затова и 3 мил са навън.Със путьoвци държава не се прави, политиците не са виновни.Страхливия *** алкохолика не иска да е добре, иска Вуте да е зле, за това живее само.Няма такава измекярскa сържава !

241

18cм

преди 8 месеца

Ясно е и на децата, че това маймунcko плeмe няма съвест, свян, доблест и вяра.Лежат на нашата издръжка, а на капак ни крадат и убиват.Изводите оставям на всеки.

240

Бай ставри

преди 8 месеца

До АнонименПейо общия тили си бе, кой ти даде да пилзваш нет в панделата кога намери време от миене на чорапи на цялото крило ?