248

Анонимен

преди 8 месеца

Чудно как обаче не протестират против вноса на евтини торове и препарати от Украйна, те сигурно за разлика от зърното им не са отровни и радиоактивни.

247

ЗНАЧИ СКИВАШ ЛИ ТРЯБ

преди 8 месеца

ВА ДА СЕ ТОЛЕРИРАТ НЕКВИ КРАДЦИ , БЛОКАДИ ДА МИ ПРАВЯТ...ДЕНКОВ ГАЗИ ГИ ТИЯ

246

Анонимен

преди 8 месеца

Този с НАП, който обижда на ***. Лицемер! Ти онова джудже-герберче от софийския университет ли си, където си размахва средния пръст на протестиращите?

245

БГ

преди 8 месеца

Това не са зърнопроизводители, а субсидиевъди.

244

Анонимен

преди 8 месеца

Да дойдат онея смешници с бентлитата да им пръснем цвайтера, няма какво да си говорим с крепостните им селянчета, да дойдат те нали са големи мъже.

243

Анонимен

преди 8 месеца

Това е дива и бандитска комунистическа версия на капитализма. От същите смешници, на които Европа помогна да станат от социал-комунисти в капиталисти. Някой трябва да идари тежко тази машина! Защото в другия случай, ще продължава да граби субсидии и да дере кожата на обикновения потребител.

242

Патриот

преди 8 месеца

С терористи не се преговаря!

241

AXE

преди 8 месеца

Банкянският зайцевъд беше доста прибрано момченце, но поне захранваше определени кръгова и все пак имаше някакво развитие в икономически и селскостопански план....Шия псевдо либерал-демократи и псевдоакадемици тотално се омацаха в собствените си shits.... То некомпетентност, то слагачество, то безумство само и само едни кинти да минат през едни фирми и след това да си ходят по островите......!?!?!?!?!?

240

дас

преди 8 месеца

по време на този хубав СОЦ унищожиха земеделието след това 90 години същите тези бивши социалисти разграбиха земята за без пари. В момента 100 семейства взимат над 75 % от приходите в земеделието. Явно ще вземат по-малко печалба с някой милион по-малко ама не е сигурно.......

239

Анонимен

преди 8 месеца

НАП ли, кой говори за НАМ и колко си вършат работата? Кога НАП е взела милионите и майбасите на некоя муъра? Кажете ми кога? Вкараха един Овчаров в затвора и после го изпраха? Вадят списъци на Магнитски за корумпетата от БСП ДПС ГЕРБ, с което казват, че цялата политическа система е БАТАК? И какво? Родния съд вика невинен. Пере та пере на пожар да ги спасява? Всичко е една огромна мрежа мафия. Прокурори, съдии, адвокати, политици. Рояк от кръвопийци. Адска сглобка!

238

Анонимен

преди 8 месеца

Дано затворят центъра и орлов мост с трактори, комбайни, с каквото там са дошли, за да могат жълтопаветните *** да вкусят малко от това, което ние, нормалните граждани, търпяхме преди няколко години заради техния "протест".

237

Анонимен

преди 8 месеца

Да, вярно е на 100% от предния написал го. Когато се заговори за патриотизъм 100% се отнася за грабежи и прикриване на следи. Точно на тази основа се създават и патреотарските партии, като Атака ВМРО Възраждане. Точно с цел да бъдат опазени олигарските и крадците! Това е самата истина на 100 + 1 %

236

Анонимен

преди 8 месеца

Господа Tpoлове, политиката "Разделяй и владей" вече не минава. Ако имотите на земеделците са незаконни, има НАП с шеф, назначен от ментетата, да им ги вземат. Не е виновен тоя който е взимал, а оня който е давал.

235

Незабавна забрана за

преди 8 месеца

всякакъв безконтролен и безмитен внос от където и да било, в това число и от Украйна.

234

до 252

преди 8 месеца

До Анонимен Това с ултимативния тон с Точка накрая - само у вас, пред жената ти. Ако и тя ти позволи!

233

Чендов

преди 8 месеца

Да организираме контра протест!Зърнената мафия става все по-нагла!

232

БГ

преди 8 месеца

Всичко ще се уреди много лесно. Първо забраняваме вноса точно както искат. Заедно с това забраняваме и износа. Алтернативно, спираме всякакви субсидии защото какъв е смисъла от субсидии за конкурентноспособност когато няма конкуренция. Селянчетата пишман-бизнесмени да си изберат кое им изнася повече.

231

Анонимен

преди 8 месеца

Спрете им субсидиите! Не само на зърнените олигарси, дерибеи и феодали. Във всички отрасли! Земеделие, фармацевтика, енергетика, образование. С какво тези хора, към които се насочват парите на държавата и народа са специални. С какво те са по-богопомазани от другите, че да съсредоточавате огромните пари само в определени хора? И без това, че в по-големия случай са и некадърни и нямат виждате за развитие, а само да си вдигнат някой хотел и да живеят от наеми! Спрете им парите, насочете към хората

230

въпроси

преди 8 месеца

1. Не плащате ДДС. 2. Връщат ви парите от акциза /ние ви го връщаме/ 3. Електроенергията ви е на трайно ниски цени 4. Милиардни субсидии от България и от Брюксел /пак от нас/ А ние - купуваме скъп хляб и скъпи плодове и зеленчуци. Това е равносметката.

229

Анонимен

преди 8 месеца

Не щем украински отрови, дори да са безплатни! Точка.