68

Анонимен

преди 8 месеца

Вие нямате срам и надминахте всички преди вас по свинщини за най-кратко време.

67

до наблюдател

преди 8 месеца

"Прабългарите не са славяни."-------------Никой не оспорва това, но ние не сме прабългари, а българи, тоест носим славянското в себе си. Винаги ми е било забавно когато някой отрича славянските ни гени на славянски език.

66

наблюдател

преди 8 месеца

Прабългарите не са славяни.

65

Анонимен

преди 8 месеца

Българите (славяните) за западно европейците са хора втора категория, полyживотни. Това им е заложено в майчиното мляко, това им е в кръвта. Средата на 20 век след ВСВ в Брюксел е имало човешки зоологически градини с нerpи. За тях другите са полyxopa, особено славяните - руснаци и българи. И българите се бутат там и им целуват задниците, надявайки се да ги приемат като равни да седнат на масата с белите господари - егати заблудените....

64

Кой ни брои за живи?

преди 8 месеца

Толкова ни е голяма подкрепата че за не знам си кой път удряме греда. Те просто не ни искат там. И в ЕС нямаше да ни приемат навремето ако не бяха ги натиснали американците щото тази територия им е важна на тях стратегически да си сложат базите тук. Хърватия влезе в ЕС 6 години след нас и вече са в Шенген и приеха Еврото. С нашата кирилица и историческите връзки ние им изглеждаме като Руски троянски кон. Никога не са ни обичали.

63

1 трилион

преди 8 месеца

2023 ЕС е похарчил 1 трилион да субсидира отоплението и тока на населението да компенсира високите цени за да няма недоволство. Въпрос: А колко трилиона ще похарчи ЕС за зимата 2024? Зимата 2024 топла ли ще бъде?

62

Анонимен

преди 8 месеца

При Тодор Живков нямахме тоалетна хартия и банани и не можехме да бягаме на запад.

61

Анонимен

преди 8 месеца

Съд на политиците управлявали между 1944 и 1989г... разорали българската земя и натикали земята ни в устата на хиените - чрез крепосничеството - колхозите, концлагерите, разорили и комунчалгализирали българския народ! Няма разлика между Осман оглу робство и Комун оглу робство!

60

Анонимен

преди 8 месеца

То и морето е чисто, ама няма туристи..

59

Мъъсидис Икюес

преди 8 месеца

Мерцедес води в нова класация на електромобилите с най-дълъг пробег с едно зареждане на батериите. Мерцедес-Бенц ЕКюЕс (Mercedes-Benz EQS). Ако желаете да изминете възможно най-дълго разстояние за електрически автомобил(BEV), то в този момент колата, която би ви дала тази възможност е Мерцедес-Бенц ЕКюЕс. ЕКюЕс може да измине до между 727 и 800 километра с едно зареждане на батерията. Докато китайският ZEEKR 001 e със 1032 км пробег, но тези километри не са демократични и са нискотехнологичи, затова наслаждавйте се на дългият демократичен пробег на Мърсидес икюес.

58

Урсула блее

преди 8 месеца

от трибуната на Европейския парламетн: Да глобал маркетс са заляти с по-евтини китайски електрически коли. Техните цени са кептнати артифишали лоу заради хюч държавни субсидии. Зис из дистортинг нашия пазар. Ама защо блееш, маофцо, имат пари - субсидират, вие защо нямата пари за хюч субсидии, а немате ли си високи технологии да произвеждате евтино, БМВ, Мерцедес, WV да уволнят работниците и да произвеждат с AI, нали сте високотехологични, нали капиталалистическата система е най-ефективна.

57

Анонимен

преди 8 месеца

Такава пунта Мара е всичко, че вече не знаете какви локуми да разтягате. Голям напредък, сложихте още по зависим слугинаж да ни управлява. Това са им и всичките реформи - за правилните хора на точните места, нищо повече.

56

Факт

преди 8 месеца

Китайските автомобили вече превъзхождат немските! Автомобилната индустия на ЕС е обречена.

55

Лъчо

преди 8 месеца

У нас все по належащо ще се поставя от обществото въпроса, за Народен Съд над политиците участвували в управлението на страната след 1989 година !

54

Петров

преди 8 месеца

Скумрия Габриел какви празни приказки е каканижела?

53

Българин

преди 8 месеца

А Путин защо не дигне визите да пътуваме свободно за Русия без визи, а? 45 години им лизаxме rъзовете, а още не ни дигат визите да пътуваме свободно за Русия, а?

52

Анонимен

преди 8 месеца

На нас Българите ни са нужни безплатни тоалетни навсякъде по магазините, по обществените места, гарите, спирките а не да ходиме чак в Шенген да се изпикаваме!

51

Анонимен

преди 8 месеца

Вчера отидох в една тоалетна понеже се намирах на обществено място. Иначе ходя по трънаците, сокаците, но тука нямаше как. Та влизам в тоалетната и един ме подгони да му плащам.. Той вика един лев. Аз му викам: Давам ти чиста, гореща пикня за без пари... Той ми вика че не можело.... И понеже така ми се допика, че си го извадих и се изпиках отпред пред тоалетната. Кой ме видял, видял... Най важното е, че съм се изпикал. Ако изиграя от тотото Милион ще направя всички тоалетни в България Безплтни

50

Анонимен

преди 8 месеца

На тая смотанячка не и ли стана ясно, че Австрия е против да сме в Шенген- точка. Онзи бил ни подкрепил, това какво значение има?

49

ДОЛУ ПРЕДАТЕЛИТЕ!

преди 8 месеца

ОСТАВКА И ЗАТВОР! СГЛОБКАТА Е ПОЗОР!!!