383

Мръсна измет

преди 9 месеца

2 милиарда субсидия вземат и хляба за нищо не става

382

Абе тъпанари вас

преди 9 месеца

Европа ви издържа. Да не мислите че някой иска да купува *** а който произвеждате ? Хлеб с ниско качество на високи цени

381

Не ме ебе за

преди 9 месеца

Българското производство: Искам ниски цени или високи заплати

380

Ми вие сте крадци

преди 9 месеца

И мафия бе . Кви квалификации да ви дават

379

Да трябва да се

преди 9 месеца

Изкарат танкове и да смачкат тия зърнари

378

До 410

преди 9 месеца

Те няма нужди да изкарват танкове защото никой в България не протестира! Освен платени от САЩ протестъри в подкрепа та ППДБ!!

377

До 405

преди 9 месеца

Не му отива?! Това моден конкурс ли е? Става дема за държавна измяна! На Денков и ПП, хората трябва да бъдат осъдени за предателство!

376

До 406

преди 9 месеца

Нека изкарат танкове, то ние нямаме много, а и войниците са с народа. Тях ги е страх за кожата си, да не умрат преждевременно и да не могат да си похарчат кървавите пари от Украйна. Но така или иначе, това ще стане в даден момент и пак ще си платят, и то много по страшно за тях. Бог с нами! За правдата!

375

До 408

преди 9 месеца

Е сега..не може да каже открито, че ЕС е американска колония и трябва да финансира като такава геополитическите войни на САЩ със цената на живота си! Все пак хората вярват, че живеят в демокрация където те управляват и са свободни ;))

374

Анонимен

преди 9 месеца

Цар Плъх да обясни защо сега ще плащаме и лихвите на украинските еврозаеми. Да не сме ги осиновили? Нашите лихви кой ще плати! ОСТАВКА

373

Само ме изненадва

преди 9 месеца

Че още товори на български а не на английски с колонизираните българи! Сигурно за да заблуди някои по бавно мислещи, че е лоялен на тях :)

372

Анонимен

преди 9 месеца

А защо полицаи предупреждават хора да не се включват в протеста? Тагарев да не докара танковете? Това управление е яредно за държавата! ОСТАВКА

371

Анонимен

преди 9 месеца

Не му отива на Денков това поведение. Уж академик, уж човек на науката. Как може да плюеш по българските земеделци и да употребяваш такива изрази? Да се вземе в ръце Денков, да вземе пример от Полша, да защити родното производство!

370

до 399

преди 9 месеца

За "Частник земеделец" от първобитно общинния строй ли става въпрос. Щото описанието е като за него. А е вдигнал ръце точно защото не протестира. Вдигнал ръце означава предал се!

369

Анонимен

преди 9 месеца

До400 . За кое време говориш , че си се пазел от Запада. Поне такова време на мен в България не и е известно . Имало е един период 1923 г . Където се вдигат срещу фашизма от Италия . Но е било кратък и не е подкрепен от хилядите частни земеделци

368

Ако обърнете куклата

преди 9 месеца

Денков, от задната страна ще прочетете надпис >> Собственост на Посолството>> Проперти ъф де ЮС ембъси!

367

Абе САЩ нещо

преди 9 месеца

Да са инвестирали в България последните 10 години?! ( освен подкупи на политици) Те от донор се превърнаха във вампир, който ни изсмуква ресурсите в Европа само! То не бяха покупки на самолети и оръжие, но не бяха бежанци от войните им в Сирия, Афганистан и Украйна! То не бяха покупки на втечнен газ! Сега даже и житоото им от Украйна да купуваме!

366

Анонимен

преди 9 месеца

Едно време сме се пазили от Запада. Като гледам имало е защо.

365

Анонимен

преди 9 месеца

Частник земеделец не подкрепя тези протести . Първо при частника продукцията му се изкупува на 100% . Бил той производител на домати с градина 5-6 дка, Фермер с крави 4бр. или с кози 5бр или с пчелар 15 кошера. Второ той не е политически обвързан с нито една партия. Трето дигнал е ръце от услугите на фонд земеделие

364

Usa

преди 9 месеца

Яжте отрови и ни плащайте. Нали искахте демокрация - сега я имате - пълната свобода да изпълнявате желанията ни.