553

рептил,

преди 9 месеца

кой ще говори с теб, академик как си станал, 3 думи в изречение не се връзва, какъв разговор, за дебат и решение съм песимист, то не ставаш!Чакаме ротацията, онази е същата!

552

Анонимен

преди 9 месеца

Денков те са искали да говорят с тебе още преди да гласувате предложението , сега си сърбайте попарата уркопоклонници

551

само гледай!

преди 9 месеца

До Анонимен Като започнат протестите, блокират София, се загледай в марките на тракторите и в техния брой! И провери колко струва един /само един/ такъв трактор. И няма да са 20-30 броя тракторите, а с почуда ще установиш, че са много повече. В София и в страната. Нали заплашват, че ще блокират цялата държава. И в добавка - всички зърнопроизводители в България получават ОГРОМНИ субсидии. На стойност около 30 милиарда. Какви коли карат - е, това си е тяхна работа. Може пък в друго да влагат пари

550

Анонимен

преди 9 месеца

Познавам двама зърнопроизводители....единият кара голф 3,а другия шкода Октавия 2005-та.Тия с Бентлитата са 10-15 души,а в България има 70000 зърнопроизводители.Денков заслужава линч.

549

Анонимен

преди 9 месеца

Оставка,книжен миш.ок

548

гост

преди 9 месеца

Терориста е премиера, не производителите на зърно, които са заплашени от чужд внос на ментелива пшеница от украйна. Не правете виновния невинен и обратното. Впрочем, що им е да разговарят с марионетка.

547

Анонимен

преди 9 месеца

Тез 2 милиарда дето ги разправят на кои точно свои хора са ги раздавали? И като дадеш 2 милярда на "приятели", целия бранш трябва да е благодарен ли?

546

3M

преди 9 месеца

напълно подкрепям премиерът Денков!

545

Анонимен

преди 9 месеца

Не му върви на премиера-химик с икономиката.

544

да

преди 9 месеца

До ГунюДа, печеливш е, при около 30 милиарда субсидии, няма бизнес, който да не е печеливш! 30 милиарда, така, без усилия, им падат от небето...

543

Гуню

преди 9 месеца

Айде сега ликвидирайте и този печеливш бранш.

542

Жиката

преди 9 месеца

Може да не са цвете,ама чак терористи не са.А този Денков си в фашага.

541

Xa-xa

преди 9 месеца

Спрете им субсидиите и вдигнете данъка на Бентлитата

540

Анонимен

преди 9 месеца

Гнусен торен червей,назнаен от ПосолствоТО да дразни хората и да затрива България.Доживотен затвор за това отвратително нищожество.

539

+

преди 9 месеца

Искам да благодаря на премиера, че така нарича българските зърнопроизводители "ТЕРОРИСТИ"

538

И да ям

преди 9 месеца

Кой знае къв *** от Украйна л, и детето ми в градината...,заради един урунгел ?! Няма да стане! Няма ли кой???

537

като чета каква --

преди 9 месеца

--руска пропаганда се лее тука не е чудно че хъркането на ДАНС се чува така ясно ! Вземете се събудете и ги натикайте тези по каушите заради анти Бг и ЕС и НАТО политика , ако така пишеха във Русия срешу Русия костите им щяха да са изгнили до сега при тамошната демокрация ,ама тука може !

536

охранен зърнопро--

преди 9 месеца

---изводител ! Те лапат евро-субсиидии със големия чирпак не със лъжица сигурно са милиардери за другите земеделци пари няма всичко е при тях! Няма да е лесно на Дянков парите са сила а тези ги имат във излишък . Ще блокират държавата като стой па гледай .

535

аз също

преди 9 месеца

аз също с терористи не преговарям академик Денков

534

!

преди 9 месеца

Денков: " зърнопроизводителите са терористи"След како ги обвини в тероризъм, Денков , или да докаже с факти думите си, или в понеделник да подаде оставка!