90

Аз

преди 8 месеца

Чистач съм на 43 години. Мия подове, бърша прах и лъскам ***. Взимам 50 лв. на час без ДДС. Работя 2 дни седмично, но не мога да изхарча тия пари и мисля да отбия 2-3 клиента че да не се преуморявам и да мина на 1 ден.

89

Анонимен

преди 8 месеца

До Анонимен 109. Тая глупост с какво ти помага ?

88

Радослав

преди 8 месеца

До 96: няма и да видиш защото стъкмистиката е питахме 1000 подбрани индивида. Те ги питат и ония казват: аз съм ИТ, реално е телефонистка в кол център или държавен служител за които компютър е някаква тъмна магия която ще го направи безработен, затова все си назначават едни индианци които така и не подкараха това електронно правителство напук на милиардите маринати за него, защото едно реално работещо електронно правителство ще направи 80% от държавните служители безработни! Саботаж му се вика.

87

Анонимен

преди 8 месеца

До Радослав. Аз предполагам, че за ИТ минават по бройка и изкаралите едномесечен курс по компютърна грамотност. То от ползване на компютър общо, конкретно с някоя програма за следене или автоматизация, до програмиране и създаване на сайтове, прогами за талафони, програми за проектиране, програми за четене има балкани и баири разлика колкото от Земята до Юпитер.

86

Радослав

преди 8 месеца

До 92: а ти можеш ли да ползваш шамандурата която наричаш тиква? Това, че се водят по документи такива не ги прави такива! По документи са ИТ, защото министерствата за да правят електронно правителство и да го ползват и поддържат назначиха сума ти и роднини които по документи са ИТ, реално и за водачи на биологични единици не стават! Това не пречи за стъкмистиката да се водят ИТ! Въпрос на интерпретация, ако го питаш са ИТ и по цял ден работят с компютър, реално по цял ден редят пасианси!

85

Анонимен

преди 8 месеца

До Анонимен 103. Айди кажи един кат си толкоз открехнат. Обаче ползуван масово и чисто български. За копачите на нивата си приказвай в кварталната кръчма.

84

Анонимен

преди 8 месеца

До Анонимен 103. Дрън дрън ерина

83

Анонимен

преди 8 месеца

96, копачите на нивата нямате нужда от софтуер. За това не си виждал.

82

Наркотрафикант

преди 8 месеца

Аз навремето бех Айти специалист ама заплащането е слабо

81

Анонимен

преди 8 месеца

До Анонимен 99. Верно ли е тей ?

80

Анонимен

преди 8 месеца

До Бе гето. Има си бе. Ако бех млад щях набърже да стана АйТи-специалист работещ за чужда фирма и внасящ в хазната само осигуровките. Не е кой знае какво програмирането.

79

Анонимен

преди 8 месеца

Копейките и русоробите всички мразят айтита, щото в техните очи са най-лошото от западния свят

78

Анонимен

преди 8 месеца

Всички ли АйТи-та се похвалиха по колко земат и кви коли карат или чекаме още да прииждат ?

77

До 93

преди 8 месеца

Щот са комплексари и никога няма да стигнат заплащането на едно ИТ! Така е честно!

76

Анонимен

преди 8 месеца

До Радослав.. ти ходил ли си на училище или на работа ,, различаваш ли професиите..

75

Радослав

преди 8 месеца

Влак няма да има толкова ИТ в София като всяко министерство е пълно до пръсване с родата на управляващите и всеки втори се води експерт, а всеки първи старши експерт. Реално 20 години едно електронно правителство немогат да сглобят, но се водят ИТ експерти. Всяка втора лелка на бюро в министерство се води ИТ, а генерират само безполезни документи за да оправдават назначенията си.

74

до Маги

преди 8 месеца

от 60 човека поток в университета 40% жени няма жена която да бие мъжете по заплата в ИТ сектора , жените стигат до заплата 6000лв. и са до там.. Нагоре няма най-добрите във всяка фирма са мъже..

73

Анонимен

преди 8 месеца

По-голяма глупост от седмица не бях чел. Басимамата. От кога тия-плъхове станаха IT експерти? Те български не могат да пишат, а камо ли код. Айде, експерти. Искам редуктор от 2400 оборота на кълца на 1100. 3 реда е. Леко запецнахте. И цял живот под наем ще живеете.

72

Анонимен

преди 8 месеца

78, льо льо, първият програмист е жена. Количеството мозък НЯМА отношение към интелектуалните умения. Ето например, уж имаш повече количество, но си про ст като озбушен фотьойл. Схвана ли? Льо льо?

71

Муахаха

преди 8 месеца

Много ИТ, много Нещо, а Интересно на Световният Пазар - Един Български Продукт от тия ИТ - няма! За мен това е Някаква Перялня за Пари на ДС - погледнете и на ДС-Отрочето Компанията - Продуктите й за нищо не Стават и Просто няма Кой да Ги Ползва, а 100ци Милиони въртят - 100% ПП Перялна за Пари!!