243

Анонимен

преди 8 месеца

твърдо не на отровните жито, слънчеглед от украйна щедро поръсени с отровните монсанто..

242

Анонимен

преди 8 месеца

Вследствие на това българките фермери ще загубят 2 млрд лева и много от тях ще фалират!Осъзнайте се, бе!Като нямаме българска пщеница,ще купуваме украинска.Никак не е добре това за България,никак!!!

241

179

преди 8 месеца

Тихомълком тласкат ,,държавата" (Територията наречена България ) към фалит !

240

Моше

преди 8 месеца

Да ни е честито еФтиното американско зърно с пестициди от Окрайна което дори и гладна Африка не иска . А някой Иксперт ще каже ли колко от този толкова важен Окраински износ дето бил нужен да храни света изнасян по разни "коридори" отива в Германия.... или Франция.... ? а Белгия колко окраинско зърно купува? Не го искат ? Тези огромни богати пазари ? ЗАЩО ЛИ ?

239

Анонимен

преди 8 месеца

ще светим като крушки,ама и дУпетатите и те ще светят...и дечицата им също

238

Анонимен

преди 8 месеца

Това правителство и НС наистина са за народен съд! Ще ни рискуват здравето, за да угодят на САЩ. Ако някой още си мисли, че имаме независима държава. От посолството ни дърпат конците и накъдето дръпнат, натам се въртим.

237

Анонимен

преди 8 месеца

Нашите фермери просто ще продадават хубавото ни жито в западна Европа. Ние ще се стягаме за бум на онкологичните заболявания. Жалка държава, жалък и глупав народ. Край на историята.

236

до 2007

преди 8 месеца

Да си чувал за чернобилската АЕЦ? Или мислиш, че всичко се е изчистило за тези близо 40 години.

235

хъ хъ хъ

преди 8 месеца

"ще се контролира наличието на радиоактивност и на тежки метали, плюс останалите показатели, които се следят хербициди, пестициди и т.н. Така "мекичко" се опитват да ви подскажат какво ще папкате от сега нататък. От друга страна добре, ще икономисваме от улично осветление през ноща... щот' шЪ си светкаме в различни цветове...

234

2007

преди 8 месеца

А тук са най-смешни копейките!Защитават Путин и оправдават агресията му спрямо Украйна и украинския народ, отричат че той ги бомбардира, обаче като се заговори че ще ядат хляб с украинско зърно изведнъж се оказа, че от бомбите всичко било с убеднен уран!хахахЕ как така хем не ги бомбардират, хем земята им и реколатата са със убеднен уран?!?

233

2007

преди 8 месеца

Вижте, не аз съм измислил пазарната икономика!Ако зърното на нашите зърнари е качествено и на добра цена, ако ще да разрешат внос от Луната, пак ще си го продадат!Проблема е, че нашите садят нискокачествена пшеница от която добива е голям, но за нищо не става!За това ги е страх!Неслучайно в Гърция един хляб 800 грама струва 1,5 евро, обаче няма нищо общо като качество и вкус с товя, което ядем ние тук!

232

Жиката

преди 8 месеца

На ход са земеделските мижитурки.

231

Анонимен

преди 8 месеца

До 2007---не знаеш ли че ЕфТИНОТО , не е качествено и не е здравословно . Само до носът си ли гледаш , а поогледай се малко по-далече !

230

Анонимен

преди 8 месеца

До 1986... Копейките ще изместят ПП-ДБ от 2-рото място ..А вие си плямпайте !

229

Анонимен

преди 8 месеца

СЛЕД 100 ДНИ УПРАВЛЕНИЕ НА пп-дб ,..... МИНУС 6-8% .

228

безглутеновият

преди 8 месеца

всичко разрешава, други ще се тровят!

227

1986

преди 8 месеца

На копейките им е увреден мазъка още от Чернобил, да не се оплакват, че е от украинското жито :)

226

Унгария, Полша

преди 8 месеца

Забраната за украинско зърно остава само в Унгария (които са руски пионки) и Полша. В България ЧИСТАТА печалба на зърнарните нарастна от 1.5 милиарда до 2.3 милиарда - точно заради липсата на конкуренция от Украйна.

225

Какъв е проблема?

преди 8 месеца

Сутринта, по БТВ зърнопроизводител заяви, че себестойността му на 1 тон е 156 лв., а се продава за 700 лв., което донякъде е обяснение защо протестират! Защото ще имнамалее печалбата, която в момента е четворна и се плаща от всички българи!

224

Анонимен

преди 8 месеца

Да ви са сладки украинските ГМО и пестициди.Нашето зърно ще продадем в Европа а ние ще ядем украинските б.о.к.лу.ци