36

Анонимен

преди 9 месеца

Не ми се мисли какво е излязло след това хапване....ще го запазят за бъдещите поколения!

35

Рендету

преди 9 месеца

КомунизЪма на Бай Тошо, ще се превърне във Втория Златен Век за Бг, след Първия на Цар Симеон Велики!!! След време - кажи го - речи 25 години, сиреч, едно поколение - малкото останали българи с носталгия ще разказват на внуците си за силата и могъществото, за културата и науката, за социалните достижения на НРБ и ще п/уват предците си за глупоста, с която разрушиха държавата си!

34

Анонимен

преди 9 месеца

Определено се забелязва повишаване на ръста на българина през демокрацията в сравнение със соца.Но за сметка на това е настъпило масово погрозняване и затъпяване.И това със всяка изминала година се влошава Българина все повече започва да заприличва на маемуна.

33

Анонимен

преди 9 месеца

До 52 Милка е най-вкусния и качествен шоколад. От Швейцария го внасят.

32

Българин

преди 9 месеца

При Тодор Живков когато бяхме с Русия комунистите бесеха демократите с тел на прозорците, но дори и тогава изплезените и оцъклени лица на демократите гледаха на запад към свободата и демокрацията, при маратонките, дънките левис, цветните телевизори, хитачитата, тоблероните и киндерите, красивите ситроени и опели и бялата техника където магазините са като корекоми.

31

Анонимен

преди 9 месеца

Чак и на мен ми се препи вино и за мезе раци. Чичо Вова знае как да посреща гости!

30

Анонимен

преди 9 месеца

Те и сега не знаят какво е шоколад. Качествен шоколад е 6-10 лева, българите никога няма да могат да си позволят шоколад, ще ядат бoклyците които им продават.

29

Българин

преди 9 месеца

При Тодор Живков нямахме тоалетна хартия и банани и не можехме да бягаме на запад.

28

Рендету

преди 9 месеца

И докато Путин провежда поредния "форум", на който присъства мистър Ким, укропите устроиха "Фоерверк" в Севастопол в чест на високия гост, "фоерверк", пресякал 1001-та "Червена Линия" на Ген. Щаб на ВС на РФ под "мъдрото" ръководство на Путин, Шойгу и Герасимов, които успешно Екзекутираха непослушното си "другарче" Пригожин, мистър Ким много добре разбира що за хаос цари в Кремъл и бърза да извлече за Сев. Коре максимум дивиденти преди да е станало твърде късно!!!! Уви, това е реалноста!

27

Анонимен

преди 9 месеца

До 40 Ставаш в 3 ч. заранта, за да купиш пробитото и втасало мляко. Толкова беше хубаво, че всичко вкисваше или вече беше вкиснало. Бахура беше пълен с дарадонки от животните. Гнус.

26

Анонимен

преди 9 месеца

До49.ГМО храни са започнали да се продават в Америка още през 20 години.Факт е че там от тази храна станаха по високи хората на ръст и като идваха в Европа бяха като великани.После започнаха да се обработват храните и в Европа и европейците и те израснаха.Така става и в Корея сега и в Китай,там по късно навлезе ГМОто.

25

Анонимен

преди 9 месеца

До33.Абе ти къде си живял?Всичко беше качество през соца.И сиренето сирене, млякото,хлябът,бирата и всичко.Хората още помнят вкуса на истинската храна през соца и търсят сега да си купят нещо подобно,поне да наподобява.А какво ще кажеш за това че сме на първо място по инсулти и инфаркти българите,като сега де живее по добре?

24

Анонимен

преди 9 месеца

След това севернокорейският лидер пое обратно по дългия път към вкъщи, предадоха руските медии./Владивосток е буквално на северно корейската граница .

23

Анонимен

преди 9 месеца

Цеца пяла ли е на тържеството?

22

Анонимен

преди 9 месеца

В Северна Корея не използват ГМО за храна щото по принцип няма храна. При тях отглеждането на зърно е свързано с мощна идеологическа пропаганда, кво да говорим повече. Не се садят култури за изхранване на населението, а обожествяване на дебелото джудже. Вие за ГМО ми говорите хахаххаха.

21

Анонимен

преди 9 месеца

А какво стана с морска база в Севастопол, корабът и подводницита? Нещо не са сложили достатъчно гуми за защита

20

Анонимен

преди 9 месеца

До 26.Хаха здрави били българите на първо място по инсулти и инфаркти.Добре ме разсмя колко здрави са българите днес.

19

Анонимен

преди 9 месеца

До26.На колко си години?Колко дебели хора имаше през соца и колко сега знаеш ли?Всичко е до качеството на храната.Нямаше глад през соца,имаше хубава храна и се ядеше ама почти нямаше дебели както сега.Затова не виждаш дебели в Северна Корея или Куба например.Ако се върнеш назад в соц България почти не можеш да ги срещнеш.

18

Анонимен

преди 9 месеца

Докога точно ще ни занимавате със срещата на джуджетата.

17

Мушмул

преди 9 месеца

Илин мъск вика, аз не съм богат, путин е богат, щото може да си позволи легиони. Бухаха