75

анонимен

преди 8 месеца

и без ядрената си мощ ВЕЛИКА РУСИЯ пак ще постави янките и запада на колене - без суровини те загиват като препикано мушкато!

74

НЕМА МИЛОСТ

преди 8 месеца

За Бин Ладен, Садама, Кадафито....свързани по някакъв начин с атентата

73

Алекса

преди 8 месеца

И русофили и русофоби са обикновени футболни фенове ! Виждат нещата както им се иска. Но погледнато отгоре се вижда ясно че пак някой не е преценил като Хитлер възможностите на Русия !

72

Добре

преди 8 месеца

ще го отпразнуваме.

71

Анонимен

преди 8 месеца

самолетното гориво може да стопи стоманени основи и да срине небостъргач, ама не може да изгори паспорта на "атентатора"... :D :D :D

70

Анонимен

преди 8 месеца

До Анонимен 74 - На мен Сорос ми е виновен, защотооткакто се пунаха неговите глупсоти, в офиса гледам през седмица глупсотси от рода на презентация на тема "Как да сме по-малко бели". Ако не ми беше 200к заплатата на година, щях да се изселя, честно ти казвам ...

69

Анонимен

преди 8 месеца

Ааа ... затуй ли арабийките празнували днеска ...

68

Анонимен

преди 8 месеца

На българския бачкер бедняк аутсайдер са му виновни за провала в живота: САЩ, Сорос, Луната Марс, Бил Гейтс. Мале, мале колко жалко е да си бачкер бедняк...

67

Анонимен

преди 8 месеца

Както тук често пише един вмиpиcaнТъп русофил, само със съчиняване и писане на глупости и лъжи Украйна не може да бъде победена... Трябва да се запишете доброволци в руския башибозук, копейки *** и мaлoyмни,но и тогава имате шанс =0,1%! Изписали сте хиляди глупости, а с тях доказвате единствено, че сте жалки комплексapи.

66

Марчето

преди 8 месеца

НаврЪшват ли се?

65

Анонимен

преди 8 месеца

Във войната в Украйна също ще има подобен преломен момент когато руската съпротива по фронтовата линия ще рухне като тези кули на 11 септември. Тогава с удоволствие ще гледам как жалките русофили изопачават абсолютно всички факти за да оправдаят поражението на руския башибозук.

64

Анонимен

преди 8 месеца

На този ден преди 22 години свърши демокрацията !Роди се патриотичният акт закона с който просто ей така могат да те подслушват , арестуват и държат с години .И затвора в залива Гуантанамо ,Куба КЪДЕТО ИЗВЪН ЖЕНЕВСКАТА КОНВЕНЦИЯ ЗА ПРАВАТА НА ЧОВЕКА ,МОГАТ ДА ТЕ БИЯТ ,ИЗНАСИЛВАТ С ПРЕДМЕТИ , ДА ТИ ПУСКАТ ТОК И ДАЖЕ УБИЯТ ! Честит нов световен ред .

63

Анонимен

преди 8 месеца

Попълвате декларация, че подкрепяте украина и получавате възможност да лайквате!

62

Анонимен

преди 8 месеца

Построиха комунизма западните държави. И тоталитаризма. Тотален контрол - блокират им банкови сметки, фейсбук акаунти, ако не говориш това което искат, ограничения за работа, данъци. Само да излезеш от "правия" път и ти стъжняват живота. 9/11 беше началото. Затова го направиха. Америка е абсолютен комунизъм и полицейщина.

61

Анонимен

преди 8 месеца

До Ха-ха - оставли са възможнист само българите с американско самосъзнание да гласуват! Ама и твойте лайкиве не се виждат. Сигур Путин те блокира!

60

Анонимен

преди 8 месеца

Ха-ха-ха! Кво става русофили *** иТъпи? Отнеха ви "правото" да манипулирате гласуването по коментарите, а? Ха-ха-ха!

59

Анонимен

преди 8 месеца

До А северните55. А не бе.

58

Анонимен

преди 8 месеца

Koзяяците насочват енергията и към Русия, защото виждат колко набит и трагичен е любимият им Запад. Западните империи умират бавно и сигурно. Чичо Сам губи влияние, Франсетата губят в Африка колониите си, Германия е много зле икономически, УК след брекзит е пълна кооочина.

57

Анонимен

преди 8 месеца

Eвропа не са им съюзници, а васали. Германистан е окупирана от 1945 г. до днес. Няма значение колко мерцедеса правят. Съществуват само защотото чичо Сам позволява. И на каишка ги държи и командва какво да правят.

56

Анонимен

преди 8 месеца

Всеки ден с удоволствие чета новините свързани с агонията на фашистка РФ и кремълския, къс пcиxoпат... Също така се наслаждавам на гъpчовете на вмиpиcaните русофили върху клавиатурите в стремежа си да оправдаят империята на злото Русия и нейната предизвестена капитулация. Украйна си върши работата перфектно!