34

Анонимен

преди 8 месеца

Хахаха ти му казваш да се изнесе за да спре войната, то ти разправя как някой ще те ползва за пушечно месо, в същата тази война.

33

стига бе

преди 8 месеца

Бляновете Украйна да спечели войната са меко казано пожелателни, нямащи нищо общо с действителността.

32

мдаа

преди 8 месеца

"Тейс Ройтен от Нидерландия припомни предишно изказване на Йенс Столтенберг, в което той е заявил, че на Украйна трябва да се даде всичко, от което се нуждае, за да спечели, но това още не е направено. Той поиска ракети с дълъг обсег на действие." --- На тия юроджендъри май чавка им е изпила акъла при условие, че са имали такова нещо под шапката. Да се даде всичко, че Украйна да спечели срещу ядрена Русия?! Единсвеното, за което се сещам са ядрени ракети. Дайте им и да се приключва със Земята.

31

Анонимен

преди 8 месеца

Ако путин се изнесе от Украйна, още днес ще се прекратят военните действия. Баба ленче да го напомни на дядо вова, че и двамата май ги е хванала деменцията. Неа декватници.

30

Анонимен

преди 8 месеца

***.леровото Йонче пита от името на господарят си.

29

Анонимен

преди 8 месеца

При съвместните учения в черно море, американците пращаха бг корабите към Крим а те стояха назад и гледаха реакцията на руснаците. И сега при война ще е същото - ще стоят отзад и ще пращат българи и румънци да м.рат

28

Анонимен

преди 8 месеца

Всичко питания към Путин и вътрешния му глас - само той знае какво е намислил за Черно море..

27

Анонимен

преди 8 месеца

Има риск за пълномащабна война да. Ако джуджето от Кремъл се опита да продължи напред и не се изтегли на територията си..

26

Анонимен

преди 8 месеца

До Анонимен 17 - тая червена кукумявка я погнаха когато каза да се направят проверки за качество на Бойковите магистрали. Почнаха да я съдят за да я спрат, и успяха. Но сега, години по-късно се оказа че е била права - 30% от магистралите са откраднати чрез по-малко вложени материали. Обаче Бойко си е на власт и реакция нямаше никаква. И пак ще си краде.

25

Анонимен

преди 8 месеца

Примитивна лелче, защо питаш него? В случая господаря ти Путин на Терористична Русия напада други държава! Защо питаш Стотленберг, или както се казва? Все едно питаш, ще се защитаваш ли ако те нападнат? Отговорът е ясен. Срещу Теористична Русия трябва да се води война днес! Днес или никога! Теористична Русия трябва да бъде спряна днес! Днес и само днес, утре ще е късно.

24

Анонимен

преди 8 месеца

При съвместните учения в черно море, американците пращаха бг корабите към Крим а те стояха назад и гледаха реакцията на руснаците. И сега при война ще е същото - ще стоят отзад и ще пращат българи и румънци да ***.

23

Анонимен

преди 8 месеца

Руският мерак почина за Украйна и за други страни от Европа.Джюджето нещо върви и пада.Нее добре.

22

НАТО

преди 8 месеца

е военен, а не политически съюз...............те искат война, за да оправдаят съществуването си..............Западните държави пак излъгаха бившият СССР ...............Варшавският договор се разпадна.............НАТО продължи да го има..............целта е Русия...........Западът иска да краде от Русия, както сега краде от Африка..............ясно е като бял ден!!!

21

Анонимен

преди 8 месеца

да пита ботоксовото джудже

20

Анонимен

преди 8 месеца

Марш,маа!

19

Анонимен

преди 8 месеца

Йончева, Крим чий е?

18

Русия

преди 8 месеца

ще върне руските територии на 36 май..................т.е.никога..............НАТО демонстрира фалшива солидарност с Украйна.................за да продължават да умират още невинни хора в тая братоубийствена война.............руснаци и украинци...............това е целта на Запада!!!

17

Анонимен

преди 8 месеца

евродепутат от ЕНП Александър Йорданов попитал Кога Русия ще започне да изпитва ужаса на войната? Кога ракети на Украйна ще започнат да падат в Русия. Може ли по време на война да се правят толкова недипломатични изказвания. Като се е наежил толкова да ходи да се сражава. А ние ако започнем да усещаме ужаса на войната кой ще е виновен?

16

ъ

преди 8 месеца

НАТО продължава неудържимо с простотиите си. Очевидно искат да демонстрират някакво, макар и малко превъзходство. На сушата нещата не се получиха, въпреки очакванията. Ами ако и в морето не се случат, кво прайм?

15

Анонимен

преди 8 месеца

*** вие тотално сте се побъркали ако мислите, че Русия ще върне тези територии на Украйна. Кой ви шантажира с подобни глупости? Сериозно ли има човек, който става сутрин и си казва - Още малко и ще победим Русия, а Путин ще подвие опашка. Слезте малко на земята, тази война или ще продължи с години или ще стане пълномащабен конфликт. Йончева съвсем адекватно задава въпрос, защото няма джан-джун от НАТО в черно море, освен нашите катерчета с ракетки и руски кораби.