97

Анонимен

преди 8 месеца

Едните роби на рашия, другите роби на сащ, дето не на и ходили там сигурно. Бил съм и в двете, имат си проблеми и тези държави. В щатите има места дето не се говори английски, расизма е огромен проблем. Винаги е било така, все сте били РОБИ, да се харесате на господаря, да ви даде парче месо :). Винаги да предадете своите и да не гледате общия интерес, а да служите и да се харесате за някоя стотинка. Жалки противни душици. Точно на тая дата показваме и на рашия и на Англия и САЩ характер и воля!

96

Галя от...

преди 8 месеца

Честито на всички! Поклон пред тези, които обединиха териториите едно младо княжество с една васална област и се получи една единна територия, нашата Територия!

95

Честит празник

преди 8 месеца

Българи и на русо робите също

94

Анонимен

преди 8 месеца

Който не празнува е червен...Русофилите искат да върнат предисторията до Хан Аспарух.Добре.Върнете тогава благодарността на Русия към България за разпространението на християнството по руските земи .За българските просветителска книжовна школа Без която Русия не би съществувала днес.

93

Анонимен

преди 8 месеца

До 98....САЩ по същото време са имали подобни проблеми с войните между ,,юга" и ,,севера".Хич не им е било до Русия.Камо ли за България.

92

Анонимен

преди 8 месеца

Знам жестоката роля на Русия в новата ни история. Знам обаче, че такова дискусии бяха невъзможни до преди 20 г. Обществото е тотално деградирало и разбито. Външни сили имат желанието да става още по-зле. Сигурно затова и щатите пратиха посланик от Хаити тук, за тях сме вече ***

91

Анонимен

преди 8 месеца

Слава *** България! Слава на героите!

90

Анонимен

преди 8 месеца

Всички са били против Съединението - и Русия, и Англия и САЩ. Това е един изцяло български празник. Но посланника на САЩ няма да ни позволи да го имаме за национален.

89

Анонимен

преди 8 месеца

Русофилите не празнуват....разбирам ги.Това не е техен празник.Техния празник е преди ,,Съединението"...На разделена България.

88

Анонимен

преди 8 месеца

Ако тогава , през далечната 1885 година е имало фашисти , руснаците със сигурност щяха да обявят България за фашистка.Героите за обединение фашисти.,,Съединението" ...фашистко.Войнята между сърбите и българите ,война срещу фашистка България...

87

Анонимен

преди 8 месеца

Защо това да не е национален празник? Той е чисто български!

86

САТАНА

преди 8 месеца

И въпреки че Русия попречва на съединението,3 март слага край на османското владичество...

85

Бонго Бонго

преди 8 месеца

Именно Русия насъска Сърбия срещу нас. Имали сме люта битка и все още там се таи омразата, заради Русия.Всички руски *** вън

84

M0/\0N /\ABE

преди 8 месеца

Натъжава ме фактът че Русняяците СССРци и тяхната слугинскоподхуйна българска и з мет комунистите и чекистиот Бкп са убивали българи като сфине в кладница без да им мигне Окото и сега някакви русо роби и комунистически аутисти си обичат Рушията.Срамно е дрогари!

83

Анонимен

преди 8 месеца

На днешния ден от турско или от фашистко робство сме се освободили?

82

Анонимен

преди 8 месеца

Скатаджиите и те шизофреници.Техният шеф изявен русофоб и прави предавания срещу Русия с другия луд, Пламен Павлов, но се хвали със своя велик приятел Николай Хайтов, автор на поредицата Петко воевода.После същият Симеонов ходи в Добрич да издига огромен кон на генерал Колев.Е, питам, това какво е, шизофрения, йезуитщина или просто бизнес.Печелят и от русофилия и от русофобия.Не им се връзвайте.

81

Анонимен

преди 8 месеца

Малко след 9 септември , комунистите от ,,братския" съветски народ обявяват героите от войните за обединение на България за фашисти и бандеровци.Избиват ги и прогонват Позната история от събитията е днешна Украйна.И сърби и руснаци са обединени пред разделението на Украйна.Като и на България

80

ами

преди 8 месеца

Ето това е Български национален празник.ЧЕСТИТО

79

Бонго Бонго

преди 8 месеца

Поздравявам всички българи,които оценяват 6 ти септември!!!!!

78

Анонимен

преди 8 месеца

Затова после 1916 ни вкарават в поредната катастрофа . Воюваме срещу и Русия.