225

Анонимен

преди 9 месеца

Това колко бeзроден трябва да си, че да зачиташ берлинския конгрес пред Санстефанска България?

224

академици,

преди 9 месеца

професори, спортисти и ... интелектуалци. Виза, странно семейство със странна ориентация. Велислава, рагу и зъби, Да4ков, обидно е. А Тервел знае ли, 4е са го оплели в поредната русофилска интрига, предизборно, или още се сърди на Кли4ко, 4е отупа брат му. Ей, не противопоставяйте пове4е хората.

223

Не е ли ясно?

преди 9 месеца

До Българин: Първо държавност, а после и независимост. Или мислиш, че става обратното? Дори хаджи Иванчо хаджи Пенчович и Кириак Стефчов не са считали за България за независима преди Трети Март 1878г.

222

:)

преди 9 месеца

Русия е водила няколко войни с Турция, като никак не се е интересувала да ни освобождава. И е логично, защото самите руски селяни са били роби, но не на чужди, а на своите земевладелци. Единствената цел на Русия са проливите. "Който ни освободи, той ще да ни и зароби", както е проумял Левски при предателството на сърби и руснаци на Втората Българска Легия. Целта на Русия е била да ни "освободят", но да ни управляват. Всичките им действия говорят красноречиво за това. Изгонването на Батенберг, Ср

221

Муахаха

преди 9 месеца

а Видехте ли го Шолц, как Партньорът му в Интимната Връзка, му е Сменил Физиономията - Май и Дясното Око е Загубил!

220

Българин

преди 9 месеца

До Не е ли ясно? Няма държавност без независимост, тъй че написаното от теб не се отнася до 3ти март.

219

Анонимен

преди 9 месеца

На който не му харесва независима Бг >>> чемодан-вогзал-Масква !!!

218

Анонимен

преди 9 месеца

Незнаех, че Георги Първанов, Явор Дачков, Велислава Дърева, Весела Лечева иииииии в левия ъгал Тервел Пулев са Интелектуалци! То с такива интелектуалци, ясно защо България е на този хал.

217

Анонимен

преди 9 месеца

Гледам темата се коментира активно значи Митрофаня пак е раздала копейките на трУляците.

216

Българин

преди 9 месеца

До Анонимен 219 Не се "сещат" защото излагацията е пълна при тях. Същото е като с опорките им за членството ни в ЕС. Непрекъснато драскат как уж с нищо не ни било помогнало това (което така или иначе е лъжа), но се правят че не забелязват, че на други държави от бившия соц блок помогна много повече, та се правят на неразбрали защо така и каква е връзката с много по-силната ни зависимост от Русия и изоставането ни от тях.

215

Не е ли ясно?

преди 9 месеца

Трети Март е празник на държавността и затова той е национален празник. А 24-ти Май - ден на славянската писменост и култура. Без трети Март нямаше да има нито Съединение, нито независимост. Ясно е, че е неудобство за нашите евроатлантици да изразяваме благодарност на Русия за възстановяването на българската държава. Но как пък да благодарим на САЩ за бомбардировките на София по време на Втората световна война? А сме вдигнали паметник на американските летци пред посолството на САЩ, което е позор

214

ОНЛАЙН АНКЕТА

преди 9 месеца

Трябва ли както всички Европейски държави и ние да приемем латиница вместо кирилица? /// ДА + /// НЕ - ///

213

Анонимен

преди 9 месеца

На трети март независими стават Сърбия и Черна гора. Някоя копейка сеща ли се защо и в двете 3ти март не е празник?

212

Анонимен

преди 9 месеца

Интелектуалци?!?! Леле, не думай, бълггарак интелектуалец е като пингвин в Сахара, сър!!Най-миризливото и противно племе сте тва бугарете. Тазбира се същата пассмина са и власите, луняните<макета>, сърбежите, гърчолята и т.н. Балканец и на снимка, бой. Винаги има за какво.

211

:)

преди 9 месеца

До Анонимен 202 А, не са мои :) Русия е подписала предварителен договор с тях, че с тази война няма да се създаде нова държава. И така е мислела - просто Задунайская губерния.

210

Анонимен

преди 9 месеца

До Анонимен 210 Българите са се появили на политическата карта на света преди над 1000 и няколкостотин години. Русофилите са единствените "граждани" на държавата си, които не знаят елементарни факти за съществуването й.

209

ОНЛАЙН АНКЕТА

преди 9 месеца

Желаете ли 3 март да бъде национален празник на България? /// ДА + /// НЕ - ///

208

3212

преди 9 месеца

Нещо нямам спомен същите тия интелектуалци, да изказваха мнение за 3ти март когато национален празник беше 9. септември.

207

до 211

преди 9 месеца

Кои сте вие, руските слуги ли?Що за прости парчета могат да празнуват предварителен мирен договор , с който две враждуващи империи си поделят земите ИМ ???

206

Анонимен

преди 9 месеца

В Русия всички олигарси са евреи. А в Украйна и политиците са евреи. Опомнете се.