28

До 25

преди 8 месеца

Ти скоро ходил ли си психиатър?! Тичай по-бързо към психиатрията!!!

27

Анонимен

преди 8 месеца

Това която успях да видя на клипа е, една дива ***, която кара като на село, едва не предизвика катастрофа с жертви, а след това и обижда потърпевшите.

26

Адвокат

преди 8 месеца

Движнието на МПС с десен волан трябва да е забранено по пътищата у нас.

25

След

преди 8 месеца

Като гледам коментарите разбирам защо умират толкова хора по пътищата. Оправдаването на биячи и повсеместната простотия е отражение на скотско битие, обречено на гибел. Дано е по - бързо.

24

Анонимен

преди 8 месеца

Десен волан бой по Тиквата да и доди акъла :)))

23

Анонимен

преди 8 месеца

Виждам една истерична сел янка, която освен че не може да кара се държи и нагло и арогатно след като едва не предизвика катастрофа с жертви. Сто на сто е от ГЕРБ. Те там са такива нагляри. Като про стия им похотлив и крадлив Вожд.

22

Анонимен

преди 8 месеца

До 19 - забранено е, но в КАТ го правят срещу 3 бона рушвет. Вписват МПС-то със задна дата (от преди БРЕКЗИТ). Имам подобен случай с познан с бус и го казвам от първо лице. Огромна част от пyмия на нацията се е събрала на работа в МВР, а ние все се чудим що. Иначе по темата тия двамата заслужават глоба за хулиганство и за бягство (при подаден сигнал на 112) 5 цифрена сума и запор на банковите сметки докато не платят, а на шофьора да му вземат книжката за поне 5 години. Щеше да прегази жената.

21

Анонимен

преди 8 месеца

При *** ти. Това живее в българия

20

Анонимен

преди 8 месеца

Взимаш си патлак и бухалките ще посетят опашки.

19

Анонимен

преди 8 месеца

Това стана страшно в тая София, *** от всякъде се навъдиха, ми хубаво, може да е засякла и това ли е поведението !!!

18

ИЗВЪН ТЕМАТА

преди 8 месеца

Защо България позволява да се регистрират автомобили с десен волан ?Това противоречи на Законите за движение е Европа . Нямам нищо против автомобил с номер извън Европа , но има против такъв с БГ Номер - при един спор в Съда може да се приеме че водача не вижда пътя и няма умисъл .

17

Анонимен

преди 8 месеца

Шит ток помия, хем е в грешка хем наглее, няма значение дали е жена, това както и пуснатия мигач не дават предимство.

16

Анонимен

преди 8 месеца

Нямаме началото на историята. Имаме една истерична кресла, която хвърля по сто обиди в минута и си заслужава боя, въпреки това не я набиха. Имаме признание че "жената засякла с колата си мъжете" "В Англия карат от лявата страна на пътя, объркала се" тоест кой знае какво безумие е сътворила на пътя. Накрая - жените пак най-пострадали. Аз бой не видях, само квичене чух.

15

Анонимен

преди 8 месеца

Защо вместо клип дават някакви реклами? Само за секунда се появ надпис "Ето това са мъжете, които ..." и надписът изчеза.

14

българин

преди 8 месеца

9,не си наред.Смел си по форумите,но на дириктна среща,ще получиш подовабощо отношение.Събирай си езика зад зъбите.

13

Анонимен

преди 8 месеца

"Как ще биете жена бе" ....ъмм нали таквоз... Равенство? Нали "еднакви" и тн? Какъв е тоя сексизъм сега? Равни когато е изгодно, иначе слабия пол? Ама за неравни заплати мрънкате? Въпреки че е измислена статистика?

12

Анонимен

преди 8 месеца

Кога милиционерите ще се сетят да забранят коли с десен волан в БГ? По традиция ще чакаме да стане голямо нещастие с няколко трупа, друго не става с тоя материал явно. Мен лично са ми блъскали колата без въобще да ме видят такива с десен волан, ако бях пешак, да съм дотам.

11

хаха

преди 8 месеца

Смелите мишоци що избягаха с форсаж,като чуха за полиция.

10

Анонимен

преди 8 месеца

Мъже слендури срещу жени селендури в псевдо столицата! Жалка българска история!

9

Не знам

преди 8 месеца

Как карат жените, но последните прегазени деца са от мъже. Снощи поредното дете. Бог да ги прости! Тази държава е тотално на произвола.