82

Дъно

преди 1 година

Дипломация нямат. Окупират територии, четат конско, взимат отношение по вътрешнополитически въпроси на други държави, пращат шпиони... няма кой да търпи такава външна политика. Има и ще има сериозен отпор.

81

Анонимен

преди 1 година

Всички близки до кремълската хунта са в истерия, защото виждат, че губят войната, а с нея и властта в Русия и много добре знаят какво се случва там, когато някой падне от власт. За те дипломати вече не е въпрос на професия, а на физическо оцеляване.

80

Студ без Газ

преди 1 година

Контраофанзивата не спира. Целта е победа и връщане обратно на украинските територии. Ще го наблюдаваме идните месеци.

79

Руски плач

преди 1 година

До Нелегален Вече има информация, че руснаците изтеглят ПВО системи и танкове от вътрешността и някои от границите си, за да ги изпратят в Украйна, така че една от целите на "специалната операция" - демилитаризирането на руския фашистки режим, се изпълнява строго по график.

78

рушката проZтащина

преди 1 година

в "дипломацията" им е известна още от времето на грухчоФ, когато тропаше с обувката си в ООН. Съдба..

77

Ловец на Минуси

преди 1 година

Путин е слаб.

76

Нелегален

преди 1 година

Не съм убеден със сигурност колко селца и паланки са били превзети от украинската армия, но е повече от ясно, че русияните са преминали в отбрана и от специалната им операция и помен не остана.

75

Руски плач

преди 1 година

До Анонимен 85 Толкова е недорасъл (и на акъл), че си беше повярвал, че ще е "Киев за 3 дни". Какво да очакваш от КГБист таксиджия?

74

Уволнен

преди 1 година

Това, че един министър е уволнен, не означава нищо, но е нещо, генерали с опит да бъдат сменяни от Путин, като носни кърпички, което демонстрира сериозни проблеми на фронта.

73

Анонимен

преди 1 година

по голямо унижение от 3дневната пародия недораслия бакшиш не е изпитвал.

72

до руски плач

преди 1 година

Ахахах, милият той. Сладко е как след 3 месеца от началото на "контранастъплението" все още се държиш за надеждата за украински успехи като удавник за сламка :D

71

Руски плач

преди 1 година

Диктаторчето в Кремъл повтори още една стъпка на един от своите хумири Адолф и позволи детския труд над 14 годишна в предприятията на тежката индустрия. По една "чиста случайност" точно толкова е била и възраста за детския труд в хитлеристка Германия.

70

Анонимен

преди 1 година

След като братята украинци избият монголоидните орди идва ред на "доброволците" от маZkве и санк пит околиите.....недораслия ще види конБобЯде ли

69

рушките вдовици

преди 1 година

се увеличават. Хубава новина

68

Руски плач

преди 1 година

До до руски плач Значи да разбирам, че "специалната военна операция" е пълен провал, щом това е критерия за успех. Диктаторчето в Кремъл уволни сума ти генерали, а някои даже и изтрЕпа. Не, не ми отговаряй, хубаво е , че участва все пак :)

67

до руски плач

преди 1 година

И за награда уволняват украинския министър на отбраната. Звучи напълно логично и в подкрепа на твърденията ти за украински успехи ахахха

66

Руски плач

преди 1 година

До до Зельо Така ги "пускат в капан", че украинците постоянно разширяват пробивите. :) Говори ми как това е "нарочно" от руските крепостни :)

65

до Зельо

преди 1 година

Това ли ти казват по новините ахахахх. Руснаците пускат укрите на групички в *** капан. После обилно обливат по въздух войската и техниката с вещество подобно на *** и причакват следващите. Загубите за ВСУ са чудовищни от началото на "контранастъплението". Защо мислиш, че уволниха украинския министър на отбраната :D

64

Зельо

преди 1 година

Контранастъплението върви добре, както се очакваше. Днес Украйна проби руските окопи. Няколко дни след консултация с НАТО и промяна на стратегията, Украйна вече започва да пробива. Нали питаш какво ставало с контраофанзивата?

63

Еди Рама

преди 1 година

Тук не е Москва