141

Анонимен

преди 8 месеца

Гладни са затова.Нямат пари заради орязването на бюджета и помощите за Украйна.Обявената помощ за Украйна не е реална,много повече е.Крие се за да не се ядосват американците.Но те по джоба си усещат че пари няма и затова грабят магазините.Никога американци не са грабили магазини така и никога не са емигрирали в Северна Корея.Това се случва само при дядо Джо.

140

Евроидиоти?

преди 8 месеца

Въпрос към евроидиотите: eвpоидиоти, какво става със зелената сделка, ЕС мина ли на зелени енергии от вятърни мелници и слънчеви панели. А бегеидиотите се поведоха по евроидиотите и си съсипаха енергетиката, България беше една от малкото страни в света коиото са енергийно независими, имаше ТЕЦове, собствени въглища, АЕЦ и евтино гориво от Русия.

139

Бай Иван

преди 8 месеца

БЛМ, Антифа и електоратът с повече меланин в кожата на демократическата партия си падат по такива акции, клоуните от пплгдб+ и тези с ментална ретардация, които гласуват за тях, да видят какво ни чака и нас ако политиките им продължат ;) !!!

138

Анонимен

преди 8 месеца

Манталитета на американците е като на един крадлив етнос у нас.

137

Анонимен

преди 8 месеца

Нова Tesla S - 100 хиляди евро, а на две години като стане може вече да се купи за 30 хиляди? Що така и пада цената?

136

Анонимен

преди 8 месеца

Като смъpдят и не си мият зъбите, така ще бъде.

135

А бе

преди 8 месеца

А бе, а какво става със зелената сделка, икономиката на ЕС мина ли на енергия от вятърни мелници и слънчеви панели?

134

БМВ капут

преди 8 месеца

БМВ вече не може да произвежа. На сайта им може да се види, спрян е модел М5 не може вече да се купи, а от цялата серия 5 са останали само електрички по 100 хиляди евро и две мизерни конфигурации с двигатели като на Дачия. Вече няма материали, няма алуминий, енергията скъпа. Да правим скъпи електрички, тях така и така никой не може да ги купи на тези цени.

133

Анонимен

преди 8 месеца

Икономиката на Германия е пред крах. Вестник Bild пише, че германските компании са принудени да намалят производството, конкурентоспособността на силните индустрии е паднала до най-ниското ниво за последните 30 години.

132

Анонимен

преди 8 месеца

Voyah Free 2024 Full-size SUV е с 10 хиляди долара по евтина от предишния модел. Двураменно предно въздушно окачване окачване, многораменно задно също пневмо окачване, регулиране височината на клирънса, два електромотора обща мощност 490 конски сили, ускорение 4.8 секунди, плюс бензинов 1.5 литра турбо двигател 150 конски сили. 37 хиляди долара. Вътре изработката е средно ниво, но е по-добра от немските аналози BMW X3 и Mercedes GLC.

131

Анонимен

преди 8 месеца

Антирекорд 2022г - произведени 9.3 милиона автомобили, най-ниското ниво, както през 1993 когато са произведени 9.2 милиона. Нормално в ЕС се произвеждат около 14 милиона автомобила годишно.

130

Анонимен

преди 8 месеца

Поптодорова докато беше посланик се отърка няколко години в американската "култура" и неизбежно придоби клептомански навици.

129

Анонимен

преди 8 месеца

До127.А защо Европа,Китай, Индия купуват газ,петрол от Русия.Отговор защото нямат свои.И руснаците вече не купуват западни коли а китайски.Китайските и корейски автомобили са най купувани в Русия вече.

128

Анонимен

преди 8 месеца

отговорзащото нямат свои!!

127

Анонимен

преди 8 месеца

до 108защо карат западни коли руснаците?защо купуват западна електроника???;

126

Анонимен

преди 8 месеца

Русия е Нигерия със сняг.

125

Gancho

преди 8 месеца

Друго си е ...ВЕЛИКИТЕ българи.Абе ние сме номер едно,ама само дето света не знае,а само ние си знаем. Лъжем себе си и сами си вярваме.

124

Стефан

преди 8 месеца

Искаш ли да ти доставя клип ,ама да кажеш ,че е монтаж !Тя тая работа не може да се крие дълго и до 2 м изобщо няма да пускат чужденци в Русия ,ще останат само клиповете !

123

Анонимен

преди 8 месеца

Провал за демокрациите,пред фактите и боговете мълчат.Нищо общо с 80те и 90те години в Европа и Америка. В момента е див капитализъм.

122

Анонимен

преди 8 месеца

Вчера един приятел се върна от Русия, разправя че излязъл на 40 километра от Москва и там вече няма канализация и руснаците ползват външни тоалетни.