65

Анонимен

преди 9 месеца

дон Чалгаре се е превъзбудил нещо

64

Баце голем

преди 9 месеца

Незнам на кой е подчинен но е негова заслуга - гангстерската война да не серазрази - между сик , вис , спартакМедиите дьлго го хвалеха за това и според мен - това което направи убеди силните на деня да го вьведьт в политикатаВие разбирате те не са босовете на няканви застрахователни силови фирми а - хората с парите зад тях

63

Анонимен

преди 9 месеца

Г-н н Трифонов е компетентен по всички въпроси. Той е "кораба майка" на държавата, след него са само чалга певачките.

62

Анонимен

преди 9 месеца

Поздравявам Нидерландия и Австрия че ще гласуват против влизането на такава подозрителна държава в Шенген

61

Анонимен

преди 9 месеца

Баце е подчинен на Пашата, съответно на Маджо, не ми разправяй врели-некипели :))

60

Баце голем

преди 9 месеца

Е вие плюете баце но се бе стигнало до нови войни между силовите гтупировки - румен петков даде задачи на баце той като глав секретар на мвр сьбра хората потуши напрежението и всичко утихнаТрактора бог да го прости - се размина на косьм от смьртта при пьрвият атентат срещу него тогава - пострада бодигарда му тежко доколкото помняС куршум в черепа

59

Клеций II

преди 9 месеца

"видяхме , че маджо звьни на иванов от - дб , трактора както бе известен алексей по времето на групировката - спартак е близьк с семейството на кирчоБаце" - ейййй, понякога си мисля, че наистина има умствено изостанли хора в тази държава. Къде го "видя" Маджо как звъни на Иванов бе, мурззилке? На глупостите на червените престъпници ли се вързваш като последен глуупак? Ами нали ако Маджо беше звънял на Иванов, или ако Трактора имаше връзка с Кирчо, още утре щеше да има 20 флашки:)))

58

Анонимен

преди 9 месеца

56 напълно политическо е и всички знаят. Потърси с трактора новините назад и ще разбереш доста неща. Той даже искаше да прави партия с Теодор Дечев.

57

Анонимен

преди 9 месеца

ПП и ДБ винаги крият и отричат връзките си с престъпният свят! Но всички ги знаем!

56

леля Пена

преди 9 месеца

НАЛИ Е ТЕЗИ СРЕДИ,РАЗБИРА ГИ НЕЩАТА..........

55

Штедриа

преди 9 месеца

"Аз винаги казвам истината." Ама верно ли Баци това го е казАл?! Много крадливо момченце излезе тоя, бе! С Райчев да не са роднини?! И ония двамата лаладжии се подхилкват. Стънчо и Хиксчев.

54

Анонимен

преди 9 месеца

МДА, ТИКВАТА УБИ ТРАКТОРА

53

Групировките

преди 9 месеца

Не виждам смисьл някой от - хората враждували в миналото - да има интерес да убива - алексейТой не влезе в политиката пряко или косвенно като много други - за да се решава нещо от негоМоже да е с цел отмьщение - но чак политическо

52

Анонимен

преди 9 месеца

Странно, днес.бг. Трифонов обижда вас, журналистите, на мисир-ки, пък вие му давате трибуна? Или може би наистина се смятате за такива?

51

Клалиция

преди 9 месеца

Е какво е чудното което слави откри точно сега - видяхме , че маджо звьни на иванов от - дб , трактора както бе известен алексей по времето на групировката - спартак е близьк с семейството на кирчоБаце е ясен - защо трябва всяка една фракция или групировка както я наричаха навремето да враждува помежду си след като логично могат да се обединят и да управляват заедно - времето на гангстерските войни както го наричаха някой медии приключи Бьлгария вече е европейска

50

Пич

преди 9 месеца

Дааа, даа, лично Кирчо го е поръчал. Тоя Дългия май си мисли, че сме с къса памет. Не помним как беше придворен шут по празненствата на мутрите, и как рева в ефир за Жоро Илиев и Поли Пантев, трафикатни на наркотици, жени, и поръчители на убийства и побойща. И този сега се пише борец срещу мафията :))))))

49

Велин

преди 9 месеца

А бе ***, т'ва че ченгетата ти уредиха срещи със сумати извести хора не значи, че си умен.

48

по скоро криминално

преди 9 месеца

злите хора отмъщават за страха си . Слави му харесва да двжака - това е политика, онова е политическо, политиката, политиците . Вежди е политически труп . Сега ще прави склуптури и ще си гледа кефа . Отстраняването на хора , между политици е невъзможно . Даскал срещу по голям мъж е равно на смърт . Сигурно не е и наемник . 2 млн евро кой ще даде . Можеше с карате да ги нападне . или с 2 ножа . Едва ли е политик. Да го препишат на Трифонов убийството .

47

Киев

преди 9 месеца

Който върви след политици а не след истината за пари за повече или за много много пари рискува само себе си.

46

Спасов

преди 9 месеца

Слави Плешивия изразява гражданската си позиция макар че е селянин от Учиндол. В плевенско хората са кръвожадни и ще ви заколят за 10 лева на улицата.