147

Емин Мустафов

преди 9 месеца

Точно така ще отричам че съм се възползвал от служебното си положение, както отричахме че това с ГЕРБ и ДПС е коалиция!!!

146

Лелееее!!!!!

преди 9 месеца

Ами ако беше там бащата на другото дете и му кипне,и вземе да застреля детето на тоя бабаит демонстративно,защото се прави на могъщ,какво щеше да вика тоя нагляяр?!Писна ми някои да си мислят,че са отгледали драгоценно и незаменимо отроче,само защото имат власт и пари!

145

Анонимен

преди 9 месеца

Преди 1989 година, ако някой висш партиец си позволяваше такива неща, бързо го наказваха и го слагаха на мястото му. Сега партийците си позволяват безнаказано да правят каквото си искат

144

Анонимен

преди 9 месеца

150 -Има да чкш дълго за оставка , ти и цялата ви руска орда Никога повече служебен кабинет на руския агент радев !!!!!!!

143

Не само оставка!

преди 9 месеца

Малко е само оставка за такова наглеене!Трябва да има списък за такива екземпляри и като фигурира там да не го назначават никога на държавна работа!

142

Анонимен

преди 9 месеца

Оставка на Тагарев и съветника му

141

Татко Барба

преди 9 месеца

Това се случва на всеки обикновен българин в болница.Да България са предатели на националните интереси.Цялото ОМО Илинден се е записало там.

140

Анонимен

преди 9 месеца

А има толкова лесно решение -видеозаснемане Всеки път като имате конфликт с някого -вадите телефона и снимате всичко За да няма после , ама той ме нападна , ама той ме напсува ЗАПОМНЕТЕ ДОБРЕ - НА ОБЩЕСТВЕНО МЯСТО НЯМА ЗАБРАНА ЗА СНИМАНЕ !!! Точно обратното , има Закон за авторското право и сродните му права , чл 13 който РАЗРЕШАВА СНИМАНЕТО НА ХОРА НА ОБЩЕСТВЕНО МЯСТО ИЛИ В ХОДА На ОБЩЕСТВЕНАТА ИМ ДЕЙНОСТ БЕЗ ТЯХНО СЪГЛАСИЕ Тия камери в телефоните не са сложени за там за изплезени селфита

139

Отегчен

преди 9 месеца

Сега, каквото и да си чешем езиците е безмислено. Оставката е ясна. Не е на някаква супер-позиция, че дай сега да клатим държавата заради един ***. В момента се водят такива войни вътре в сглобката, че свят да ни се завие.

138

Няма такъв българин

преди 9 месеца

Мустафа Емин - не познавам българин с такова име, както и Тагаренко!

137

до 146

преди 9 месеца

Ти си копейко.Явно си доста млад и не си запознат как навремето по същия начин се отнасяха някои партийни другари.Писна ми от комунисти и русолакейници!

136

Анонимен

преди 9 месеца

Оставка, да си ходи в Рибново.

135

Анонимен

преди 9 месеца

Майтап няма - оставката е работещо решение и печелившо за него в дългосрочен план. Поза- ах, ох аз съм морален ,аз съм принципен , давам си оставката в интерес работата на министъра и партията. Че и в негов, щото като влезе впрожектора и ще светне какво парче съветник е. После ще чакат да се позабрави работата и ще го трудоустроят тихомълком някъде другаде. Това е то. Иначе ще разклатят и него , пък и Тагарев ще трябва да дава обяснения каква чета води.

134

Radi

преди 9 месеца

На тоя нахал не стига, че всички дружно му плащаме заплатата за да безделничи, ами и е решил, че е с нещо по-специален от нас и трябва да го "обслужват" на секундата.

133

Анонимен

преди 9 месеца

Значи тоя незабавно трябва да бъде изритан от политиката и никога повече да не го назначават на каквато и да е държавна работа!

132

Анонимен

преди 9 месеца

Ми не е човешко и заради това Вие сте там в Парламента за да го направите човешко.

131

Анонимен

преди 9 месеца

Даа простосмъртните всички трябва да правят път. Понякога хората се самозабравят до крайна степен. Властта на мнозина не понася добре.

130

Радо

преди 9 месеца

Риа Новости цитира тази новина... Щом има как да се наклепи мразения от путинистите министър. Та сигурно мирише и на политическа игра тук :)

129

Спокоен

преди 9 месеца

Само да ви кажа, че темата е приключена. Снощи, в нощните часове е взето решение. Мустафа Емин ще си подаде оставката. Разбира се, че не по собствено желание, но те решенията се вземат на друго ниво.

128

ЧАКАЛ 4 ЧАСА

преди 9 месеца

НЯКОЙ ЧАКАТ ЦЯЛ ЖИВОТ И ТАКА НЕ ДОЧАКВАТ