6

Анонимен

преди 8 месеца

Покупката на имот трябва да стане само ако имаш парите в брой , всичко друго е риск .

5

Анонимен

преди 8 месеца

За ипотечните този господин говори за период 30-35 години ! Тоест ако сте на 30 г , ще изплатите апартамента на 65 г. , Това е безумно от моя гледна точка .Спестявах над 10 години някъде 13-14 и когато станах на 40 г , купих жилище в брой .Бях си поставил за цел и работех на две места , дори предавах вторични суровини и заделях парите .През тези години съм бил в ресторант само по семейни поводи и никога просто така . Не съм ходил никъде на почивка , дори маркови маратонки на съм си купил .

4

Балонест

преди 8 месеца

Очаквано лихвите скачат есента с прогнозираното преди това закъснение! Очаквано ще се"охлади" по-меката дума на ГРЪМНЕ имотния пазар. Частните съдебни изпълнители, скоро отново ще станат милионери от разпродажба на имоти, на хора надскочили своите възможности, демек-поне 70%. Панелки за по 300-400 хил лева? Кой изкарва полувин милион за жилище с живот максимум още 20-30г? Всичко ще си дойде на мястото, имотите ще се понаместят, някой друг ще се разведе, друг може да избяга от дълговата криза!!!!

3

Анонимен

преди 8 месеца

а САЩ стигнаха почти 6 процента ама тук ще останат ниски, ок

2

Kiro

преди 8 месеца

Всеки взема кредит до заплата, това е най-нормалното нещо което може да направи човек. Колкото до ипотечните, и такива се вземат масово, защото кой ти бега от лихва 3%, когато инфлацията е галопираща, т.е. двуцифрена и реално с времето кредитът се смалява сам, защото държавата така иска.

1

радомир

преди 8 месеца

Бърз кредит се взема за кратък период до 6 месеца, или се взема кредит до заплата. Кредитът до заплата е много удобно нещо, така винаги имаш пари като ти потрябват и не чакаш да получиш заплатата някой ден, особено ако заплатите се забавят.