148

ИТтата обраха народа

преди 8 месеца

Програмист взема средно 7хил лева. Регистрира се като търговско дружество и се осигурява на минимална заплата , останалото си прибира като дивидент. Програмист има средно 2,5 имота. Дава под наем и не регистрира и този доход в общината. Работи в офис с климатик , не много. Трябват много ДАНЪЦИ ЗА ПРОГРАМИСТИ , трябва да им се вземат имотите за да се оправи България.

147

Анонимен

преди 8 месеца

Респект за президент Радев! Само с няколко думи поставя на място (а именно в тинята) националните предатели, които се правят на евроатлантици и изобщо на политици! Направо им изкарва отровните зъби с шутове от алчните усти!

146

В Париж съм

преди 8 месеца

Тука е по евтина храната к вите и целото от колко в Заддунайския Ке н е ф.Да те говорим ме са и хо качественни!Вобще те ви говорете за З март и ме трябвало да се гордея че съм българин!Французин германец хорандец англичанин италианец или белгиец искам да бъда!

145

Анонимен

преди 8 месеца

Няма изненади. 80% лош мат'рял. Заслужават си го.

144

Анонимен

преди 8 месеца

Толкова бедни хора има,а се правят на богаташи.Избиват комплекси, но....така е било винаги.

143

Бонго Бонго

преди 8 месеца

Докато България е свободна страна всеки има право на мнение, отидем ли в Русия ,ще броите гълъбите или мухите.Пуйтийн не пожали 300 хиляди руски убити войници, ще пожали ли украинците, ами вас?????Радев е ПРЕДАТЕЛ

142

Анонимен

преди 8 месеца

ПИШЕЩИТЕ ПО ДОЛУ ДА НЕ ЗАБРАВЯТ ЧЕ ТУК В ГУГЪЛ ВСЕКИ МОЖЕ ДА НАМЕРИ ВСИЧКИ ИНФОРМАЦИИ- А ТЕ ДА СИ ПИШАТ КАКВИ СИ ИСКАТ НАРАТИВИ.

141

Бонго Бонго

преди 8 месеца

Точно така 146 ти.Радев иска да излезем от ЕС и НАТО и да ходим в Евразия, нищо че рузия избяга в Брикса , при чернунгите и индианците .Радев е предател. Откога го пиша. Преди и толкова съмишленици нямах.бях Единствен тук.Бойко го спря с отрочето му Кирчо.И благодарение на БСП и ДПС инак излизаха от парламента. Радев ухапания плю по ръката,която го вдигна . ПРЕДАТЕЛ УУУУУУУУУУУУУУУ

140

Анонимен

преди 8 месеца

СРЕДНА ЗАПЛАТА В РУСИЯ 1300ЛВ- ВЪВ ФАЛИРАЛА ГЕРМАНИЯ МИН ЗАПЛАТА 4000ЛВ

139

Анонимен

преди 8 месеца

Нали имате за кюфтета и пиене, за банани, чалгата е безплатна, кво се оплаквате на 80% от българите никога не им е трябвало повече

138

Уточнение Бедност ЕС

преди 8 месеца

В ЕС си енергийно беден, ако плащаш само за един вид отопление 10% от средна чиста работна заплата СЧРЗ. Само за сградна Българите ще платят 10% от средна С.Ч.Р.З - 130-150 лв. в зависимост от кубатура. Често се отопляваме и с ток зимата, или 300 лв отиват за ток или парно. 80% трябва да сме на опашката за енергийни помощи, защото само 20% от българите за добре, депутати, чиновници, съсловни олигархати, политици, чиновници.

137

Анонимен

преди 8 месеца

АЗ НЕ ИСКАМ В ЕДИН СЪЮЗ С ИНДИЯ, ПАКИСТАН, КИТАЙ- ИСКАМ ДА ОСТАНА В ЕВРОПА А НЕ В ЕВРАЗИЯ....

136

Анонимен

преди 8 месеца

Тя статията за България неудачниците пак плюят Русия, вия явно я сънувате вече тая Русия

135

Анонимен

преди 8 месеца

МИНИМАЛНА ЗАПЛАТА В РУСИЯ- 300ЛВ- ТОВА ЛИ НИ ОЧАКВА АКО РУНДЯ НИ ДОПУТА ТАМ...

134

Анонимен

преди 8 месеца

До Друга статистика Абе човек ти в тоя форум ли живееш бе ахахахахахаха

133

Анонимен

преди 8 месеца

СРЕДНА ПЕНСИЯ В РУСИЯ- 19360 РУБЛИ В ЕВРО 183 ЕВРО- ИМА ЧОВЕК ИМА ПРОБЛЕМ- НА ТАМ ЛИ НИ БУТАТ ЧЕРВЕНИТЕ ОЛИГАРСИ НА РУНДЯ

132

Друга статистика

преди 8 месеца

80% от пишещите тук копейки са гладни комплексари които са брутално ощетени от липсата на достатъчно гънки по мозъка, а останалите 20% са платени от Кремъл дeгeнерати които се опитват да манипулират форума с дежурните си лъжи и опорки.

131

Анонимен

преди 8 месеца

Капитализъм баце, малко са богати, много са бедни, кой не скача е червен

130

Лошото предстои

преди 8 месеца

Цифровизация, цифрово евро. Споразумение със СЗО - насилствено ваксиниране. Още повишаване на цени на: ток, парно, вода, бензин. Европейска средна заплата е нормална 1500 евро БЪЛГАРИЯ за И. Европа. СОФИЯ стигна европейските ЗАПЛАТИ, проблемът е, че инфлацията е безумна. С европейски заплати не можем да платим сметките и данъците, разходите. В ЕВРОПА си енергийно беден, ако плащаш над 10% от чиста средна заплата ТОК или ПАРНО. САМО ЗА ПАРНО 80% от българите са ЕНЕРГИЙНО БЕДНИ според критерии ЕС.

129

Анонимен

преди 8 месеца

В НАШИЯТ БЛОК- ЛЕКИ КОЛИ ИМАТ МАЙКАТА, ТАТКОТО ДЕЦАТА И СУТРИН КОГА ЗАМИНАВАТ НА РАБОТА И ЛЕКЦИИ И ВЕЧЕР КАТО СЕ ВРЪЩА Е АД.