39

НАЙ-СИЛНИЯТ ПОЛИТИК

преди 9 месеца

ГОСПОДИН БОРИСОВ Е НАЙ-СИЛНИЯТ ПОЛИТИК НА БЪЛГАРИЯ !

38

Анонимен

преди 9 месеца

Преди 2 години Бойко Рашков заяви пред журналисти, че снимките са автентични, дори знаели кой ги е направил. Нека днес излезе и каже същото. И да разкрие най-сетне кой е направил снимките. Кирил Петков също вярваше, че снимките са истински.

37

Анонимен

преди 9 месеца

Радев, създаде целият този хаос. А най-смешното е, че и ПП и ГЕРБ (в новото правителство) са негови производни!! Я си спомнете гълъбът Донев как искаше да се направи правителство на ГЕРБ. Ако ГЕПП са крадци, то защо тогава Крадевите ги подкрепят? Отделно ПП беше изцяло радево творение в нарушение на Конституцията... ФАКТИ!

36

отвратен

преди 9 месеца

Над тази държава трябва да паднат няколко атомни бомби ,защото само това заслужава !!!

35

2023г

преди 9 месеца

Гангстерска Държава!

34

ПроСоТо

преди 9 месеца

САМИЯТ Тиквун си призна в прав текст :-"Спинкам си кротко аз,влиза "Мата Хари" и прави видеото".....А също и :-"Никога не се разделям с пищова си!"...Да чета ли в такъв случай горното СЛОВОБЛУДСТВО ?

33

Пиян залян

преди 9 месеца

ЖАЛКА КАРТИНКА. СКЛОБКАТА ЩЕ ОПРАВДАЕ ТИКВАТА ЗА ДА ОЦЕЛЕЕ

32

Рендету

преди 9 месеца

Живеем си "щастливо и безгрижно" под крилцата на Гърбавите, на ПП и ДПС!!! Дерзай народе, каквото си си надробил, това ще сърбаш! Не вини другите, българино, вината си е изключително твоя!!!!!

31

Анонимен

преди 9 месеца

"Ариел" пасти да яде пред ПП и мравояда.

30

дума да не става

преди 9 месеца

Сакън да няма какви престъплиния какви кражби ама Боци той чистичък като момина сълза

29

гневен мъж

преди 9 месеца

Кратунак банкянски,и теб ще те опънат с 200.Не се радвай.Но и ***,коио те пазят,и те ще си го получат.В затвора има място за много хора.

28

Анонимен

преди 9 месеца

В крайна сметка има работещо правителство и това е важното. Бяха нужни години да се отървем от служебните правителства. Радев краде откакто беше бодигард на Живков, застрахователен бос, шеф на МВР и кмет на София. Сега ще си получи заслуженото, а България ще просперира. Само обединени ще надвием Радев и неговия популизъм. Браво на парламента. Браво на посолствата

27

Анонимен

преди 9 месеца

Щом не се доказва "монтаж" значи си е истина.

26

Банкер

преди 9 месеца

Е, сега вече ми светна къде да си държа парите! Значи за разплащания в брой и внасяне на пари в банката над 10.000 лв. на човек ще му се откачи ръката да пише и да се обяснява за произхода на парите?! Обаче като си държи милионите в пачки в спалнята никой не пита от къде ги има, а? Абе къде са данъчните власти в тази държава, спите ли?

25

Ангел

преди 9 месеца

Новият препарат ППДБ изпира перфектно!

24

Анонимен

преди 9 месеца

Киро и Асан кво мислят по въпроса? Беше много наболяла за тях тема допреди няколко месеца. Или вече от посолството им е наредено да не мислят:)))

23

Анонимен

преди 9 месеца

Мдаа, ПП-ДБ така изпраха Тиквун, че стана по-невинен от пеленаче... Евалата Кирчо, евалата Ицак...хубаво облизахте задните части на Бочко!

22

123

преди 9 месеца

Бойко пак опъва всички с 200 :)

21

Анонимен

преди 9 месеца

НА СНИМКИ ПУБЛИКУВАНИ В САЙТОВЕТЕ СЕ ВИЖДА ТОЧНО СРЕЩУ СПАЛНЯТА МЕТАЛНА КАСА- ЗАЩО НЯМА ДА ПРИБЕРЕ ПАРИТЕ СИ ТАМ А ЩЕ ГИ СЛОЖИ В ЧЕКМЕДЖЕТО- ЗА ДА Е ПО УДОБНО НЯКОЙ/НЯКОЯ ДА ГИ СНИМА- ДА БЕ...СЪШИТО С БЕЛИ КОНЦИ.

20

Анонимен

преди 9 месеца

Да ве, друго не сме очаквали от най-големите престъпници - прокурорите