83

Georgiev

преди 9 месеца

С риск да се повторя, но тези сами ще си се избият по между си :)))

82

Анонимен

преди 9 месеца

Велик лидер !

81

Анонимен

преди 9 месеца

Хубаво заглавие. Веднъж и вие да напишете нещо оригинално.

80

Анонимен

преди 9 месеца

Неграмотен сорроски агент със сто грешки нарича хората копейки и прочие...

79

Анонимен

преди 9 месеца

Защо Путин не срещана Пригожин достойно, в Москва, когато готвачът бе тръгнал в тази посока, а избяга от страх, като излетя със самолет? Така си отмъщават страхливите джуджета. Приспивна жертвата и после я гръмват.

78

Анонимен

преди 9 месеца

Свършиха аргументите защото няма такива има кратки лозунги нациски и хитлериски и фалшиви знаци фашиски. Не спират лъжите и фалшификациите. Добре но как всичко това помага на вашата велика украйна. С фалшиви лайкове какво постигате.

77

Анонимен

преди 9 месеца

До Анонимен 83 ...хаха...глупчо ,добре чеми каза хаха :))))))))))))

76

Анонимен

преди 9 месеца

Строхливците убиват. Оказва се, вярна е информацията, че лилипутите Путин и Медведев от страх, бързо са излезли в посока север, при вестта, че Пригожин се е отправил към Москва.

75

Анонимен

преди 9 месеца

До 78, абсолютно неграмотен копейко, британците изобщо нямат президент! Имат крал с предимно церемониални функции, и премиер който има реалните правомощия в изпълнителната власт, но президент нямат!

74

Анонимен

преди 9 месеца

Който се заяжда с Вова така става.Това да е за урок на всички.Онова Зеленото недоразумение се е скрило в бункера в Киев и трепери от страх.Не смее даже да коментира.Защото знае че Вова и на него му е взел мярката.Скоро ще го прати при Пригожин най вероятно.

73

МОЖЕ И ДА НЕ Е ПУТИН

преди 9 месеца

Само едно нещо не ми се "връзва" - защо точно сега, когато започва срещата на Брикс и когато Африка е на ръба на най-голямата война в историята си може би. И когато изглежда Русия има нужда точно от Вагнер! Струва ми се, че нещата са по-дълбоки, отколкото на прър поглед изглежда. Освен това заплахата за Полша от вагнеровците е елиминирана. ТВЪРДЕ МНОГО ИНТЕРЕСИ И САМО РУСИЯ ИЗГЛЕЖДА ГУБИ В СЛУЧАЯ.

72

Darko

преди 9 месеца

И само Левски! Днес ще бутнем паметника на пияните солдати и сатрапи. Тук е България, а не окупирана територия от расията, разбрахте русофлясници и копейкаджии. Вън копейкаджиите от България!

71

Анонимен

преди 9 месеца

Англичаните просто завиждат на руснаците че си имат такъв корав президент а техния играе със светещи джедайски мечове

70

r3v0lv3r

преди 9 месеца

Пригожин се оказа глупав човек, помисли си, че може да вдига бунт и след това да му се размине. Путин отново потвърди, че е подла и коварна гнида, нямаше смелостта да се разправи с Пригожин по време на преврата, а по стар кгб-ски начин го уби в гръб. Лошото, е че армията не вярва не вярва много на путинската шайка и може подобна глупост да струва много на Русия.

69

РУСКИ РЕЗИЛ

преди 9 месеца

нападнаха Украйна под фалшив предтекст за нацисти и извънземни, убиха десетки хиляди цивилни хора, пратиха на сигурна смърт стотици хиляди руски момчета, целия свят ги изолира икономически и политически, младите и умните руснаци бягат като мишки от потъващ кораб. А дж..дж..ето в Кремъл разправя по ''независимия'' Первий Канал как всичко върви по план :D Скоро ще се разпаднат, както стана през 1991.

68

Анонимен

преди 9 месеца

Това се очакваше. Не може да си правиш майтап с Вова, като казваш че отиваш да го сваляш от власт. Има ли други желаещи да се майтапят с Вова? А?

67

Анонимен

преди 9 месеца

Така , от "тежка руска зависимост" минахме на тежка украинска зависимост , отявлена украинизация и олекнахме в полза на украйна сигурно с няколко милиарда за отрицателно време оръжие , боеприпаси , бежанци , самолети и каквото се сетите там каски бронежилетки минерални води и всичко без пари.

66

оня

преди 9 месеца

Горвача беше сготвен заедно с помощник готвачите.Въпросът е, колко струва думата и гаранциите на Путин?

65

Фен на Вовата

преди 9 месеца

Сготви го.Ама може да сготви скоро и Зеленото джудже в Киев.Вовата е сериозен играч.За кокошка няма прошка.Така са кадрите на КГБ мачкат наред.Вовата е строг но справедлив.

64

анонимен

преди 9 месеца

Тоя надмина Гитлер...