132

Анонимен

преди 8 месеца

Защо не правят тестове на служебните им шофьори както на полицаите преди работа и ако някой е с положителна проба да отнемат превозното средство.

131

Изпраните гащи

преди 8 месеца

Тия се оказаха под всякаква критика...Таман човек да си каже, че поне един добър закон са приели, а то думнаха един важен (принцесата) и явно са им се скарали по-сериозно и сега дават назад..Пълни недоносчета!

130

А за интимната

преди 8 месеца

Връзка кога ще го махнат, че мъжо ми кръшка по 59 дена и после като му вдигна скандал и кажа, че се развеждам , вика - не може - нямам интимна връзка - до 60 дена не се брои.

129

Анонимен

преди 8 месеца

И вие ли започвате като ГЕРБ? Тяхната " опция Проба Грешка" " Работи и до днес"!-:) Некадърници!

128

Shark

преди 8 месеца

Всъщност защо изобщо трябва да ги чакаме да видим какво ще решат за 3ти март. Тези нямат грам представа какво правят, защо го правят и какъв ще е резултата от това, което правят. Затова да си ходят веднага! Оставка и толкова! Тези недоносчета си правят експерименти с народа. Измислят неприложими закони, сменят празници, хайде марш! А ДБ са пълно разочарование! Затова и ще се появяват партии като Възраждане и ще печелят все повече поддръжници! ОСТАВКА!

127

Анонимен

преди 8 месеца

*** сега ли се сетихте смях това ли са законотворците на българия...

126

ЦорО

преди 8 месеца

Се е обадил заради Калина и се се нали - продажници!

125

Shark

преди 8 месеца

До Анонимен Какво точно ли, ами ако не беше Освобождението сега щеше да пишеш на турски и дори нямаше да знаеш, че някога е имало двама монаси, които са съчинили азбука, и на нея са писали твоите прадеди! Камо ли да честваш 24 май! Сега разбра ли какво точно??!!

124

Анонимен

преди 8 месеца

До SharkКакво точно за 3 март, 24 май да не би да е по-малък празник, много повече обединява нас българите, на него никой не развява чужди знамена като на 3 март.

123

до 116

преди 8 месеца

Защото са загубени в превода. Толкова им е акъла, че нито английския им е английски, нито преписвачите им могат да преписват. Не случайно Асен Василев носи любимата си вратовръзка с щампа на a.мeби.

122

Анонимен

преди 8 месеца

Как изведнъж се усетиха след случая в Боровец с Калина Сакс... каква беше, хе-хе!

121

Shark

преди 8 месеца

По същия начин ще дадат назад и за 3 март, защото ако не ще си идат. За тонемане на колите можеше и да не стане, но за 3 ти март ако продължават да се инатят и се опитат да го махнат като честване си заминават. И нека соросооооидните гееоове започнат да слагат минуси сега!

120

Анонимен

преди 8 месеца

До 120, дърт про-руски пръдльо, ти си едно твърде ГОЛЯМО НИЩО за да казваш кой бил за панделата, и кой не! Всеки нов закон отначало има някои недоизкосурени неща, които трябва да се поправят! А иначе самия закон е много добър и ако на пияници като тебе започнат да им отнемат таратайките, това е начина да се спрат безумията по пътищата

119

Анонимен

преди 8 месеца

българина се доказва като пълен мазохист, а политиците ни популисти, поддали се на тълпа емоционални хора

118

Анонимен

преди 8 месеца

Ей недоносче такова, къде ви беше главата, като гласувахте закона? Некадърни популисти и жалки законотворци. Само знаете да поправяте глупостите, които сами сте сътворили.Оставка и в панделата.

117

Бъгове

преди 8 месеца

Сега след като хората им намериха бъгове и недомислици в закона, тия ще фиксват бъгове 6 месеца. Така се работи за пенсия.

116

Шегобиец

преди 8 месеца

Опа, сбъркахме, а? Оказа се, че сме просто прости? И не знаем как да пишем закони?

115

Анонимен

преди 8 месеца

не разбирам защо не взаимстват закона от някоя развита държава, защото може би там няма такова издевателство над хората тъй като законите се спазват, искам да кажа, че не е необходимо като те хванат на 2 бири да те бесят пред целия град, а просто да бъдат наказвани с по малко, но редовно, при нас е обратното, наказания няма, глоби няма, но пък един да хванат ще му разсипят живота... за 2 бири, къде го има това по света?...

114

Анонимен

преди 8 месеца

До 112, отвсякъде ти личи петолъчката на челото бе копейко! Кого лъжеш че си гласувал за ПП/ДБ?

113

Е БРАВО !

преди 8 месеца

Първият адекватен в тоя парламен !