65

Анонимен

преди 10 месеца

Зеленски вече се превръща в проблем, и скоро на целия свят демократичните медии ще представят неговия труп убит от руснаците, разбира се, Боширов и Петров ще го убият, кой друг. Щото Китай гепат ли TSMC (а това си е китайска територия) с Аппле е свършено, с Гоогле е свършено, с USA и с EU е свършено, САЩ не могат повече да си позволят да се харчат за Украйна, където всичко е загубено.

64

Анонимен

преди 10 месеца

А на територията на ЕС има ли достатъчно червеи и насекоми да изхрани населението си, или Европейската комисия ще си намери некои евтини доставчици на червеи и насекоми за да се изхранва населението на ЕС?

63

Питам само!

преди 10 месеца

Колко болници построиха управляващите режими у нас, след 1989 г.?????????????????

62

Анонимен

преди 10 месеца

Управляващите западния свят са полу диоти

61

Анонимен

преди 10 месеца

В Русия няма тотална мобилизация. Хората не са връзвани на стана във военен завод. Икономиката, транспортът и търговията функционират нормално. Руснаците пътуват свободно, грижат се за семействата си. И наблизо няма ни най-малка заплаха от финансова катастрофа, глад и опустошение. Обратното! Русия преживява бърз растеж на индустрията и БВП.

60

Анонимен

преди 10 месеца

Русия провежда специална операция, а не война. Ограничена военна намеса с цел изпълнение на ясно декларирани и необходими за страната задачи. Постижими и за народа, и за държавата. Без да се излиза от границите на възможното. И сред тези задачи няма и не може да има нито пълното унищожаване на Украйна(и още повече на украинския народ), нито превръщането в прах на руските градове, разположени на територията на бившата Украинска ССР.

59

Анонимен

преди 10 месеца

Войната ще продължи до унищожаването на Русия. Не е интересно времето когато ще стане това.

58

Анонимен

преди 10 месеца

Русия ако иска може 20 години да провежда СВО, ако иска може и 200 години, и до последния украинец, и до последния европеец, защото воюва с руско оръжие, Русия го произвежда, 100% руски ресурси, произвеждат го руснаци, Русия не зависи от никой в този план.

57

Мръсно

преди 10 месеца

Наливаме пари в Окрайна, а болниците тънат в мизерия, с останалото още от Бай Тодор.

56

Анонимен

преди 10 месеца

В Украйна няма война, в Украйна Русия провежда специална военна операция срещу нацисткия киевски режим. Ако Русия започне да война с Украйна, Украйна ще бъде размазана за 3 дни. Дори не е нужно ядрено оръжие, нито да унищожава леопарди, брадлита и пейтриъти. Достатъчни са две плътни килимни бомбардировки които да изравнят със земята Киев и Лвов за 2 дни, и на третия ден украинските бандити ще се влачат по корем пред Путин и ще молят на колене за милост и пощада.

55

Анонимен

преди 10 месеца

А какво става със зелената сделка? ЕС мина ли на зелени енергии от вятърни мелници и слънчеви панели?

54

Анонимен

преди 10 месеца

Оптимист! Макар че, бихме искали да спре утре!

53

а бе

преди 10 месеца

А бе, Русия нали беше свършила ракетите?

52

Анонимен

преди 10 месеца

Вече 3 контранастъпления се провалиха. Западът даде отпор като достави на Украйна оръжия за над 100 милиарда долара. В резултат Украйна загуби 20% от територията си и 4 региона. Предлагам цивилизования свят да доставим на Украйна още 100 милиарда за да загуби още 20% територия и още 4 региона.

51

Полковник

преди 10 месеца

Отново германски специалист се изказа неподготвен.До 2025 вече няма да има Украйна а Новорусия в състава на Руската федерация.Германеца много му се иска да се влачи войната до 2025.Само че укроармията не е Вермахта за да издържи толкова дълго.Най късно до лятото на 2024 всичко ще е приключило в Украйна.

50

Анонимен

преди 10 месеца

Именно затова първо трябва да се унищожи САЩ. После Русия и Китай. И чак тогава всички останали. Ако се спази точният ред на унищожение като се почне от най големите към по малките ще настъпи световен мир за дълго време. Тук вече трябва големите началници да се намесят или извънземните. Щото от нас хората явно нищо не става.

49

Насакото Яката

преди 10 месеца

От цялата тази словесна еквилибристика разбрах едно. На Украйна й е спукана работата. Не че не го знам де.

48

Анонимен

преди 10 месеца

Ами тия войнолюбци от НАТО като са толкова ербап защо не атакуват руските кораби в Черно море,Ами само подкокоросват я румънци,я турци,айде за нас няма какво да се каже щото ние освен яхтите на Домусчиеви и джетовете на Митьо Очите не разполагаме с нищо друго.

47

Анонимен

преди 10 месеца

всички войни са 4-5 години, разпалени от психясали глобалистки комунистки паразитки сатанисти и техните сенчести господари които може и да не са хора..

46

Анонимен

преди 10 месеца

Иска ви се да продължи...щв горите в ада.Сатанисти!