249

Анонимен

преди 9 месеца

И президента Радев призна, че датата 3 март разделя народа ни. А за да бъдем ние българите обединени, 3 март трябва да го премахнем като национален празник, да си остане почивен ден като 1 май, нова година, коледа.

248

Анонимен

преди 9 месеца

Ако Шипка беше паднала Сюлейман паша нахлува в сев. България и заедно с Осман паша щвха да изтласкат вуските войски от северната страна на Дунав. Руснаците се провалиха на Кавказкия фронт....защото там грузинците не са хепи от това новите господари да са им руснаците.

247

Анонимен

преди 9 месеца

Фабриката явно работи

246

Анонимен

преди 9 месеца

Само заради това изказване е необходимо да бъде премахнат 3 март от националните празници.

245

Анонимен

преди 9 месеца

Интересно, кой доспусна избирането на Делян Пеевски за контитуционалист? Кой го пусна? Това бяха Възраждане със всеизвестните си номерца на отстъствие от пленарна зала или гласуване с въздържал се. Къде им бече мъжката чест да са на място и да се противопоставят. Възраждане са златните *** на Бойко и Пеевски. Помните ли, как яростно от Възраждане пазеха Пеевски? Помните ли? Костадинов е едно ***, интригант и лицемер. Като всички в тази секта. Ти го правиш депутат, той не ще да работи.

244

Анонимен

преди 9 месеца

Радевисти,, ще ви дойде и вашето време. Дори смятам, че е дошло. Всеки трябва да заеме страна и да се запита, къде са мойте деца/родители и къде са техните. Пък тогава може и да ви светне някоя мозъчна клетка, пък да проработи. Че само ви настройват едни срещу други за да могат те да ви ограбват и тъпчат, както си поискат. Когато се запитате, кой се изгаври с вашите родители и деца. КОЙ? Същите са и днес в парламента и по общини.

243

Анонимен

преди 9 месеца

Политическата Пералня на Делян и Бойко ( ППДБ ) отива в историята!

242

Анонимен

преди 9 месеца

Победата при Шипка не решава войната. По скоро падането на Плевен решава войната.

241

Анонимен

преди 9 месеца

Ей, радеволюбци, от хотелите ли пишете. Как нямате срам да тъпчите и да ограбвате своите? БСП ви ограбва с плоския данък! Благодарение на тях, вие бивате ограбвани всеки месец, с въведения от социалистите милионери с хотели, ПЛОСЪК ДАНЪК. За да си поддържат хотелите?

240

Да живее България !

преди 9 месеца

Кирил Петков обрат и в Канада!

239

Анонимен

преди 9 месеца

Радевски осакатени плазмодии. Губите хората, усещате ли го. Ще става все по-зле за вас. Ще ви станат единствено подчинените и неграмотните ви деца, които битате навсякъде. Но с такива една държава винаги прилича на посмешищеи, както Резидентът казва, държават е слаба. Тя е слаба заради вас. Защото толкова можете. Едни научени хора с умения, искат да живеят в едно развито и справедливо общество. И не желаят да служат на вас, началници разни мислещи се за царе. Не искат да работят с вас или за вас

238

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 9 месеца

До Голямата екскурзия ------ Явно отдавна не си бил онождан и започваш да пишеш тъъъпни !

237

Анонимен

преди 9 месеца

Нека по-скоро Русия ни освободи от *** и еврофилите! Руското население в окупирана Украйна дочака Русия, ще я дочакаме и ние!

236

Анонимен

преди 9 месеца

Трябва да вземем най-доброто от Китай, Полша, Европа и Америка. Но да заставаме зад обща българска доктрина и да пазим своя народ и държава. И да се зачитаме като съграждани за да може общо да вървим напред, не да се ограбваме като дивци, както мнозинството е приучено по някакви причини прави. И после я палат, я хотел, я джипка с чекмедже от пачки по стотачки и един гол пистоф. В Русия, аз не виждам нищо полезно. Освен да имат нялкой друг литерат... и менделеевата таблица?

235

Голямата екскурзия

преди 9 месеца

Крайно време е вече да натовариме Радев, Копейкин, Цомчо и всички русофили на влаковете и да си ги пратиме пасока Расия.

234

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 9 месеца

Канадските и харвардски питекантропи да си заминават от където са дошли! Както и онзи ссссмотаняк, киевският военен съветник!

233

Анонимен

преди 9 месеца

Интересно защо Радев пак говори за 3 март. Ако го нямаше подвига на опълченците на Шипка, никога нямаше да има 3 март, т.е. да се обяви победата на Шипка 26 август ( нов стил) за Национален празник.

232

Анонимен

преди 9 месеца

Русизмът и пионерството са тежка зараза, която обезличава самосъзнанието на хората, националната им принадлежност, бит, култура и традиции. Като се опитва да създаде един нов човек лишен от родина и ценности с цел да му наложи изкуствени и такива, според партийната доктрина на империалистите. Трябва да се борим срещу русизма и не само срещу него. Но и срещу подобни, които се опитват да наложат своя мироглед и светоусещане, такива като франкофонството и англосанксонсвото.

231

Анонимен

преди 9 месеца

Не се карайте! Има лесно решение, който обича Русия да си ходи в Русия

230

Анонимен

преди 9 месеца

И Радев ли, както ментора си Путин, иска да убие 24 май? Ден на българската писменост, просвета и култура? Защото Путинската дружинка от Москва заедно с руската църква водят последователна и многовековна политика на унищожаване на българските следи в исторически план! Путин се опитва да унищожи произхода на българската писменост. Руската църква продължава с цинизма си, като казва че македонската църква е сръбска колония, което исторически е пълна лъжа. Русизмът и пионерството са зараза!