57

Анонимен

преди 9 месеца

До Нане. Милионери може да са ръководителите им, а писателите се търкалят по пода да търсят жлъти стинки.

56

Анонимен

преди 9 месеца

До Анонимен 59. Тва долу-горе е по приемливо. А старозагорци като истински радетели за свобода заедно с турците са изпратили делегации да молят да не ги закачат. Вследствие на тая миротворческа мисия са ги изклали като много умни.

55

Нане

преди 9 месеца

Защо се водите по акъла на едни продажни грантаджии краварски, които за пари Ви преиначават историята... Те станаха милионери... А за вас ви готвят укренският сценарий... Ми ако ви харесва давайте... ===)))

54

Анонимен

преди 9 месеца

Сега за историческата истина....Руската армия прави демонстративен обход с проникване чак до Стара Загора.Почти са нямали насрещен противник На а вместо да укрепи руския тил , руснака цели да увлече противника в безмислен настъпателен ход.Така българското опълчение се оказва на първа линия.И ето това е значимостта на българския войник.Извоювал свободата си

53

Анонимен

преди 9 месеца

До чудя се. Вероятно рожденното му име не е Бойко....

52

чудя се

преди 9 месеца

Абе, за защо Бойко никога, на никой празник или честване не е бил на Шипка

51

Анонимен

преди 9 месеца

До Анонимен 53. Изоставен ти е мозъка

50

Горд Русуфил

преди 9 месеца

Слава на Русия, която ни освободи!

49

Анонимен

преди 9 месеца

До 46...Българите опълченци са изоставени пред Стара Загора от руската армия и водят самостоятелни бойни действия , умнико.Там руските генерали нямат участие.Опълченците се самоорганизират и водят битка с постепенно изтегляне И то с пушки преднамерено оставени от руската армия без огнева мощ Всичко е било на шик и нож.

48

Цветан Камелий :

преди 9 месеца

Според про100 КирчУ боевете са се водили около 3 март...Бях потресен,когато го чух,но се оказа че и други българи не са възприели налудничави те му твърдения! Затова и беше поздравен със снежна топка за здраве от народната любов! Опасявам се обаче,че с тия меки зимни сезони и липсата на сняг,че следващия път поздравите може да си ги получи с нещо друго...като камък например. Ако е поне малко умен няма да се качи никога повече на връх Шипка и да осквернява паметта на загиналите с мал0умщината си!

47

Анонимен

преди 9 месеца

До Анонимен 49. С писане на глупости не стаа бе...

46

Анонимен

преди 9 месеца

До Анонимен 47. Така е. На такива дати турско-украинско правителство на България изпада в несвяст от ярост.

45

Анонимен

преди 9 месеца

Турция признава и се покланя на героите под Шипка които са българи и украинци.Напротив.Руските дипломации изливат тонове от помия срещу българския героизъм.С тия руски знамена това целят.Да изопачат историческите факти.Жалки опити на грешни русофили.

44

Русия

преди 9 месеца

Българи в руската армия тоест на софийски език "копейки". Пеевскарите ко ва интерва

43

Анонимен

преди 9 месеца

Абе, ние за коя армия трябва да скандираме? За руската или за турската? Ще стане пак бой между руси и турци на Шипка. Турската власт в София е уплашена.

42

Анонимен

преди 9 месеца

До Троян. Е как бе. То Опълчението се е създало у нас и води самостоятелни бойни действия пишман-историко.

41

Анонимен

преди 9 месеца

Победата под Шипка е българска победа на духа.И руската пропаганда няма място там.Русия се мъчи в три месечна блокада пред Плевен .Да си честват провала пред Плевен руските развей байраковци

40

Троян

преди 9 месеца

Е не знам как се е провалил генерал Тотлебен край Плевен. Болшевишката напаст няма място на Шипка. Там се бият опълченците и две роти от руската армия.

39

Нане

преди 9 месеца

Що се отнася до Съветската армия, ако не беше Сталин, досега да сте станали или гърци, или сърби, или турци.... Щото кумира ви чърчил искаше да изоре България и от останалото да ви подари на тях... Понимаете... ===))) кухи юрохатлантически ***...

38

Анонимен

преди 9 месеца

Градските десни викат за турците. Руски знамена не щат. Турски знамена ще веят. Там е имало 2 армии. Ако не искат руски знамена, значи искат турски знамена.