67

Таня

преди 10 месеца

Ако ги нямаше САЩ, Русия щеше да мародерства из цяла Европа.

66

соломон паси

преди 10 месеца

О Джо ! Ти си изкуфял престъпник ! Джо милиарди даваш за Украйна но за милиони бездомни, болни които нямат осигуровки умират под мостовете и на тротоарите не ти пука . С километри по тротоарите са наредени палатките в Калифорния( video to го има в интернета) където живеят бездомните които са неплатежеспособни и изгонени от домовете си тъй като не могат да платят ипотекираният кредита който са получили. Джо престъпнико за това ,че една група алчни ненаситни изро...и ще спечелят милиарди от войната ти убиецо проля кръвта на хиляди хора. Ти изкуфял престъпник толкова много навреди на човечеств

65

Бъдещето

преди 10 месеца

След около 20 години няма да има евроатлантици а чайнофили.Защото китайската икономика ще е в пъти колкото на Америка и Европа.Ще се прави всичко каквото нареди китайското посолство.Тези които са млади ще го видят това.Мобилни оператори,банки.всичко ще е собственост на китайци.Ще записвате децата си в китайски гимназии за да учат китайски език.

64

Анонимен

преди 10 месеца

САЩ няма да се поколебаят да започнат ядрена война и да убият 300 милиона американски граждани, акот Русия нанесе профилактичен ядрен удар срещу ракетните бази в Полша. Полша е член на НАТО и за САЩ животът на 10 хиляди поляци струва колкото живота на 300 милиона американци.

63

ZOV

преди 10 месеца

Днес краварите са съобщили, че до този момент в СВО са Zачистени 500000 укронацяги. Значи умножете по 3 и ще ви стане ясно колко за Zачистени и отишли при Бандера.Колкото повече оръжие изпраща запада, толкова повече укронацяги ще бъдат Zачистени. По данни на руското разознаване в германия се събират хиляди натовски военни, коитосе отправят на изток и воюват като наемници. През това време на запад продължават да обучават хиляди укронацисти, които също ще отидат да воюват. До кога?

62

Анонимен

преди 10 месеца

Комунистът Ленин създаде украйна, а после Хрушчов я разшири. Защо сега западните страни защитават и спонсорират един комунистически проект?

61

Нищо ново

преди 10 месеца

Украйна като държава е във фактически фалит. Ако не получава всеки месец финансови инжекции от САЩ и ЕС Зеленски няма да има пари за да плати дори заплати на чиновниците.

60

Анонимен

преди 10 месеца

Верно ли Русия е пета икономика в света (според световната банка и МФВ)???

59

Анонимен

преди 10 месеца

Къде е контранастъплението на укрорайха? До тук виждаме само разбити Хамъри и западни БТР-и от 60-те години на миналия век. Къде е новата натовска техника? Или са им дали само 10 неизправни танка за парлама?Жива сила му е майката, до последния укронацяг и натовски боевик.

58

Анонимен

преди 10 месеца

Вече втора година половин свят се бие срещу Русия, а Русия даже е взела инициативата и мачка нацягите и западните наемници. Превзема нови и нови територии. Каквато и техника да пратят в покрайна няма да помогне. Всичко ще стане на пепел. И така ще бъде, защото руснаците се бият Za Родината и Za Правдата. Силата е V правдата, а V правдата е и пOбедата. Vрагът ще бъде раZбит, пОбедата ще бъде Zа Русия!!!

57

Анонимен

преди 10 месеца

В САЩ хората са застраховани. Не са като нашите селяни в Карлово. Имат акъл там, пари ще си вземат от застрахователя.

56

Анонимен

преди 10 месеца

В Русия няма инфлация, семействата имат по 3 + деца, има християнски ценности и няма джeндepи

55

Анонимен

преди 10 месеца

И ние така с укропитециите и хората от карловско

54

Анонимен

преди 10 месеца

Месните хавайци въобще не харесват Американското правителство и американците като цяло. За тях те са колониалисти окупирали тяхната страна.

53

Анонимен

преди 10 месеца

До62.САЩ залязва затова правят тези конфликти по света.След 3 години Китай ще стане най силната икономика,след още 10 икономиката им ще два пъти по голяма от Америка.След още 10 години Индия ще стане втората икономика и ще изпревари САЩ.Нормално да искат да го предотвратят чрез световни сътресения,Ковиди и войни.Нямат друг ход просто.

52

Анонимен

преди 10 месеца

33 г. стигат! Време е за промяна, времето е наше!

51

Въпрос

преди 10 месеца

Досега сме дали на Украйна помощи за 240 милиона долара. Дали ще си ги върнем някога?

50

До 61

преди 10 месеца

А ти с 5лв ли щеше да го свалиш? Я предложи друг начин, който не включва самолет или ракета.

49

Дъглас Макгрегър

преди 10 месеца

Украинските военни започнаха да отстъпват на Харковското направление, Русия настъпва, без да среща значителна съпротива. Нежеланието на Вашингтон да тръгне по пътя на преговорите принудило Москва да мине в настъпление. В резултат киевският режим се оказа на ръба на катастрофата, тъй като ВСУ не са в състояние да противостоят на руските сили на фронта."Много войници са убити, украинците започнаха да се предават на цели подразделения по сто, двеста души". Тоя дЪл не е руски шпионин?

48

Анонимен

преди 10 месеца

Хаваите са превзети отдавна. Сега на дневен ред са новите Американски територии в Украйна. Те трябва да бъдат отвоювани от Русия.