171

Анонимен

преди 10 месеца

Този какъв натовски офицер е ако наистина го мисли това. Според мен прросто заплашва. Няма лошо но Русия също има права и то заради това стана войната.

170

Анонимен

преди 10 месеца

Руснака много пие и яде само картофи, а гаубицата му от времето на Сталин, като перне супер модерния швабски Леопард 2, същият става на вторични суровини, а екипажа му е командирован завинаги при бандера.

169

Боби

преди 10 месеца

До ... "рашистан не може да се мери дори само със САЩ нито по производство нито по оръжия нито по техника нито по технологии нито по армия нито по нищо!" 1. КАК се решава въпроса на ЗАПАД и в РФ за едно изделие(оръжие) Запад прекалено сложно и скъпо за да не се копира! РФ ползва се най-примитивната и евтина технология удовлетворяваща изискванията ама ще се копира е и какво от това 2. в момента се произвеждат по 30 Абрамса месечно РФ реновира Т-72/80 и произвежда нови Т-90М по 100+ месечно

168

Анонимен

преди 10 месеца

Най-добре е укронацистите и временния им режим да се предадат докато могат. Иначе ще бъдат могилизирани до последния укро-натовски нацист! Така все още живите имат шанс да работят до края на живота си във възпитателна колония, но да са живи. Честота 149.200 и кажете "Волга"!

167

до майтапа

преди 10 месеца

Според проучване на Галъп, Едва 9,6% от българите искат националният празник да бъде сменен с 24 май вместо 3 Март! Достатъчно красноречиво, нали! Предполагам, че процента на "ЕвроАнаЛгетиците" ще падне още повече ако в проучването включат и малките провинциални градове. ПС Тримата българи в Англия бяха арестувани по ДОНОСА на м.екерето Христо Грозев.

166

Анонимен

преди 10 месеца

Украйна харчи девет хиляди снаряда на ден.Aмерика и Европа не могат да се справят с доставките и вземат снаряди от арсенали и складове, които са дълбок резерв в случай на война с Русия.Така бавно но сигурно Русия унищожава запасите на НАТО което е много важно ако се стигне до бъдеш конфликт.

165

Анонимен

преди 10 месеца

Тоя сайт е бъкан с гнусни доларджии, на които им се плаща директно от американското посолство. Самият гнусен пропагандаторски сайт е доларджийски!

164

Анонимен

преди 10 месеца

Западната техника дадена на украйна попадна в непривично за нея местообитание. Тази техника може да воюва само срещу афгански и иракски пастири. Сега на източния фронт западните бронемашини за нищо не стават освен за ковчези за укронацягите и западните наемници.

163

Анонимен

преди 10 месеца

ДОРИ И ЖУРНАЛИСТ ЯСТРЕБ НА СДС, КОГОТО НИКОГА НЕ БИХ ПРИЧИСЛИЛ КЪМ ФЕНОВЕТЕ НА РУСИЯ, ОТКРИТО ЗАЯВЯВА ПО БНР - САЩ НАТО И ЕС ИЗОСТАВЯТ УКРАЙНА НА СОБСТВЕНАТА И СЪДБА...

162

Анонимен

преди 10 месеца

В САЩ над 75 милиона са на купони (специални банкови карти за храна) и още толкова работят минимум на две места, за да могат да свързват двата края. Скалъпват процес на Тръмп, по-зле от тези при Берия. Ето сега столицата на Хаваите напълно изгоря, без някой да си мръдне пръста да им помогне. Байдън отпуска по 700 долара на семейство и това е. В същото време налива милиарди в Украйна. Не си погледнат скапаното дередже в държавата си, обикалят целия свят да се натрапват и да грабят по-слабите.

161

Анонимен

преди 10 месеца

Като слушам руски език все едно слушам български, всичко се разбира. Когато слушам английски, френски и немски, ама нищо не разбирам. Русия са наши кръвни братя, ние сме една кръв, една вера и имаме един език - славянския, на които славяните се разбираме. Ако не обичаш Русия значи не обичаш БГ - напусни БГ моментално, цръвул!

160

Анонимен

преди 10 месеца

Западът блокира руския износ на пшеница, а от украйна са изнесени милиони тонове пшеница. От всичката пшеница изнесена от украйна само 3.1% е отишла в бедните африкански страни. Западът взе украйнската пшеница без пари, а сега я продава на бедните страни. Западът отново измами останалия свят. На тия гнусни измамници не трябва да се вярва. Долу гнилия запад!!!

159

Анонимен

преди 10 месеца

Украйна напредва мощно с Хамвитата към Бандера. Напредват във вид на мръвки и ламарини.

158

Боби

преди 10 месеца

До Дъки НАТО не се е включило във войната Практически всички Украински кораби(още от СССР) и всички доставнени от НАТО катери и десантни Лодки са на 3-4 курс вече под водата...

157

Анонимен

преди 10 месеца

Ти русофобе наливаш в трошения ти стар катраник бензин от руски нефт. Ти русофобе спонсорираш Путинския режим. Купи си магаре и талига, не бъди спонсор на Русия!

156

Анонимен

преди 10 месеца

До Анонимен 162 То така е осрранно и омазано в повечето им градове. По улиците се търкалят полуголи и омазани наркомани, проституция, грабежи и престрелки за дребни стотинки Околната среда напълно съсипана - примерно цяла Пенсилвания след фрекинга земята е напомпана с канцерогенни химикали и заразената с тях вода е навсякъде. Естествено, има и хубави и чисти места, но те са под охрана и за хора с много пари. Не и за простолюдието. Ако можеше нахаканите краварчета от форума да идат там и да видят

155

...

преди 10 месеца

ми рашистан няма дори блян да спечели срещу НАТО! това даже путин не може да го сънува в най-смелите си сънища! рашистан не може да се мери дори само със САЩ нито по производство нито по оръжия нито по техника нито по технологии нито по армия нито по нищо! това се видя сега в Украйна! Даже и самия путин го видя! колкото и да има оловни капаци и прегради пред очите си!!!!

154

Анонимен

преди 10 месеца

Нека не забравяме и хитрата игра на американците.Руснаците не бяха разбити при Киев а се оттеглиха защото така се споразумяха на мирните преговори с Украйна.И отново бяха излъгани както Минските съглашения.Иначе досега Киев щеше да е паднал.

153

Главен Джуджак

преди 10 месеца

До Хе хе - Нека навлязат на територията на Полша и ще видиш няма ли, има ли, да се сблъскат. НАТО тогава ще се намеси и ще скъсят джуджетата, ако въобще остане джудже в екс СеСеСеРе.

152

Боби

преди 10 месеца

До Рендету Калибрите са няколко варианта за носител и модификации включително против подводници така че от 300 до 1500(които бяха ползвани в Сирия)