64

Анонимен

преди 9 месеца

"слава украiнi"Кво стана бре мижимръвки?

63

Осведомен

преди 9 месеца

Тарифата е 10,000 долара и военната полиция те прекарва през границата на Украйна и те пишат че не живееш на този адрес и си в чужбина. До момента 400,000 убити украинци плюс 2 милиона тежкоранени вече инвалиди. Украинските болници са пълни и не приемат ранени. Биеш се докъто умреш. И това за да угоди на господарите от Вашингтон, Бай Дън и Зеленски. Около 40,000 убити руснаци до момента. Тази контраофанзива е абсолютна грешка на запада, който вече си плаща цената. На 22 август е срещата на БРИКС

62

Анонимен

преди 9 месеца

"Влиянието на Москва е най-силно там където има брутална корупция. След Украйна сме ние, това е бонуса от връзките с Русия." ..............ей, безполов, и в Украйна и България правителствата се назначават от САЩ

61

Гай Баньо

преди 9 месеца

Корупция в окраина? Не може да бъде! Там са най - честните защитници на демокрацията и свободата в гейропа! Начело с наркожабока!

60

Анонимен

преди 9 месеца

Неееее не може да бъде!!!

59

Анонимен

преди 9 месеца

Ке има май "пириди с ракетум" за укропитеците.

58

Анонимен

преди 9 месеца

Влиянието на Москва е най-силно там където има брутална корупция. След Украйна сме ние, това е бонуса от връзките с Русия.

57

БАНко

преди 9 месеца

Д О Б Ъ Р. Д Е Н СКАПАНА ЕВРОПА !!! НАЛИ СИ ЗНАЕХТЕ , НО СИ МЪЛЧАХТЕ !!!

56

Кордова

преди 9 месеца

Децата на украинските милионери,олигарси и бизнесмени още в началото на войната заминах в чужбина.Украински богаташ който се е установил в Бургас си призна че за двамата си сина е платил 40 +40 000 евро = 80 000.Далеч от смъртта,на нащо черноморие.

55

Анонимен

преди 9 месеца

На наркоманчето нормерцата вече не ФърФят,укрите макар бедни и куФи взеха да се осъзнават,тая война не е тяхна а на шайката безридници и техните господари,те просто са машата и пушечното месо в тая гадория!

54

DW=WC

преди 9 месеца

и вони...

53

Анонимен

преди 9 месеца

Абсолютно никой не е длъжен да ходи задължително да се бие и да рискува живота си само заради това, че се е родил момче. Тези, дето напускат, да не мислите, че специално отиват на КПП-тата? Минават си през границата директно, война е, няма кой да ги спре. Плюс това истинските военни много добре знаят, че не всеки може и е годен да борави с калашникови пушката, за по-сериозна техника да не говорим.

52

Анонимен

преди 9 месеца

Зеленски що не иде на фронта да види къде си изпраща хората/ Много е лесно само да трупаш пари а после в САЩ.

51

Коментар

преди 9 месеца

Украинската война просто си е една търговия в която избиват простото и бедно население както от украинските така и от русските деревни!Това всеки го знае!Тарикатите избягаха по света и у нас!И тука ще е същото!Тия дето ве мачкат по улиците първи ще избягат в чужбина а вас и нас ще пратят под куршумите и бомбите да умираме за имотите на олигархията!

50

Анонимен

преди 9 месеца

И да дойде Зельо у нас, няма да събере войници. Като гледам, че един укръинец не отиде да го посрещне, когато идва, представям си как ще ги събере.

49

Анонимен

преди 9 месеца

Ако беше само корупцията при мобилизацията да я разберем,на никой не му се мре в тая безмислена война,лошото е че цялото им съществуване на тия прошляяци е пропито от корупция,кражби,*** и тарикатлък!

48

от село

преди 9 месеца

5-6 хил. долара струва свободата на украйнците за да го пишат негоден за служба . Имах двама механика които така са се освободили !

47

Анонимен

преди 9 месеца

Напишете в гугле Ka-52 vs Challenger 2 и гледайте русите ко ги правят.

46

Анонимен

преди 9 месеца

Не им се мре за славата на САЩ и офшорките на Зеля, лошото е, че по-бедните нямат такъв избор

45

до 34 от славянин

преди 9 месеца

Странно как Сталинската диктатура победи демократичния трети райх!?