53

Анонимен

преди 10 месеца

Само руснаците с радост умират за родину......

52

Анонимен

преди 10 месеца

Дагестанци се трепят с чеченци! После може, буряти с киргизи!

51

12

преди 10 месеца

тАГАРЕНКО-магаренко роб на Оксрайна и САЩ ще направи мобилизация ако му нареди господаря. До като ни мятат прах в очите с Паметници и т.н дарихме всичко от складовете за оръжия, дадохме си задникЪ политически, плюем по Русия когато и както можем и купуваме оръжие, което да дарим от САЩ! Тези от ГРОБ, ПП и Да, Америка са национални предатели. Такива трябва да се бесят!

50

SS

преди 10 месеца

Който има пари ,плаща и бяга .Който няма го мобилизират да мре за родината .

49

Анонимен

преди 10 месеца

До59.Тези дето ги виждаш всичките са със заболявания.Оня ден една здрава права укра пиеше и танцуваше като ламя в един ресторант,но иначе каза че не бил на фронта защото бил с болно сърце.Та такива са много ме само у нас ами из цяла Европа.Пият и се веселят като за световно и викат Слава Украйна.

48

Анонимен

преди 10 месеца

до Отличник Костадинов преди няколко месеца в едно предаване: "Много ще се радвам да ме мобилизират и да ми дадат калашник за да ме пратят на фронта. Но ще има изненада, автоматът няма да е насочен срещу руснаците, а срещу тия които искат да ме изпратят на фронта! И наред....." Муахахахахаха...

47

ОФИЦИААЛНО В ЦАРСТВО

преди 10 месеца

БЪЛГАРИЯ С ПЛАЩАНЕТО НА ВНУШИТЕЛНА ПАРИЧНА СУМА Е БИЛО РЕГЛАМЕНТИРАНО ОСВОБОЖДАВАНЕ ОТ ВОЕННА СЛУЖБА. ТОВА Е БИЛО ЗАЛОЖЕНО СЪС ЗАКОН ! ФАКТ ! НАД 1 МИЛИОН РУСНАЦИ НАПУСНАХА РУСИЯ, ЗА ДА ИЗБЕГНАТ МОБИЛИЗАЦИЯ ! КОЙискаДАмреЗАРАДИидиотиПОЛИТИЦИ ??? САМОзаблудениИнерешителни !!!

46

пълномащабна?

преди 10 месеца

Само операция за освобождаване нАа Донбас от Американско владичество. Ще бягат и още, само бедните са толкова глупави да се борят за чужди интереси.

45

Анонимен

преди 10 месеца

А наш министър Тагаренко не иска да избягва мобилизацията, даже напротив готов е да мобилизира всеки българин в името на Украйна. Само му вижте профила във Фейсбука.

44

Анонимен

преди 10 месеца

Да връщат дезертьорите да се бият за щатите и да се приключи по бързо с тая държава

43

Do 34

преди 10 месеца

До Bai Dun"По голямата част от украинцие нямат нищо против да живеят под руски флаг,референдумите показаха това ясно !!!!" Гледай тук да не се проведе подобен референдум, че като нищо ще излезе, че 90% от населението иска да живее я по турски, я под някакъв друг флаг.

42

Отличник

преди 10 месеца

Ако има мобилизация у нас, тия с патриотичните татуси от "***" и те до последния ще се окажат инвалиди

41

Анонимен

преди 10 месеца

Нещо красивата легенда за укроармията която мачка руснаците започна да се пропуква.Защо не върви контрата ами много просто укрите вече не искат да се сражават и да умират напразно.Стотици се предават в плен на руснаците всеки ден, обикновените хора които нямат пари да отидат да Запад мизерстват в Украйна.

40

Анонимен

преди 10 месеца

Е нали са много нахъсани а руснаците плачат за мама?!?

39

Българин

преди 10 месеца

Наркоман, казахме ти да не скачаш срещу руската мечка, ти не ни послуша! А колко лесно беше да удариш един подпис, че Донбас е руски и всичко приключваше. Сега ще ядеш калая на братушките до откат. Такава ти е съдбата! Ти си я избра!

38

Петров

преди 10 месеца

където е стъпил американец, трева не никне - сирия, либия, ирак, югославия, афганистан, панама,сега и украйна. и хората бягат.

37

Анонимен

преди 10 месеца

Сега ако напишете как ги събират от улицата все едно са бездомни пymuяри ще призная че не дезинформирате. Зеленски прави маневри и вие му се вързвате той вижда загубата или някой му е казва по вероятни е второто

36

Анонимен

преди 10 месеца

Наркомана скоро време ще мобилизирва и 15 годишни украински момчета. Натам отиват работите, както Хитлер го е правил в последните месеци на войната.

35

Анонимен

преди 10 месеца

'' Главная путинская програма - захватить весь мир и Сделать Весь Мир непригодной для жизни '' ______ Дмитрий Львович Быков.

34

Петров

преди 10 месеца

в цяла европа е пълно с украинци, които по цял ден се шляят по заведения, плажове, луна паркове и скъпи хотели. при това всички са с коли. кой им плаща, сигурно зеленски, а кой ще воюва за украйна - сигурно тагарев, манол пейков, нате бойко, милен керемидчиев и ленчето поптодорова