264

Анонимен

преди 10 месеца

Кво мисли по въпроса пeдьo човек, извинете искаф да кажа педя човек! В Бахмут ще има ли ***? А? И все пак там измpe многo вaтенка, за разлика от България дето на освободия без да пykнe руска пушка!

263

Анонимен

преди 10 месеца

До Не е ли ясно? Продължаваш да лъжеш. Минск е подписан от двама сепаратисти, Организацията за сигурност и сътрудничество е Европа, Украйна и русия. Франция, Германия, САЩ и т.н. не са страни по договора въобще. А ако бяха какво с армия ли да влязат за да пазят украинската граница да не влизат руски войници и руско оръжие? Франция и Германия са медиатори. Ти просто няма да спреш да лъжеш. Гнусен си.

262

Неправилен въпрос

преди 10 месеца

До Анонимен 286: Правилният въпрос вече е: "Как беше украинското име на Артьомовск". Беше Бахмут, но Бахмут вече няма.

261

Анонимен

преди 10 месеца

Свиняри кво стана с демилитаризацият и денацификацията на Украйна.Укрите имат ли още патронье или трепят оrkite с прашки и стрели?Зеленски още ли е н власт?

260

Не е ли ясно?

преди 10 месеца

До Анонимен 280: Чети споразуменията: Не става въпрос само за стрелянето. Нищо не беше изпълнено. За оправдание на Франция и Германия, които бяха гаранти за изпълнението на споразуменията, да не забравяме все пак че държави, които са сателити на САЩ не могат да бъдат гаранти за нищо, което не е в интерес на САЩ.САЩ искаха войнв Украйна. За тези осем години всеки път когато в Киев дойдеше емисар от САЩ и им кажеше "Давайте момчета, ние сме с вас" и обстрелите се засилваха. Е получиха си войната

259

Анонимен

преди 10 месеца

АВА, КАК БЕШИ РУСКОТО ИМЕ НА ИБAXMУTЯ ВА? КАК МУ ВИКАА РУСНЕТАТА, А?

258

Кравар Евроатлантик

преди 10 месеца

До Малко за политика Ако питаш рашистите, Украйна е най-големия резерват за нацисти и русофоби. Откога така - явно от 2014 година. Преди това бяха първи братя, много са обичаха, даже са цаливаха. Ама падна пионката на Путин от власт и айде росската армия влезе в Крим и Донбас пардон в Крим май влязоха само някакви наемници.

257

Анонимен

преди 10 месеца

Ленин пише, че когато управляващите не могат да удържат властта в държавата, отвличат вниманието на населението чрез военна агресия зад граница. Кремъл точно това направи. За да предотврати нарастващото недоволство от некадърното управление: затвориха 23 000 фалирали индустриални предприятия и превърнаха Русия в бензиностанция. Нападнаха Украйна, и заплашват Полша, балтийските републики и т.н. Останалото е пропаганднаПОМИЯ. 137 държави се обявиха срещу болните им амбиции.

256

Анонимен

преди 10 месеца

Рашистите нямате срам. Знаеш, че лъжеш. И продължаваш да лъжеш най-долго и мазно. Това е просто без всякакви граници. Ако беше нормален човек, като ти дадат точните данни, ще спреш, ще се замислиш, ще се съгласиш. Няма, бате, руското зомби като го хванат в лъжа по една опорка минава на следващата опорка. Докато не мине по целия репертоар от руски лъжи.

255

Кравар Евроатлантик

преди 10 месеца

Айде един рашист да обясни какво стана с рублата де, никой ли не разбира от икономика.

254

Москва потъна

преди 10 месеца

Как върви отблъскването на контранастъплението?

253

Анонимен

преди 10 месеца

До Малко за политика - А на теб кой ти каза, че Украйна не е изпълнявала Минск? русия твърди, че Украйна стреляла първа и вярваш. ООН са протоколирали много точно и ясно, че пикът на жертвите при войната в Донбас е 2014 и 2015 и оттогава насам всяка година жертвите са били все по-малко и по-малко. По времето на Зеленски цивилните жертни са под 80 души за 3 години като за 2021 са 25 души и това са жертви от двете страни на фронта (тоест включително от руски обстрели).

252

Малко за политика

преди 10 месеца

И кое от всичко това беше изпълнено? Въпрос с повишена трудност за Франция и Германия, които бяха гаранти за изпълнението на споразуменията. Никога, нито веднъж не са поискали от Украйна да ги изпълнява. Искаха само от Русия.

251

Грух

преди 10 месеца

Знам, знам, пасито ми каза даже, че са пред Москва..

250

И ето нататък:

преди 10 месеца

7. Осигуряване на безопасен достъп, доставка, съхранение и разпределяне на хуманитарна помощ на нуждаещите се въз основа на международен механизъм. 8. Определяне на условията за пълно възстановяване на социално-икономическите връзки, включително социални трансфери, като изплащане на пенсии и други плащания (приходи и доходи, навременно плащане на всички сметки за комунални услуги, възобновяване на данъчното облагане в правната рамка на Украйна ).

249

Анонимен

преди 10 месеца

Минск 1 точка 4: Обеспечить постоянно действующий мониторинг на украинско-российской государственной границе и верификацию со стороны ОБСЕ с созданием зоны безопасности в приграничных районах Украины и РФ.

248

Анонимен

преди 10 месеца

Някоя като седне срещу мен и започне да се кълчи как да не ми стане бе?

247

Анонимен

преди 10 месеца

Минск 2 точка 10:10. Вывод всех иностранных вооружнных формирований, военной техники, а также намников с территории Украины под наблюдением ОБСЕ. Разоружение всех незаконных групп.

246

И ето нататък:

преди 10 месеца

5. Осигуряване на помилване и амнистия чрез приемане на закон, забраняващ преследването и наказването на лица във връзка със събитията, случили се в определени райони на Донецка и Луганска области на Украйна. 6. Осигуряване на освобождаването и размяната на всички заложници и незаконно задържани лица на принципа всички за всички. Този процес трябва да приключи не по-късно от петия ден след предизвикателството.

245

Анонимен

преди 10 месеца

До Нищо подобно Не четеш правилно. Точка 4 цитирам от Минск 1. Ти четеш Минск 2. А точка 10 от Минск 2 не е обвъзрана с точка 9. Всяка точка е валидна сама за себе си и няма последователност на точките.