122

Анонимен

преди 10 месеца

Запада наивно смяташе, че като интегрира русия в останалия свят, руснаците ще разберат колко по-добре се живее така. Но не! Те предпочетоха да се откажат от чуждите магазини, заводите, екскурзиите в чужбина, общите блага,.. като навместо това започнаха касапница невиждана от световните войни, самоизолация, отделяне от Европа и презрението на цивилизования свят.

121

Зе

преди 10 месеца

На Украйна се пада да заеме пазарния дял на пазара на наркотици от Афганистан. На мястото на опиумния мак талибаните садят зърно, на мястото на зърното украинските фермери да садят опиумен мак. Пазар ИМА!

120

Демократ

преди 10 месеца

До 120. Сравнението ти е безумно глу.паво. Зеленски не е нападал никого. Нещо си объркан май.

119

мдаа

преди 10 месеца

След изтеглянето на САЩ от Афганистан, производството на опиумен мак внезапно спада и производството на пшеница започва да расте рязко, съобщава Financial Times , който публикува и много изразителна графика по този повод.От графиката става ясно, че изтеглянето на САЩ и НАТО от Афганистан е променило рязко структурата на износа в страната - производството на суровина за хероин - опиумен мак - се срина (намаление около 15 пъти), но площите, засети с пшеница рязко се увеличиха, близо десет пъти.

118

мечтата на Барби

преди 10 месеца

Много ще се изкефя когато една сутрин прочета тук новината,ч е след внезапна операция на ДАнс са арестувани руските агенти в Бг и се готви поезда за тяхната екстрадиция! И моментът е близо! Най-много до Коледа според познати военни......това ще е равносилно на самоубийство за България !!!

117

Анонимен

преди 10 месеца

И Зеленски и Хитлер са били личности на годината според западните медии..... Знаем как приключи първата велика личност.....

116

USA бабички баячки

преди 10 месеца

Айде вече се онесоха на размисли на глас! Явно не им върви с руснаците! Нищо от гадаенето не им се случва!

115

Анонимен

преди 10 месеца

Американците обмислят по успешна украинска офанзива през пролетта на 2024-та. Хахахааа

114

Анонимен

преди 10 месеца

До 116 Абе ти миришеш бе на просяк и само просешките опорки си пишеш,че видиш ли всички са длъжни да се занимава с кирливата ти Украйна

113

Анонимен

преди 10 месеца

До Анонимен 116........ако нещо ти мирише, пък вземи се изкъпи най накрая българино

112

Да благодарят на

преди 10 месеца

Краварите и зеления им надрусан предател!Над Украйна още ще има защото Пентагона не иска да спре!

111

Анонимен

преди 10 месеца

Пийте си хапчетата навреме русофили *** иТъпи и не прекалявайте с дрогата и алкохола преди да почнете да пишете тук великите си глупости!

110

Анонимен

преди 10 месеца

Каква "първа" каква "втора" бе смешници. Русия води "третата" срещу половината свят вече 2 години!!! Велика! Велика Рус с велик Народ!!!

109

Лекар ихтиманец

преди 10 месеца

Направо да се разплачеш, а кражбите на Тимошенко, погрома над пенсионерите в Одеса, цирковете със "Северен поток", театъра с Навални и "чудотворното" изцеляване? Татуираните добряци, позиращи с ножове и пушки наистина се борят за оцеляване! Само, че борбата е в душите им.

108

учуден

преди 10 месеца

До: номер 109 ЗиЛ Объркал си се нещо, и то кардинално!Украйна ли влезе в Русия с оръжие, или Русия влезе в Украйна с оръжие?Дай да се изясним, много моля!!!А руснаците имат за това хубава поговорка: Който влезе в моя дом с меч, от меч ще умре!!!

107

Анонимен

преди 10 месеца

Като Втората е, не е като Първата. И Путин е в ролята на Хитлер.Скоро му идва краят.

106

ЗиЛ

преди 10 месеца

Който е влязъл в Русия с оръжие, не е живял дълго! Питайте Наполеон и Хитлер! Тоя *** Зеленски иска да се нареди до големите губещи нападнали Русия!

105

Анонимен

преди 10 месеца

Фактът че лъжат е: постоянно говорят че руснаците им убили 500 деца,40K войници, 200K тежко ранили . . .Да е видял някой някъде в чужбина мъже в патерици, столове за инвалиди, Не Не и Не! И у нас и на всякъде се намират хора излъчващи подлост, коварство, авантаджийство, наличие на лакомост. Един украински осакътен войник не е на почивка по нашите планински и морску курорти и санаториуми.С доставката на 223 800 снаряда в Украина могат да бъдат убити 223 800 деца!

104

Анонимен

преди 10 месеца

До Анонимен 105..........Добре ама Тагарев и Зеленуту казаха че след Украйна твоята газяга е наред

103

Анонимен

преди 10 месеца

Украйна бавно, но неумолимо и методично унищожава руския башибозук и в крайна сметка ще си върне контрола над окупираните територии. Западът и САЩ рано или късно ще и доставят необходимите оръжия за финалния успех срещу фашистка Русия... Дежурните глyпости на нeгpaмотните русофили са напълно безинтересни.