256

Анонимен

преди 9 месеца

ще ги излъжат "стражите". :D Изведнъж ще има документи като вече е демонтиран (през нощта).

255

Анонимен

преди 9 месеца

Аз ви казах - никакъв демонтаж, пък местене, пък мислене. ЧАКЪЛ и да се маха тоя СССР-ски фалос! Ама НЕ та НЕ! Ще го местим. Никой, никога не го е искал тоя каманяк в София. Айде ако може да го разкарате най-сетне, че вече 6 десетилетия загрозява Княжеската градина и стърчи там като тоя дето ни го точат братушките от 140г!

254

Не бързайте да се

преди 9 месеца

Радвате русо роби.Поредтият руски съботаж,диверсия срещу България.Само ще забави края на този окупаторски паметник но няма да го спаси.

253

Анонимен

преди 9 месеца

Победа, Победа !!!

252

Анонимен

преди 9 месеца

Какво значи '***'' бе мисирко ..

251

Анонимен

преди 9 месеца

Ха хааа!И тия са гнусни комунисти!А стига,бе! Скулптурната група и фризовете за два часа и са в Музея на тоталитарното изкуство.Площта и постамента си е добър за статуя на Майка България, без никакви преустройства...Комунягиии...

250

Зозо

преди 9 месеца

Нищо няма да махнат. ППДБ са леви либерали и пe/дaли /бивши комунисти и децата им/. ГЕРБ малко им остава и те да станат и те официално koмyняги, уж Европейска Народна Партия?!? Ай сиктир!!!

249

Ст Стамболов

преди 9 месеца

Всичката работа ни е такава, една камара бетон ни е страх да сринем .

248

да

преди 9 месеца

уплашиха се! догодина вече може и украйна да я няма, и руснаците да са на дунава...я камилата, я камиларя!

247

Анонимен

преди 9 месеца

От Козяк 1 ли наредиха да се премахне паметника..

246

До 246

преди 9 месеца

И не само това. Ако не беше дошла 1989, същия този сладур днес също щеше да е служител в Държавна сигурност и последното нещо за което щеше да си помисли е да бъде десен човек. :) Това е реалността. Всичко друго е една матрица в която някои хора живеят и си мислят, че нещо се случва.

245

sa

преди 9 месеца

щом не можем този позор и паметник на поробителите ни да премахнем, значи не ставаме за държава изобщо, и по-лошо - не ставаме за народ...

244

опетков

преди 9 месеца

До Анонимен На дясното му *** едно лице, което се казва Иван Костов.

243

Бай Танас

преди 9 месеца

..." - Хм - промърмори хаджи Петър, метна поглед към него и рече: - Три кила пироксилин му е майката! Сложи го в темеля, запали фитиля и камък върху камък няма да остане!- Тъй, амчи каак! Татък! Около три кила Па може и по-малко - добави бай Танко и си избърса носа с ръкава." ...

242

до 246 Почти съм

преди 9 месеца

съгласен, само да се смени "дясно" с "ляво". Остава да се изясни и кое е "дясно" и кое "ляво", а към днешна дата това е сложна задача. Класически либерали и днешните либерали (наричани "либерасти") нямат нищо общо - същото е положението с оста "ляво-дясно". Днешната левица смята, че трябва да се бори за правата на гейовете, а класическата - за правата на работника. Класическия капитализъм и днешния - също нямат общо. Индивидуализъм и предприемачество срещу държавна собственост и регулиране.

241

Зозо

преди 9 месеца

Аз на надyпeн Боко доверие нямам. По-скоро ще гласувам за ДПС, ако имат кандидат :)))

240

Анонимен

преди 9 месеца

Паметника ако ще се мести трябва да е до руското посолство.

239

Анонимен

преди 9 месеца

Само напомням, последният път като искаха да го махат, всъщност го измиха и му сложиха нова, по-хубава плоча. Политиците си играят и с русофилите и с русофобите да знаете. За тях е важно да сме разделени и да вярваме че не можем да живеем заедно. Можем, но без крадливи политици.

238

Зозо

преди 9 месеца

Боко ако още крепи Асан Василев, на изборите ще ме хване за шмайзера. С мен водя още 50-60 гласа.

237

Анонимен

преди 9 месеца

Изолираха Русия, а Русия изтреля ракетата "Луна - 25". Русия е най-голямата космическа сила. Когато Русия бива изолирана, тя се развива още повече. Русофобите по целия свят умират от злоба и завист.