375

The Great Lirelall

преди 10 месеца

Щом сме опряли до бутане на паметници значи в държавата всичко е Перфектно - икономика, здравеопазване, доходи?! Или обратното - като изпосъбаряме паметниците всичко ще потръгне и ще постигнем атлантолибералния цивилизационен Рай!

374

Израждане

преди 10 месеца

До ЦензОра: сигурно е написала. Ама то не е никаква тайна.

373

ЦензОра

преди 10 месеца

До Кера: Коментар,който разкрива истинското име на полит-котспиративната партия възраждане се трие моменталически.

372

Кера

преди 10 месеца

Вече никой да не се прави на незнаещ що е то *** и и сериозно да се замисли има ли полза от това менте политическо недоразумение у нас. А т.н. левица отдавна трябваше да изчезне.

371

Анонимен

преди 10 месеца

Чепай и Петка цяла нощ седяха стража пред бетонената пропаганда. Аш колсун !

370

Анонимен

преди 10 месеца

Кои са плоскомозъчните? КОИ? Това сте вие. Членовете на БСП и другите секти. Милионери с хотели. Учили в университети на над 800 места за ганайските университети. И вие ще ми бъдете пример за подражание. Вие ще имате наглосттта да ми се представяте за великото изначало и да давате посока и скорост в живота? Вие? Вие в една истинска конкурентна обстановка, където умните напредват, вие ще изпопадате като круши дори на лек вятър. Защото вас ви пробутват на ниво послушание и връзки!

369

Анонимен

преди 10 месеца

Всички паметници свързани с руската окупация на България трябва да бъдат премахнати. Както прави Полша! Когато започнем да се държим, като истинско общество заставащо зад общи интереси, не да се ограбваме, тогава Българищ ще има бъдеще. Как е възможно да честваш, че са те били победили във война, в която не си изпратил и един войник срещу врага, но с цялата си наглост са нахлули и са те окупирали? Е, това са тези, които са били избрани да бъдат ***! На които им е било дадено, власт и пари.

368

Анонимен

преди 10 месеца

Свиленски ли се подвизава? Онова момченце нагло и нахално с голичката празн главица? Където ви говори, че БСП били на 130 години и никой няма право да ги променя? Че това са престъпници, с тези си думи те възприемат теростичните атаки среяу българското общество и всички вредни действия който са извършили срещу държава. Възприемат се като поданици на Путина? Лъжливия Свиленски, който лъже на килограм без да му мигне окото. Ченгета адвокати хотелиери.

367

Анонимен

преди 10 месеца

Браво поздравления за всички достойни българи.Паметника остава ,взето е решение. Сега жълтопавтните плоскомозъчни ппдебейци ще плачкат цял месец!Има Господ!

366

малка? Подробност

преди 10 месеца

Знаете ли че благодарение на БСП, вас уважаеми ви ограбват с плоския данък?

365

Анонимен

преди 10 месеца

Гнус ме е, срам ме е. Изпитвам огромна нетърпимост към всеки запътил се да става член на БСП, ГЕРБ, Възраждане, ДПС! Но това са предимно чедата, децата на големците, които за завладели държавата ни. Пумиарчетата на едрите ***.

364

Анонимен

преди 10 месеца

Ами за поведението на терористичната руска църква, която и в ДНЕШЕН ден продължава с колониалната си политика, зачитайки македонската църква за сръбска. Което е изклюително исторически НЕВЯРНО, една огромна руска лъжа. Путин, БСП, Възраждане, Радев и цялата сателитна мрежа от крадливи ***-пионери са враг номер едно на народа. Социалистите милионери с хотели, наложили плоския данък в собствената си държава с което ограбва собствените си съграждани, най-потърпевшите! Социалисти, НА ХАРТИЯ!

363

Изаура, избирателка

преди 10 месеца

Мойто мъж са записало в ина партия, забраих й имиту, сякаш чи биши Възбуждане. Уттогаз чилякът сЕ възбуден иска да ходи и пей "Стани, стани, юнак балкански". Ама пак не му става. Насякъде пълно у къщи със знамена. Утториш колиндора, знаме. В товалетната на двора, знаме. В хладилника няма манджа, сичко изплюскал и наредил знамина. Негувта сметка! Сига тръгнал с ини бабишкери да са отърква по некви палатки. Аааа, изродиха се тез мъжове, не знам ко да прая вечик!

362

Анонимен

преди 10 месеца

Беломорска тракия не. Но Русия отнема Северна Добруджа и дава на румънците. Хайде четете си историята руски пиоенерчета. Боли ли ви от истините? Как вие ще приемете че благодарение на руснаците Северна добруджа е отнета от България???? Знаете само едно освобождение, ама колко още история има? Ами опитите на Русия да отнеме и Южна Добруджа? Ами Македония? Макодизмът сътворен от русия? Ами опитите на Путинската терористична организация да заличи българския проиход на българицата?

361

Анонимен

преди 10 месеца

България става само за руски сателит и за нищо друго!

360

през ноща

преди 10 месеца

А къде са мочали?

359

краси

преди 10 месеца

А партизанско движение кога?

358

Анонимен

преди 10 месеца

има в Германия - и да ремонтират си ги, не ги местят или събарят, а паметник на Ленин има в Сиатъл

357

Анонимен

преди 10 месеца

Почетете преди да пишете Беломорска Тракия не я подаряват руснаците на Гърция а френския губернатор си бие шута и гърците окупират територията щот си гледат собствения интерес а не се ядат едни други изселват българите и заселват земята с гърци от Мала Азия .България губи Беломорска Тракия и Македония заради Фердинанд щот е бил ботаник без никакво военно образувание надменник който е решил че може да взема военни решения като пренебрегва генералите си онези същите завладели Одрин

356

someone

преди 10 месеца

До До 363стига сте разказвали фалшиви истории, идват да ви "окупират" ,защото сте съюзници на Хитлер цялата война и Запада си е поделил следвоенна Европа с СССР, така че никой не му е пукало колко сте независими и суверенни - щом си бил съюзник на нацистите нямаш право на думата.И се радвайте ,че не са ви отрязали териториите.