302

52847

преди 10 месеца

Личния преводач на диктатора Тиквоний отдавна трябваше да бъде изритан от властта.Почтен човек на изкуството никога не би се превърнал в придворен Ш.Т. и политик от разбойническа партия ,като Герб. Но алчността на мазния турски шпионин е пословична.

301

Анонимен

преди 10 месеца

Цял живот прислужник и г.зо.близец!Винаги близо до трапезата.Пиянските изцепки на грозноватия Веждьо ще останат в историята на мутренската "култура".Открадна и картините на Цв.Василев.Замени ги с ментета , а оригиналите продаде.Долно и алчно същество.

300

Л.Иванов

преди 10 месеца

Само да попитам- Вежди, за тебе ББ беше светиня, мъжкар, мачо! Къд9е е сега, за да те защити, или да те оплюе? Поне една дума да беуше казал! Не, вероятно няма и да каже. Ето твоят мъжкар, когото ти величаеше! Жалкото е само, че обществото не се надигна и за ***, и за шкафчетата със пачки евро, и за Барселонагейт, и за Хемус, и тн. Твоите съмишленици просто треперят за топлите си местенца и за тлъстите си заплати, комисионни, обществени поручки! Ето това е трагедията на българския народ!

299

Офф ,да се омита

преди 10 месеца

Със сигурност е купил няколко имота в Дубай и Гърция.Всички от бандата ГЕП са си осигурили бягството.Противния пияница уж продавал скулптори , ама никой не ги е купувал.Цинизма и наглостта на Мултака съперничеха на цинизма и арогантността на Тиквата.

298

обективен

преди 10 месеца

В топ 5 беше на НАЙ-ПРОТИВНИТЕ И ПРОДАЖНИ БЪЛГАРСКИ ПОЛИТИЦИ !Дъртия Мултак Веждьо е еманация на алчност ,наглост и безкрайна арогантност.Ближеше задните части на Илия Павлов ,Ахмед Доган и с най-голяма наслада тези на Боку Тиквата!Министъра "без портфейл" открадна повече от Цвъко и Влади вкупом.Дано се задави с откраднатото от всички нас .

297

Анонимен

преди 10 месеца

Начи от посолството скопиха и Бойко.... Лошо Седларов, лошооо...

296

Анонимен

преди 10 месеца

Че е прав, прав е, ама нито му е мясотот, нито му е времето. Само си представям какво ли говорят ДРУГИТЕ зад закрити врата.

295

Някой си

преди 10 месеца

Довиждане, Мултан на годината!Движи се по сянката.

294

сиромах

преди 10 месеца

Найпосле един да се изяви като истински мъж!А кога ще видим такъв мъж в лицето на оня дето страда от незадоволените си човешки потребности?То не бяха безделници и лентяи в парламента,то не бяха *** дето едва ли не му се натискаха като мазохистки,явно им беше приятно такова отношение към тях,то не беше ***,то не бяха кюлчета и пачки и,къща в Барселона,торби и чували с пари!Сега си плаща оня дето го криеше и не допускаше да се организира разследване и съд!

293

Гладна точка

преди 10 месеца

А да кажеш на някого Пей кай пей не е обида?И то за конкретна личност, а не обобщаващо?!!!Ти да видиш!

292

Анонимен

преди 10 месеца

Използваният език със сигурност е брутален. Случило се е. Човекът се извини. И тук е засегнал Холивуд, няма как да се скрие. Все пак сме проамериканско правителство. Но, покрай жертвите на насилие ще ни накарат да подпишем Истанбулската конвенция, целта на която не са жертвите на насилие, а приемане на социален пол, след това обучение и пропаганда в училище.

291

Анонимен

преди 10 месеца

И този човек проповядваше морал и призоваваше за честност от трибуната на нар. събрание, когато го бяха избрали за председател?!

290

Радослав

преди 10 месеца

Веждичка, ако искаш да се спасиш просто кажи, че си следвал мъдрите повели на Бай Тошко 2.0 ( Тиквата) и, че ако някой носи вина, то това е лидера ви който с личен пример налага отношението на партията ви към жените. Но все пак рискуваш утре Бай Тошко 2.0 да каже, че и теб не те познава лично и не е бил наясно, че си член на младежкото БКП (Герб). Играй го, че си просто послушен партиен член.

289

Анонимен

преди 10 месеца

Фактът, че голяма част от пишещите симпатизират на Вежди, морално и политически, говори много лошо за България

288

до 298

преди 10 месеца

Каква чест има тука? Като почнем от Людмила Живкова, Мултигруп, побой на полицай, насосвания, гуляи с държавни пари, плач за двата милиона от КТБ, катастрофа на булеварда, това въобще човек ли е?

287

Анонимен

преди 10 месеца

Я колко много защитници на грозното турско пиянде с гамбестия нос.

286

Вежди Рашидов

преди 10 месеца

Постъпи като истински мъж и човек на честта.И мога да кажа, че не го разбраха и тълкуваха погрешно думите му.Той имаше в предвид така нашумелите напоследък на Запад дела за сексуален тормоз отпреди 30, 40 години, които се превръщат в доходоносен бизнес за ищците.И никак, ама никак няма как да се докаже такова едно деяние след толкова много години.Но както и да е, пришиха думите му към случая с Дебора от Стара Загора и готово.Направиха му куп капан с две думи.Жалко, можеше да е много полезен с !

285

Анонимен

преди 10 месеца

Нека да не се правим на шити госпожици ! Макар и да е цинично, изказването на Вежди не е лишено от доза основание. Покрай истинските жертви на насилие, няма начин от този закон да не се възползват и професионалистки в жанра. А иначе Вежди не го мислете ! И като скулптор, и като галеник на мултацуте, той достатъчно се е нагушил, за да зависи тепърва от политиката.

284

глей си работата

преди 10 месеца

Жалко! Умните и кадърните си отиват, а простаците, нагаждачите и нищонеправещите остават.Дума дупка не прави. Домашното насилие остава защото некадърниците създават безнаказаност на насилниците с техните глупости.За пореден път българите унижават хората които са дали много на родината си и си отиват обругани и неразбрани от обществото. Който е праведен, той първи да хвърли камъка по Вежди, особено Парапета!

283

Алов

преди 10 месеца

Веждичката има 10 милиона иска за останалите 10 години си ги харчи и да му е спокойно. Еваллата,че се отказва