88

Анонимен

преди 9 месеца

Както каже Сорос ,нали Денков,все пак захлебваш от него.

87

Анонимен

преди 9 месеца

Плъха да си подаде оставката.Пълен некадърник, самозван академик.

86

Анонимен

преди 9 месеца

Всяка непълна информация е манипулирана, и следователно е дезинформация. Затова искам във всяка крими новина да има снимка на извършителя и да се посочва етноса. Политическата коректност е абсолютна дезинформация.

85

Анонимен

преди 9 месеца

До Анонимен 85 - Помниш ли когато Борисов беше на власт и трябваше да обикаля телевизиите да се обеснява. Помниш ли Борисов като някой журналист задаваше неудобен въпрос. Борисов : " Това го няма в предварителните уредени въпроси. Няма да отговарям" , защото не можеше да отговаря за истината и бягаше като Дявол

84

Анонимен

преди 9 месеца

Журналистическата етика изисква да се проверка през няколко източника, а ако събеседника ви каже нещо невярно- веднага да го опровергаете --- ДенкоФ тогава журналистите ще те прекъсват непрекъснато... Ти освен лъжи друго не казваш.

83

МъДенко

преди 9 месеца

Аз съм Пътят,Истината и Животът

82

Анонимен

преди 9 месеца

Денков с дезинформацията може да се бориш, когато населението е относително образовано, в бг простотията е толкоз голяма, че някой патроиот като каже че слънцето изгрява от север и ... ще му повярнат

81

Анонимен

преди 9 месеца

Денков,това се казва цензура,а не дезинформация.Защото и в Америка има медии,от които четем по различни неща,които вие се опитвате да заглушите.

80

Край

преди 9 месеца

И Хитлер е бил невзрачен.

79

Анонимен

преди 9 месеца

Журналистите търсят истината като изслушват различни мнения и доводи...изслушват всички страни,а Молецът си мисли че журналистите трябва да знаят предварително спуснатата им истина и да я бранят като опълченци.

78

Finance

преди 9 месеца

То ако започнат да санкционират за фалшиви новини трябва да закрият трите най-голеви телевизии. После от посолството ще се карат и Денков ще се моли на СЕМ да ги пусне.

77

Анонимен

преди 9 месеца

ХАХХА,вече нямате право на друга гледна точка,гарантирано от Козяк.Президентът на Франция е официално обявен за издирване престъпник в Нигер. Така че, ако планира посещения там ще бъде задържан и съден като престъпник.

76

той сега

преди 9 месеца

се събуди и се сети че са го и*на*си*лил*и от сем . Сигурно и партнйорката също сега . Само гешев губи . Деградация и диктатура в деня на Насилванията.

75

акад. Ш'ампоан

преди 9 месеца

Всички медии да се закрият, да има само един вестник "Евроатлантическо дело".

74

извод

преди 9 месеца

На аргументираните доводи на Денков, калинки и копейковци противопоставят само обиди и нецензурни изрази. Какво да се прави ..това е разлика в нивото на образование и култура. Все пак....

73

Анонимен

преди 9 месеца

Истината не може да се приватизира,господин "академик" Денков.

72

Анонимен

преди 9 месеца

Много флегматичен завалията. Мън-мън-мън-мън.

71

А Кое

преди 9 месеца

е Министерството на Истината, което Решава Кое е ДезИнформация - то беше и ДезИнформация, че КОВИД-Ваксините Повреждат Сърцето - а сега Топ Учени и Университети, не само го Признават, а го Доказаха - Последно Медицинският Факултет на Университета в Базел!

70

Идеологът на Подмяна

преди 9 месеца

Идеологът на Подмяната и Денков: Нужна е революция в медиите. Според проф. Фотев в условията на непрестанни хибридни атаки и разпространение на фалшиви новини медиите имат особена отговорност. В България е необходима революция в медиите. В нашия съвременен свят медиите се превръщат в политически субект, но не носят политическа отговорност, каза социологът.

69

Анонимен

преди 9 месеца

Ако започнат да борят дезинформацията, трябва да затворят всички национални медии.