15

До 9

преди 9 месеца

Кучето скача според тоягата. И според корупцията.

14

истина е

преди 9 месеца

Съдии и прокурори станаха милионери от подкупите които им дават убийците за да ги изкарат на свобода ! ! Трябва народен съд за нашите съдии !

13

до 10

преди 9 месеца

В момента Борисов управлява с ПП и ДБ. Севда още ли не ви е спуснала новите опорки, та си карате по старите.

12

Анонимен

преди 9 месеца

А нещо за превенцията срещу убийствата на пътя няма ли да протестират?Оня ден получавам честитка в пощата - превишена скорост,превишил съм скоростта на магистрала Тракия с 11км/ч или с други думи бил съм карал с 101км/ч при разрешени 90км/ч.Няма лошо,платих си глобата.Зная само,че повече от 120км/ч на магистрала в България не съм вдигал никога през живота си.Дали онези, които ме подминават като пътен знак или ми се лепват на сантиметър от бронята и ми присветват получават честитки?

11

Анонимен

преди 9 месеца

Това Младежкото ГЕРБ ли е?

10

Анонимен

преди 9 месеца

Айде, mрол фабриката на Киру се активира. Толкова нагла *** няма къде другаде да видите. Да протестирали пред къщата на Борисов ? Що, бе? Той Борисов 3 г.не е на власт. Пътища що не направи Киру? Що не направи Радев? Те три години управляват. Убийствата са от дрогирани и пияни. Да не би Борисов да ги напи и дрогира? Жалка история. Хората с почернени сърца от мъка загубиха децата си. Как не ви е срам да политизиране всичко? Вие нямате грам чувство за емпатия, за съчувствие. Хора ли сте изобщо?

9

Анонимен

преди 9 месеца

И срещу кого протестират?И да вдигнат наказанията и глобите - същата работа..Такъв ни е материала. След 1-2 поколения може и да се оправим.

8

Анонимен

преди 9 месеца

Некои апапи драскащи тука се бяха нахвърлили да фалят Динку за геройството му срещу просяка и апелираха за гражданско правораздаване. Нещо не се мяркат наоколо да кажат същото по повод катастрофите извършени от магистрални джигити...Кво сега отново ли ще лицемерствуваме ?

7

Анонимен

преди 9 месеца

Че то от бизнесът със автомобили зависят и се хранят много съсловия,от продавачи на автомобили.щофьорски курсове,застрахователи,полицаи,данъчни,бензинажии,пътно стриотелсво та чак до болници,за ранени и усакатени,погребални агенции,гробари,попове!Така,че какво значи утрепан българин на пътя друг ще се роди и слънцето ще продължи да свети!

6

Анонимен

преди 9 месеца

И като се смени, това магически ли ще промени нещата? Почнете от курсовете, след това затегнете контрола с книжките.. като вземете на тези които не могат да четат и пишат, елеминирате 30%. След това погнете дрогираните....

5

Анонимен

преди 9 месеца

Само дето автомобилната катастрофа не е предумишлено убийство. Изключвам случаите на тероризъм, каквито имаше преди години във Франция.

4

Анонимен

преди 9 месеца

Ами протестирайте пред дома на Вожда ви

3

Анонимен

преди 9 месеца

Тиквата от две седмици е активирал всички герберастки структури да протестират пи всякакви поводи.

2

Анонимен

преди 9 месеца

Да отидат да протестират в Банкя-задето Боко и компания окрадоха парите за магистрали, задето пътищата са с опасно лошо качество, задето за 13 години Боко въведе корупцията като норма в държавното управление

1

Анонимен

преди 9 месеца

15 години съдебната система се управляваше с SMS-и от Зайчарника в Банкя. Това са последствията