100

Анонимен

преди 10 месеца

Тия жени който печелят доста са в сивия сектор не плащат осигуровки,ако минат на светло ще се обърне графиката

99

Анонимен

преди 10 месеца

Е, и? Заплати се дават на базата на квалификация и умения. Време е да се спрете с тези брюкселски глупости за равенство на заплащането само заради половия признак.

98

Овцевъд

преди 10 месеца

Има ли някаква нормална статия от рода "Правете повече деца, България умира", от както ППДБЛГБТ+ е в управлението? Ами не, то нали трябва да се намаля световното население и да се мразят мъже с жени.

97

стадото гледай бе

преди 10 месеца

Абе не разбрахте ли, че извънземните и ИИ вече са ни прееее...али отвсякъде? Няма смисъл за кво да се борите дeбиллли. Готвят ви поредното шоу: извинземни срещу планетата Zемя и хората да може да стане нов световен ред. Фалшиво измислен враг от друга вселена СТАДО!

96

Млад-мъж

преди 10 месеца

Поредната тъпня. Много ясно, че заплатите на строител и на чистачка са различни.

95

Анонимен

преди 10 месеца

В същото време араби и китайци завладяват света и детронират Запада. Скоро западните жени ще им бъдат робини.. Факт.

94

Призрак

преди 10 месеца

Един призрак броди из Европа ( и не само ) - призракът на социализЪма. Всички да работят различни неща, но да получават равно заплащане. Да има свобода на словото, но само за правилното слово. Всички полове да са равни - мъже, жени и разни други с психичните отклонения. Всички да са равни, но едни да са по-равни от другите - жени, третополови, малцинства. Да бъде водеща ролята на Партията и Посолството. А демокрация да бъде диктатура на малцинствата над мнозинствата. Войната да бъде мир.

93

....и дори по-млади.

преди 10 месеца

И те на длъжност специалист, но с натоварване със задачи като за пълен работен ден. За сметка на свободното си време някои от тях правеха свободна докторантура и представиха наистина качествени дисертации. При тях и обсъжданията, и защитите ставаха с повече трудности в сравнение с готованците редовни докторанти с научен ръководител, които не си даваха много зор. Онези жени рядко ги включваха в проекти и то за да събират и обработват материал срещу нищожно допълнително заплащане.

92

Едно посолство

преди 10 месеца

Ем, да стават *** или звезди в онлифенс. За 1 година, ще си купят хубав тристаен в София

91

Оптимист

преди 10 месеца

Прехвалената Софийска икономика-кол центрове, статисти, пазачи, сервитьорки и... Половин милион администрация. Провинцията няма смисъл да се коментира.

90

Част от трудовия ми

преди 10 месеца

стаж е в БАН. За докторантурите предпочитаха мъже. Имаше млади мъже карали редовна докторантура, незащитили дисертации навреме и назначени на длъжност специалист. Основната им задача беше да си напишат дисертациите и така взимаха заплати в продължение на още 3 до 5 години. През това време - защото заплатите им не били "мъжки" -ги включваха и в поне един или два проекта, за които допълнително получаваха пари и срещу това не вършеха почти нищо. В същия институт работеха и жени техни връстници....

89

Анонимен

преди 10 месеца

В България една т.нар. "компанионка", печели в пъти повече от един професор, затова и я докарахме дотук.. Нацията умира и се изpaжда.

88

До 91

преди 10 месеца

Стига завижда, а се хващай да работиш.

87

Бг матриархат

преди 10 месеца

В България масово се наблюдават млади жени, някои дори безработни, с автомобили за над 100-200 хил. лв., в същото време мъже с трудни и отговорни професии ползват градски транспорт или печелят в пъти по малко, така че статистиката не винаги отговаря на реалността.

86

Анонимен

преди 10 месеца

най-вече за работа: трябвало им мъж. а жена да ходи да вдига чувалите със зеле като мен? нали сме били равни?

85

Анонимен

преди 10 месеца

Пенсионното осигуряване, трябва да е доброволно!

84

Анонимен

преди 10 месеца

Мъжете могат да вършат и женската работа. Единствено не могат да раждат. Но жените в по голямата си част не могат да вършат мъжката работа.

83

Анонимен

преди 10 месеца

нали нямаше полове? ко стана, като става въпрос за пари - имало.

82

Анонимен

преди 10 месеца

а някои имат и членове!

81

Анонимен

преди 10 месеца

Какво значение има кой колко взема, след като 70% са работещи бедни или другояче казано съвеменни роби коити всичките им пари отиват за храна, ток и вода. Дори на робите това са им го давали безплатно!