396

Българка

преди 9 месеца

Господ сили да дава на братския украински народ в неравната борба с жестокия и коварен окупатор!

395

Стига руски лъжи

преди 9 месеца

Бандера е борец за независимост на Украйна,лежал в нацистки концлагер заедно със синът на Сталин в една килия през почти цялата Втора Световна война.

394

Анонимен

преди 9 месеца

Вчера Освободителната Украинска Армия думна 2 кораба и цял ден Кукушенков ни заливаше с отрицателна истина,че не било вярно.Докато не се повиха кадри на разцепеният десантен есминец и цял Свят се смя.После реваха,че танкерът бил граждански,а се оказа,че това е кораб от Русконацисткият флот,който зарежда с гориво другите гемии.

393

Анонимен

преди 9 месеца

Какви са шансовете за успех, с една дума? Нулеви. Всичко друго е журналистическо чесане на езици.

392

Анонимен

преди 9 месеца

До Малко за политика. С малките политики не спориме. Факт е че Степан Бандера е основоположникът на Насъпателното настъпване на мини. точка, манйнъ филибето

391

Малко за политика

преди 9 месеца

До Анонимен 422: Степан Бандера през Втората световна война е бил съюзник на нацистите. А сега - национален герой на Украйна. А Украйна има един наистина забележителен човек - Батька Махно. Казашки атаман по време на Първата Световна война. Приписват на него една забележителна мисъл (която всъщност е казал друг батька): "Бий белите докато почервенеят, а червените - докато поумнеят". Под него са убили пет коня, а той не е раняван. След войната умира от туберколоза в Париж.

390

Анонимен

преди 9 месеца

В момента Руснаците отново напукват празните кратуни на Укрозомбитата в няколко области този път с Кинжали и Калибри. Етре пак ще има рев на Укрозомбираната биомаса. Обучението на украинските пилоти за Ф16 щяло да бъде много труден процес защото нивото им на владеене на английски било много ниско. Запада се готви да изостави Украйна до година конфликта ще започне да заглъхва а Украйна най вероятно ще капитулира.

389

Така е

преди 9 месеца

До Напоследък: А за евтини боеприпаси на Запад не искат да създават нови мошности без гаранция за дългосрочни поръчки. И затова САЩ вече вадят от стратегическите си запаси. А на руската армия снаряди не и липсват.

388

Анонимен

преди 9 месеца

Тактиката как да се провеждат настъпващите настъпателни настъпвания на мини са въведени от Титанът, да от Титанът на Укринските настъпателни атаки, Степан Пантера

387

Напоследък

преди 9 месеца

във ВСУ предпочитат по-старите модели съветски танкове, отколкото западната бронетехника. Едно е да направиш нещо за бой, друго е да го правиш за продажба. Ако се съди по въоръжението, Запада е по-корумпиран от Русия, защото вкарва в армиите си такова, за което комисионните са по-големи.

386

Анонимен

преди 9 месеца

Богатирът Степан от Степта имал такива огромни размери че на панаира по бойна техника е показал че руските танкови мини ги настъпвал с бронирания си десен палец. На третия ден загинал от преминал през слепоочието му 22мм флоберков куршум, изсрелян от нелегален ловджия тргнал на лов за катерици. Същият е получил безплатен ловджийски билет валиден за винаги от Лвов, през Киев, Сибир до Владивосток.

385

Шансовете

преди 9 месеца

Шансовете за Успех Винаги са били НУЛЕВИ!

384

Нищо ново

преди 9 месеца

Мина 18.30 и броят на новите коментари рязко намаля. Явно има безделници на компютри, които така си уплътняват работното време.

383

Анонимен

преди 9 месеца

В украинския Военен Обучителен Университет по разминиране е загинал Ректорът на Уни докато повторно е показал как не бива по време на настъпателно настъпления да се настъпват мини. Класната стая е била перфорирана а студентите дори не са се разбягали камо ли да поклелкнат и събират ректоралния Био Мед чаркълък от Ректора

382

Анонимен

преди 9 месеца

До Ъъ, ако коментариитие ти са бомби, мини и ли снаряди, препращяй им ги директно

381

Слава на Русия

преди 9 месеца

Русия има оръжия които дори САЩ няма. Срещу хиперзвуковите ракети Циркон флотът на САЩ няма никаква защита. САЩ сами признават, че не могат да осигурят дори снаряди за Украйна - вадят вече от складове в Израел и Южна Корея. Цялото НАТО не може да спечели война с Русия, ако можеха щяха да я започнат.

380

Анонимен

преди 9 месеца

пъра награда в състезаниято по настъпателно настъпване на мини спечелил Степаненко от Степново койото с един крак е минавайки настъпал 8 мини

379

Бълб

преди 9 месеца

Шансовете на Украйна да победи са 0,253476548764%. Този точен отговор удоволетворява ли ви?

378

Ъъ

преди 9 месеца

Днес в момента трие произволно коментари и затова препратките между коментарите вече не са верни.

377

Анонимен

преди 9 месеца

Укрейинското контра натъпление по най настъпателния начин настъпателно настъпват мините, която неизбухне я изряват и нощем я монтират в окопите на руската армия докато рус войници са се оттеглили на заслужена почивка, спейки колкото се може по-дълбоко, по-дълго и сънувайки прекрасни сънищ. Оставили мините Укретките отстъпват. За фисзарядка рус изрявят мините поправят ги и докато укр войската уморена е заспала, руснаците на видело монтират мините за следващото УКР настъпателно настъпване на мини