217

Ханко Брат

преди 10 месеца

Долу плебейския култ М о ч а

216

Анонимен

преди 10 месеца

"до 220 Какво значение има колко е голям паметника? Що не го събарят? Все едно да влезем в американското посолство в София и да начупим мемориалната плоча" Значи Мутрофеева да си я вземе тая грозотия в руското посолство и да не ни занимават повече. Иначе ако искате влезте в американското посолство и чупете. Кой ви спира. Свиркайте на белата златка и право натам. Ама боя от НАТФИЗ ше му се види детска игра

215

ЦАРСКА БЪЛГАРИЯ

преди 10 месеца

ДОЛУ ОКУПАТОРА!

214

Анонимен

преди 10 месеца

След девети ни взеха къщата имотите всичко.Изпратиха ме като инженер да им направя завод на комунистите в едно градче.През 1995 год. дойдоха група руснаци казаха че завода е техен и него взеха.Това е положението.

213

Песо поби

преди 10 месеца

Да се чете русо роби

212

ВЪН

преди 10 месеца

Българските национални предатели и песо поби от българските служби!

211

Анонимен

преди 10 месеца

до 225 Демонтаж на кратуната ти краварска умирисана.

210

Антикомунист

преди 10 месеца

ДЕМОНТАЖ НА М О Ч А!СЕГА!

209

АТАКИСТ

преди 10 месеца

до 220 Какво значение има колко е голям паметника? Що не го събарят? Все едно да влезем в американското посолство в София и да начупим мемориалната плоча на американските летци избили 2200 софиянеца 1943-та година. К'во ще кажеш? Значи може да има паметна плоча на американските летци избили 2200 софиянеца в София и ние нямаме нищо против това, а руския паметник да съборим дето руските войници са убили двама трима българи през ВСВ? Не усещаш ли колко си жалъъъък?

208

Демократ

преди 10 месеца

Долу паметника на окупатора!Свобода за Бъргария от руската окупация!

207

Анонимен

преди 10 месеца

Руснаците са избили и изнасилили в пъти повече българи по време на окупацията 44г от колкото англичани, американци и германци взети заедно!

206

Ханко Брат

преди 10 месеца

217 Това не подлежи на съмнение

205

До АТАКИСТ

преди 10 месеца

Вярно е имат един малък паметник на руски войник, ние имаме навсякъде. Като паметниците на българските герой са може би по-малко от руските.

204

До атакисчето

преди 10 месеца

Аве, кво стана с белата златка? Взима ли си редовно апчетата? Явно и на вас ви дава за да сте толкова изтрещели. Сега главната Копейка ли ви е новия идол дето чакате да ви оправи?

203

Анонимен

преди 10 месеца

Абсолютно съм убеден, че ако историята се беше развила по-друг начин, без 45 години комунизъм, сега щяхме да живеем много по-добре.

202

Полицаи не искат

преди 10 месеца

Да ги тестват за наркотици това ни донесе окупацията от СССР!*** само!

201

Анонимен

преди 10 месеца

"до 198 Ми точно ти си признаваш.....МАРИОНЕТНИЯ ИМ РЕЖИМ" --Да ти обяснявам ли какво значи марионетен режим ве копейко усранааа? Значи кво стана сега. Признаваме си, че чебурашките са бомбардирали български градове. Назначават марионетен режим и избиват хиляди българи. Изпращат цялата българска армия срещу германците с които докато ядяха кютфеата не риваха. При положение че на 26.08.44 обявяваме неутралитет то на 5.09.44 руснаците ни обявяват война явно да ни освободят?

200

Рушистка опорка е

преди 10 месеца

Това което повтарят разни платени пом и ии е че трябвало да остане за да завещаели та поколенията нещо.WTF Окупаторски паметник ли ще ни завещаете бе нищо ж ества!!!И без това всичко по центъра на жалката ни столица носи руски имена!Мой приятели чужденци са ме питали защо всичко носи руски имена?!Защото е пълно с национални предатели и с лузъри в България отговарял съм им аз !

199

шопляк jultopаветник

преди 10 месеца

до 161 // Че що да не пiкаем където ни падне. Няма да си стискаме простата я. За кучета може и да а*к*а*t, а за шопето да не може!? Нали сме демокрация и то либерална !! А туй немската бира много убава. Как да не уважаваме дойчовците !Нали те командват Европата !! Ще шльокаме бира и още как ! Да не искаш с руска водка столичная да се абиме. Тя е за казаците. Ние сме 101% европци! Да знайш! А наздраве с х*а*й*н*е*к*е*н*о ! На секи ъгъл М*Ооооо*4*Ааааа

198

Анонимен

преди 10 месеца

67и