50

7 месеца

преди 9 месеца

Не оправдавам ненормалника с ножчето - дано лежи години! Но, това престъпление е преди 7 месеца, кой го раздуха сега, кой мята прах в очите на тълпата? Дебора, е една ученичка, която излиза с местният сводник. Жертвата е набухала където свари силикон и е просто една селска "***" (пак не оправдавам престъплението срещу нея) Истината е, че защитаван от Местната власт и кмета на ГЕРБ, активист на ГЕРБ е пребил и обезобразил едно "корве". А Кмета и Винету яхнаха протеста. Защо след 7 месеца?

49

Анонимен

преди 9 месеца

Аз пък искам да попитам протестиралите - Как сте, чувствате ли се употребени? Харесва ли ви, че използваха вашата наивност, за да ни пробутат Истанбулската конвенция? За приемане ИК ли протестирахте, или срещу корупцията в съдебната система?

48

Анонимен

преди 9 месеца

цените тройни, спряха росенец, махат 3ти март, ще ни пращат ​за пушено месо, а по продажбите медии ни занимават с няква наркоманка дето сама се офъкала !!

47

Анонимен

преди 9 месеца

"Нейният сигнал щеше да бъде обработен в рамките на 24 часа." Какъв неин сигнал? Такъв не е подаден. Не се е оплаквала преди случката. Значи никаква полза не би имало за нея от тези закони. И стс закони, и без, пак щеше да е нарязана.

46

Анонимен

преди 9 месеца

Тази с ножчето явно си го е заслужила, аман от сълзливи истории!

45

Анонимен

преди 9 месеца

Кой ли е по-корумпиран съдебния лекар с леката телесна повреда или съдийката пуснала мутрата?

44

Анонимен

преди 9 месеца

Ако се разследват тези 118 случая накрая ще се окаже, че става дума за клевети и за измислици.

43

Анонимен

преди 9 месеца

И сега да приемем Истанбулската конвенция, нал?

42

Анонимен

преди 9 месеца

Ще заплача

41

Анонимен

преди 9 месеца

Аз не съм виновен за решенията на някой си и това, че съдебната система е много корумпирана.

40

Овцевъд

преди 9 месеца

Питайте я тая "Какво е жена". Отговорът или липсата му, ще е достатъчен да разберете за кого работи.

39

Анонимен

преди 9 месеца

А как се доказва наличието на интимна връзка? Дума срещу дума?

38

Анонимен

преди 9 месеца

А защо делим жените от децата и мъжете? Насилието е насилие и трябва да се третира по еднакъв начин. Или гнусно ще използвате тази трагедия да си прокарате джендърската Истанбулска конвенция?!?!

37

Анонимен

преди 9 месеца

Тая май не схваща че в България има закони проблемът е че прохождащата чалгарка се е хванала с някакъв неуспял гангстер който се изживява като мексикански член на наркокартел.В София някакъв подобен пак охранител беше разстрелял приятелката си и детето им заради неплатена сметка за телевизия.Единственото смислено действие е да се отворят повече заведения за психично болни хора и такива като тоя отрано да ги прибират задълго в единична килия.Може би въвеждане и легализиране на лоботомия?

36

Анонимен

преди 9 месеца

Тази няма ли кой да я остриже

35

Анонимен

преди 9 месеца

Вече я преекспонирахте тази тема повече от ваксините и затоплянето взети заедно. Конвенцийката трябва да се приеме нали??

34

МИСЛЕЩА

преди 9 месеца

Либералния джендаризъм яхна вълната на общественото недоволство, което е напълно основателно, но то е насочено най-вече срещу безполезната съдебна система. Използва се частен случай и огромно човешко нещастие за едни мръсни и недостойни цели, а именно налагане на ИК. Хора, БДЕТЕ!

33

Анонимен

преди 9 месеца

А мъже колко са пострадали...или белият мъж става само да бачка за да изхранва ЛГБТ, мърли и бежанци? Не сме ли равни пред Закона или трябва други да са по-равни! Какво домашно насилие последният случай тези двамата не са живели заедно! Но аки се приеме "интимната връзка" като условие всяка ненормална ше може да повдигне обвинение на всеки мъж - от изнасилване до насилие! Да, има жертви /мъже и жени/, но не трябва да отваряме кутията на Пандора с промени продиктувани от НПО-джендер организации!

32

Анонимен

преди 9 месеца

Нали това ти обяснябам бре, бабаитите са на една маса с ченгето, при което жената трябва да иде да се регистрира, а той на същия акъл като "мъжът" ѝ дето я бие. Не винаги е лесно, ако има деца, пиклювците с мускули заплашат, че ще бият децата, ако жената си тръгне, а да вземе децата не е лесно. Отива се при адвокат, но съдилищата са толкова "бързи", че докъто се отърве и вземе децата се минават 5-10г. После се почва друг тормоз - телфони, социлаки, посещения и т.н. и отново 5-10г. по съдилища.

31

Анонимен

преди 9 месеца

А колко пъти повече са убитите мъже?