119

Анонимен

преди 10 месеца

Недейте така може Тончо да е любовник на Г.Г . Там в техните среди нещата са сложни но винаги се хвърлят да се бранят семейно. Така е тончо тълпата е жестока и несправедлива. *** сега се гушни с мъжът ти да се успокоявате не стига че е заклал неква от лошият пол а сега искат и да го съдят. Вместо да избухнете на прайдът ще му носиш вазелин и кондоми. Такъв е животът тончо нидей рива.

118

Анонимен

преди 10 месеца

До 122 Ако ти бия един шамар и припаднеш, ще ме осъдиш ли ве гей, ако не ме осъдят, какво ще правиш мен, мейби требва да ти бия още един шамар...хахахахаха :)))

117

анонимен

преди 10 месеца

АЛО,ОТ СЪЮЗА НА СЪДИИТЕ ВЪВ БЪЛГАРИЯ,НИКОЙ НЯМА ПРАВО ДА НАРИЧА БЪЛГАРСКИТЕ ГРАЖДАНИ ТЪЛПА,ТОВА САМО СИ ГО ПОЗВОЛЯВАТ ЛИЦА ОТ ВАШЕТО СЪСЛОВИЕ,КОЙТО ПРЕВЪРНАХА ДУМАТА ЮРИСТ,ВЪВ *** ДУМА

116

До 107 гневен

преди 10 месеца

Напротив тълпата си е тълпа, без значение от националността на гражданите от която е съставена. Ако всеки започне да раздава провосъдие по свое усмотрение, ти ще си от първите които ще ревнат за връщане на правовия ред. Кой е този народ който ти визираш? Някакви НПО, радикални секта феминистики и т.н. болни мозъци ли? Предлагаш на тях да дадем цялата власт ли? Да съдат, колят и бесят? Колко разум, колко програсивно, колко цивилизован.о.

115

Анонимен

преди 10 месеца

До Анонимен 95И преди 2-3 години уж ги помете, пък протестиращи и тогавашни управници се съюзика и сега вкупом ще правят съдебна реформа. Не виждате ли как ви изиграха с предните протести? И тогава протестиращите се смятаха силни и как ще променят коренно нещата. А сега си докараха и ДПС отново и ГЕРБ. И ППДБ ги прегръщат.

114

Анонимен

преди 10 месеца

Ако не беше ТЪЛПАТА, ония изверг дето наряза 400 пъти момичето щеше да е на свобода очилатко нас ран, мамино детенце такова с рядък мъх вместо брада....хахахахахаха :)))

113

Анонимен

преди 10 месеца

Тончо, Тончооо, Тончо! Защо така, Тончо?!

112

Анонимен

преди 10 месеца

Не! Трагедия е , че 79 години комунистите и Кремъл прецакват и съсипват България от Обединението до ден днешен. Трагедия е , че 33 години преход не спряха да крадат и съсипват българския народ по руски модел с борци и мутри и това е резултатът.на хората им писна! От борци, застрахователи, татуирани типове с дела трябват а не думи и Левски които насмъркани убиват невинни млади хора по спирките. Какво направихте с оня с Панамерата дето уби французина? Дадохте ли му присъда? Ами Семерджиев?

111

гражданин

преди 10 месеца

Тоя бинокъл ли ще ми давате за пример..

110

една жена

преди 10 месеца

До Анонимен 114 Е, аз точно за Конституцията говорех. :) Не ми отговорихте дали сте платен. Ще задам въпроса по друг начин: Къде точно в Конституцията се обосновава дейността на троловетe?

109

777

преди 10 месеца

Тончо жълтото му по устата още, пък акъли дава.....

108

КОЙ СИ ТИ БЕ

преди 10 месеца

Кой е тоз СМЪРФ и защо се дава трибуна за изява на подобни нелегитимни хора . Да прова върху себе си 400 шева да види какво ще го пишат.....АБЕ ВИЕ ПОЛУДЯХТЕ И ВСИЧКИ БЕ.Да пускат бомата и чистка, пълен рестарт трябва понеже карциомите са станали с големина което не се лекува.....

107

Анонимен

преди 10 месеца

До една жена Има един основен закон наречен Конституция на Република България, отворяш и четеш какво е устройството на нашата държава - с парадираща простотия няма да стигнеш до никъде.

106

Анонимен

преди 10 месеца

Не искахте Гешев, получавате линч.Политиците са трагедия като аристокрацията във Франция преди 1789.Гешев ви беше единственото спасение, а вие го махнахте.

105

Анонимен

преди 10 месеца

Българските закони явно са писани от сталинисти комунисти, според които човек е ДЛЪЖЕН да издържа всякакви видове насилие и веднага да се възстанови ! А ако умре, е още по-добре, защото има човек- има проблем.

104

Алекса

преди 10 месеца

Ей момченце имаш още бяло около устата ! Питай мама и тате преди да ръсиш глупотевини !

103

До 104

преди 10 месеца

Тончо, как реши, че България е правова демократична държава? Или си част от привилегированата класа, или си никой. Това е истината.

102

анонимен

преди 10 месеца

ОЧевидно е явна,неграмотност,стигаща да престъпност от прокурор и съдия,пред очите им е едно накълцано дете,явна извършена гавра от лице РЕЦЕДЕВИСТ,тъй като извършва деянието си във ИЗПИТАТЕЛЕН СРОК,тъкъв СЪДИЯ,тъкъв ПРОКУРОР,НЯМАТ МЯСТО ВЪВ СЪДЕБНАТА СИСТЕМА,ТОВА Е НЕ УРОНВАНЕ НА СЪДЕБНАТА СИСТЕМА,А Е НАПРАВО ГАВРА

101

гневен

преди 10 месеца

Отговарям на Анонимния по долу --- Никой няма право да нарича Българските ГРАЖДАНИ - тълпа. И когато Правосъдната система в дадена държава е напълно деградирала и неработеща , и това е мнението на 90% от гражданите и , да тогава следва НАРОДА да вземе правораздаването в собствените си ръце за да защити себеси и децата си от безнаказаните престъпници.

100

една жена

преди 10 месеца

До Анонимен 104 А как доказвате, че сме правова демократична държава :)