108

Недялко

преди 1 година

Радев до като имаше точните хора до себе си, летеше в облаците. После замени личности като Стефан Янев, Кирил Петков и т.н. с Гълъб Донев и Лазар Лазаров, които двайсе години една работа не са свършили освен да си клатят краката и сега се чуди защо единият е изпран, а другият дискредитиран. Деси Радева му го говори всяка вечер

107

Тоз пък!

преди 1 година

Що, бе, нали всеки път призоваваше за редовно правителство и сега, когато призивът ти намира отклик, ти пак си недоволен и съскаш?! Мъчно ти е, знам, ама айде стига ти толкова преяждане с власт и всичко, което върви с нея! Налягай си парцалите (и деса), изкарай си мандата до края, че се е разбрало, че няма да те махнат и трай, че от тебе тръгна срутването, славяновско животно!

106

Западна София

преди 1 година

Г-н Радев да обръща внимание на стойностните хора. Бойко беше на власт 15 години и след него остави беден народ, кражби, гаври с хората и защита на престъпността и рас из ***, лобизъм и обезлюдени села и градчета. В София обслужваще интереса на Плевнелиев и съсипа кварталите в северозападна София, а Фандъкова се пренесе в нов квартал и 10 години оправя булевардите към него, за да не я запушват сутрин и вечер.

105

...

преди 1 година

Аве вие не разбрахте ли ,че няма по добър политик от буци хищникът?

104

Анонимен

преди 1 година

ПОМНИТЕ ЛИ КАК ГО НАТИРИХА ОТ РИГА ЗАЩОТО КАКА ДЕСКА БЕШЕ БОЛНА ОТ КОВИД А ТОЙ КОНТАКТЕН С НЕЯ....ТЕ ТАКОВА ПРИМИТИВНО НИЩО СМЕ НЯМАЛИ....

103

Анонимен

преди 1 година

Юмрук решетников в най жестоката световна епидемия и обявена ИЗВЪНРЕДНА ЕПИДИМИЧНА ОБСТАНОВКА В БГ- В ДЕНЯ КОГАТО ЕК ОБЯВИ ЧЕ БЪЛГАРИЯ Е ПРИЕТА В ЯРЕМ 2/ЧАКАЛНЯТА ЗА ЕВРОЗОНАТА/ВДИГА ЮМРУК И С МИЛИОНИТЕ НА ЧЕРВЕНИТЕ ОЛИГАРСИ ИЗВЕЖДА ХИЛЯДИ ПЛАТЕНИ БЪЛГАРИ НА УЛИЦАТА...А БОРИС ДЖОНСЪН Е ПОДСЪДИМ ЗА ТАЙНИТЕ ПАРТИТА... НАШИЯТ ЮМРУК КОГА....?

102

абе

преди 1 година

фигуранта защо още е в президентството ?!

101

дедо ви

преди 1 година

издишаш радееев , издишаш ! щом почна да говориш за магистрали , асфалт и чували с пари - това е знак колко си безпомощен . песента ти е изпята !

100

Гинка Кесякова

преди 1 година

Румине убичъм та ощи да знаиш.

99

®®

преди 1 година

Пилонаджията със зелени чорапи си вее никому ненужното му мнение.

98

Анонимен

преди 1 година

Г-н Радев се прецака много с този нищоправец гълъб Донев. Ще изхвърли Деса скоро от тавана гълъба

97

Анонимен

преди 1 година

Пак е добре, че има една личност в управлението, която да ни казва истината обективно.

96

?!?

преди 1 година

Неговите иззччадия на Радев защото той ги създаде: Просто Коро, Асен и ПП. И те ако могат да дават индулгенции. Значи тоя Разединител се мисли за господ. Най му е лошо на Радефф, че ги зачена в грях и те се обърнаха срещу неги. Разединителят е провал, който сега си търси врагове за да има кой да мразаят новата му " Патриотична партия" Чакаме лицата и името на новият му проект.

95

Анонимен

преди 1 година

Руския парцааал става смешен всеки ден :))))

94

ххои

преди 1 година

До Анонимен НЕ СКОРО,ВЕДНАГА !!!!!!!!!!!!!!!

93

до 91

преди 1 година

О, да радеф е истински български генерал. Издигнал се не по заслуги, а с прослужено време, с връзки и интриги. Който заработва допълнително с артелчика от неусвоени порциони и на когото войниците носят торби с цимент на вилата. Не случайно му викат миризлив зелен чорап.

92

Анонимен

преди 1 година

Открай време се знае, че много рядко от военен става добър управник. И Радев го потвърждава категорично. Тесногръди са, липсва им широта на мирогледа, воинствени са и отмъстителни. За капак товарищът е и дребнав.

91

Реалист

преди 1 година

До АнонименЗамисли се защо в Нигер не веят френски знамена, ако хората живееха добре там, надали щяха да правят революция, францетата им крадат ресурсите и ги оставят да живеят в мизерия, затова хората там направиха преврат, много е просто, ама трябва някой да помисли!

90

Хюго Капет

преди 1 година

чорапа вече се изживява като демокрацията.

89

Анонимен

преди 1 година

РАДЕВ ПОНЕ Е ИСТИНСКИ ГЕНЕРАЛ, А НЕ ЧОВЕК КОИТО ОХРАНЯВА БИВШИ ТИРАНИ И ГО НАПРАВИЛИ ГЕНЕРАЛ ПО МИЛОСТ, А И МИ Е ЧУДНО ЧОВЕКА ЛЕЖАЛ 2 ПЪТИ В ЗАТВОРИТЕ НА ЧЕХИЯ И УНГАРИЯ ГО НАПРАВИХА ГЕНЕРАЛ, А И Е МНОГО *** КОНГРАЧУЛЕИШАН БОКО