316

До Анонимен 345

преди 10 месеца

Ти откъде ги знаеш тия неща, бе??Да не са изнасилили баба ти???Или една жена каза???Дай документи, факти, снимки, доказателства..................другото са празни приказки!!

315

???

преди 10 месеца

Не обединявал нацията президента.................така ли??Или президента ви пречи да крадете на воля, затова не го искате, нали???

314

Анонимен

преди 10 месеца

По документирани спомени на "освободени" от "братята-освободители", част от тях, както и сега, са влизали в къщите, грабели са като невидели, изнасилвали са жени и булки, без да се свенят. Сега по-модерно грабеха микровълновълнови, телевизори, бельото на хората от простира, даже саксии с екзотични цветя, НО вече изнасилваха и деца в Украйна. Май едно време не са познавали педофилията? И някой ми говори за "православна" Русия. Смех! Да им пикам на рашисткото православие!

313

Анонимен

преди 10 месеца

До 339. Трети украински фронт са влезли първи в България. Дори албанци са участвали в Освобождението ни. И финландци, и т.н. За това удобно се мълчи.

312

Руснаците

преди 10 месеца

Трябваше да ти оставят в Турция! Сега Ердоган щеше да ни е президент! То щяхте да видите какво е диктатор, ниблагодарна американска рая!!

311

Така е

преди 10 месеца

Разединява. По конституция неговата роля е само представителна и организираща изборите и - дотам. Длъжен е да изпълнява решенията на Народното събрание, без да се напъва. Президентът управлява само в диктаторски държави. В каквато искаха да ни превърнат ИТН и Възраждане.

310

До 335

преди 10 месеца

Да да щяхме сами да се освободиме..както 500 години сами се освободихме ; ) И това докато Авглия нарива оръжие и пари на Султана- един демократ борещ се срещу българските долни сепаратисти защитавайки Териториалната цялост на Османската империя ;))

309

Колко долара

преди 10 месеца

Ли взима Горан от Посолството за едно такова антибългарско, евроатлантическа изказване?

308

учуден

преди 10 месеца

Аз не разбирам какво време беше това? Трето лице минало какво?Защо не пишат заглавието направо: "Гражданинът Румен Радев разединява нацията"?Изобщо не става дума за обединение, да си изпълнява конституционните задължения без да мрънка, а той прави именно това - мрънка против Конституцията, че не му харесвала!И въпреки това, е против промяната и?До: номер 329 (До 327) А защо трябва друг да ни освобождава???Ние щяхме сами да се освободим, ако не беше се намесила Русия!!!

307

До Мак

преди 10 месеца

Много правилно, трябва да приемем еврото по-бързо без да питаме копейките и да се оправим и стигнем стандарта на ЕС, а не да потънем на нивото на Русия с $300 заплата.

306

Анонимен

преди 10 месеца

Когато се присмиват на един президент, си е за срам. И означава грешен избор. Но едва ли ще го впишат в учебниците по история, освен с "проруски агент, избран за президент на европейска държава, обявена за враг от Русия". ((((.

305

До Бонго Бонго

преди 10 месеца

До Бонго Бонго - Не сме били разделени на две части след освобождението, а на 3 (Княжество България, Източна Румелия и върната част под робство). По предварителен договор с останалите велики сили е било решено съдбата на освободената земя да се реши между тях след войната. Русия си гони нейните интереси и за това не трябва да сме с НИКОЙ голям брат. А сърбия да ни нападне за обединението ги кара Австро-Унгария. Знам, че опитваш да манипулираш, но ето ти отговорите. Трябва да сме САМО БЪЛГАРИ!

304

До 327

преди 10 месеца

Ем и предпочиташ изобщо да не са ни освобождавали? Сигурен съм че Англия и Франция щяха да ни освободят .

303

Горан Благоев

преди 10 месеца

Жерналистчето пропагандистче разединява нацията, не Радев!

302

Бонго Бонго

преди 10 месеца

Добре де, защо не ми отговорихте :След като Русия освободи България от турско робство. Защо бяхме разделени на две части????Нали Русия е победител тогава??? Защо позволи да сме разделени на две?Защо беше против обединението???? Другите също бяха, но те не ни освободиха. Защо Русия беше против? Защо Русия повдигна срещу нас Сърбия и имахме тежка люта война със сърбите? Защо Русия ги подкокороса???????Отговорете на тия въпроси, че са важни.

301

мак

преди 10 месеца

Защо давате трибуна само на грачещи по Радев? Каква е тази мания, какво разединение сънувате. Няма човек, който да обедини нация да речем около дата на национален пазник или пък за евро, защото колкото хора, толкова мнения и винаги ще може да се каже - ей, този Петкан е разединител, защото не можа да убеди народа и да го обедини по еди кой си въпрос.

300

Анонимен

преди 10 месеца

Радев не става, факт. Подведе всички. Всъщност трябваше да се светнем, още когато каза, че Крим бил руски, но срещу мадуровските машинки, докарани с полет на Азрофлот, когато още нямаше война, и договорени чрез руското посолство, нямахме шанс. И това - със съдействието на Нинова, която уж била против машинното. Българите сме балъци. То не бяха пирамиди, фараони, ваксинирани антиваксъри, кво ли не...

299

До 319

преди 10 месеца

Кой си ти да кажеш дали 3-ти март ще е национален празник или не???Един от предателите, ясно ми е...................от ГЕРБ, ПП или от турската партия ДПС............повръща ми се от вас, крадливи и лъжливи гадини!!!

298

Анонимен

преди 10 месеца

Във всички страни националният празник е деня на независимостта, тогава реално една държава става суверенна. Но през комунизма не е било удобно това, защото Русия не са ислали да се случи съединението и независимостта ни.

297

Анонимен

преди 10 месеца

Горан Благоев: Президентът Радев яде храна с глутен и отказва храна с насекоми. Вместо с ел. скутер се придвижва с автомобил и по този начин предизвиква климатични промени. Няма 6 бустера срещу ковид и по този начин застрашава всички ваксинирани. Отказва да признае съществуването на женски пeниcи, което означава че е расист и не дава заплатите си на Зеленски, което значи че е агент на Путин.