29

уточнение

преди 10 месеца

До Кемал АтатюркПо-лошо от турското и руското робство взети заедно , е КРАВАРСКОТО РОБСТВО ,драги ми джендъре!!!Парите ,златото ,оръжието ,енергетиката ,свободата ,самочувствието и празниците ни-ВСИЧКО ОТИДЕ ПРИ КРАВАРИТЕ.Остават ни химна ,герба и знамето!!!Въпрос на време долните кравари да ни отнемат и тях!!!

28

Анонимен

преди 10 месеца

Брей какъв трилър...първо я е мъчил, после заплаха за убийство после свидетели, после задържане , после пуснат щото заплахате не е толкоз страшна, после хората се разврещяха, после прокуратурата се почеса по глъвътъ, после пак го задържа след укриване понеже хората се развикаха и той се сетил с безмозъчната глъвъ кво го чака и чичо нема да може да му помогне и хукнал да бяга но тайнствено се знаело къде да го намерят и го задържали и ся пак ше умуват умно в ареста ли в къщи ли...

27

Анонимен

преди 10 месеца

На жени щом прави такива работи,да видим при бай Ставри дали ще може?!!!!!!!

26

НИМРОД

преди 10 месеца

ЩЕ ИМА ПРОТЕСТ ПРЕД СЪДА В СТАРА ЗАГОРА!! Някой спомня ли си убитата след прокурорска грешка студентка ВЕРОНИКА?!! ПРОКУРОР ЮЛИАНА СТАНЕВА допусна предсрочното освобождаването на рецидивист, който малко след това изнасили и уби момечето и хвърли тялото му в Янтра!!! ТОГАВА ТЪРНОВО ВЪСТАНА!! На Юлианчето че направена ЗАБЕЛЕЖКА. Момичето изгни в гроба , а Прокурор Юлиана продължи да си получава заплатата със СНЕТО от ВАС наказание "ЗАБАЛЕЖКА!!!Забравихме и за ВЕРОНИКА , и за Прокурорката ЮЛИАНА!!

25

Народният съд!

преди 10 месеца

Ехх изпревариха ни, иначе като го хванем щяхме да раздаден правосъдие и да приключи сагата...

24

Анонимен

преди 10 месеца

Вижте кои го защитават в соц.мрежите- изглеждат точно като него, назобени бичета. Където царува простащината, акъл не вирее. Опасно е да живееш в България.

23

Анонимен

преди 10 месеца

Пълна е с пишман патриоти тази държава.

22

Анонимен

преди 10 месеца

в Япония на такива с татуировки им е забранено да посещават плажове, басейни, общественни бани и т.н., требва и тука да се приеме такъв закон

21

Митака

преди 10 месеца

Е ако не беше се разшумяло за случая - този щеше да е на свобода?Часове я е рязало и измъчвало това чудо.вище и пуснат на свобода????Каква държава, какво е това бе хора?Каква реформа бе - всички съдии и прокурори са за уволнение и да си внесем независими от чужбина.Тогава поне ще знаем за какво им плащаме заплатите.

20

Анонимен

преди 10 месеца

"Всеки с толкова много татуировки по себе си има в кратуната си повече бръмбари отколкото мозък... Нищо чудно около него да има и други такива пcиxapчета." ..................това е нелепо твърдение и отклонява темата от истинските проблеми

19

Анонимен

преди 10 месеца

въпросния индивид с тутаировки "свобода или смърт" винаги съм казвал че такива патриотари са болни мозъци

18

Анонимен

преди 10 месеца

Всеки с толкова много татуировки по себе си има в кратуната си повече бръмбари отколкото мозък... Нищо чудно около него да има и други такива пcиxapчета.

17

По скоро си е

преди 10 месеца

Чист гербаджия някое прокурорско синче то сега е модерно

16

Анонимен

преди 10 месеца

Съдебният медик ако нямаше вина, до сега да е дал интервю по битиви. Ама се скатава. Цяла България изригна, той се скри в миша дупка. Плъх.

15

Лаик

преди 10 месеца

"До Лаик А дали сега не могат да квалифицират нападението като опит за убийство?" ....дано!

14

Кемал Ататюрк

преди 10 месеца

От българо-руското робство по лошо няма скъпи сънародници!

13

Анонимен

преди 10 месеца

Въпросният псиxap e симпатизант на една неофашистка, русофилска "партия" в парламента на България...

12

Анонимен

преди 10 месеца

Това обезумяло животно трябва да лежи поне 10 години за зверствата,независимо по каква причина ги е извършил.

11

Живота в БГ

преди 10 месеца

Се превърна в някаква комунисто иz руждентска мутро милиционерска ши зо френия

10

Анонимен

преди 10 месеца

"Кой е човекът, разпоредил се съдебния медик да заключи лека телесна повреда, а съдийката да го освободи? Кой е над закона?" ............медиците са заключили тежка, съдебния състав по собствено усмотрение го е променил на лека. Луда държава