118

Сив и Див

преди 10 месеца

Пичове, за нас, вие земляните сте като мравките, дето тъпчете с краката си, секи ден;))) Дан мислите, че ни интересувате?;)))

117

Анонимен

преди 10 месеца

Щатите са плащали близо тон злато на година през 60те и 70те на извънземните. На луната има плочки от половин метър с печати на Америка от тогава. После да фалирали и нещо ги мотаят в момента. Не са си плащали от години и няма нови технологии

116

Анонимен

преди 10 месеца

Абе как е женското на извънземен?

115

Анонимен

преди 10 месеца

от Колумбия ги внасят

114

Анонимен

преди 10 месеца

Когато бягам с боси крака по земята и вземам електрони от нея, за неутрализиране на свободните радикали в стомаха и тялото ми, имам възможност чрез своите мисли да издам енергийна команда и тази енергия да ми вдигне краката на по - високо ниво и да не докосвам тревата по земята .... тоест летя... но не чак толкова високо... Познавах една знахарка, която с ръце, без да те докосва може да те подтиква да вървиш напред. И от ръцете и изкачаха светкавични изкри!

113

Анонимен

преди 10 месеца

Не гледам вбокс, в ютуб, човека обяснява за червен живак, не за кафав, два цилиндъра които се въртят в обратни една надруга посоки, всеки от тях с магнит от външната си страна и червен живак вътре което вкрайна сметка нулира гравитацията и дава посока.

112

Еххх

преди 10 месеца

Зеленски е поискал да му дадат и летяща чиния ,и тия веднага я извадиха от реквизите на Холивуд .

111

Бай Пешо

преди 10 месеца

Автотенекеджийски услуги. Изчукване, китосване и боядисване. Взимам ефтино като за Nasa.

110

Анонимен

преди 10 месеца

До 181... Спомням си, бях малко дете. Баба ми печеше хляб в пишника. Вратата бе отворена и горе в небето бушуваха облаци и гръмотевици тряскаха. Аз стоях на вратата и чаках баба да изпече хляба и да ме нахрани. По едно време гледам към пишника се движеше много бавно едно огнено кълбо. Аз от страх започнх да викам: Бабо, бабо... Огненото Кълбо мина на метър около вратата на пишника и аз онемях и с отворена уста си помислих, че съм го глътнал. И от тогава съм пълен с Космична енергия!

109

Анонимен

преди 10 месеца

Дискът, който е паднал 1936 г. в Бавария, е бил с живачен двигател, сега заради вас намерих филмчето от където се осведомих.

108

Анонимен

преди 10 месеца

Тези кораби като са толкова убави и напреднали що падат и що все американците ги пленяват?

107

Анонимен

преди 10 месеца

Като дете, когато ходех при баба и дядо през летните ваканции, много обичах да легна вечер на верандата и да гледам звездите. Там небето беше кристално ясно, невероятно красиво. Виждала съм няколко пъти странни летящи обекти, които летят по особен начин, на групи, много бързо и все едно танцуват помежду си, звук нямаше. Със сигурност не бяха падащи звезди. Сравнително близо е летището в Д. Митрополия, но пък не веднъж съм виждала и чувала самолетите им, няма как да ги объркаш, заради шума от тях

106

Анонимен

преди 10 месеца

Какво значи публично да "свидетелстваш пред Конгреса" за строго секретна информация??? Някои ютюбъри предполагат, че цялата акция е опит за плашене на Русия с въображаеми оръжия, дадени на САЩ лично от зелените човечета.

105

Анонимен

преди 10 месеца

до 181 На мен това ми се е случвало като дете, сега за съжаление не намирам вече такова явление при себе си.

104

Анонимен

преди 10 месеца

Всеки от Вас дето сега клапат с пръсти по клавиатурата, да си повдигне ръката високо. Да се вгледа отпред на пръстите си... Ще видите как ще започне да Ви се появява трептене на въздуха отпред на пръстите... малко като си помислите и си кажете..."ТРЕПТЕНЕ УВЕЛИЧИ СЕ" ... и ще видите как тоя трепет - тая янергия излъчена от ващято тяло отпред на пръстите ви ще започне да докосва стените на стаята в която се намирате.... и ще започнете да си викате... Аз съм "НЛО", хвърчащо с космична енергия!

103

Анонимен

преди 10 месеца

Аз доколкото знам се задвиждат с живак. Но повече не помня.

102

МАГ ЖУЖИ.

преди 10 месеца

ПО СТРАШНО ОТ ЧЕРВЕНАТА МАГИЯ НЯМА, ЧЕРНАТА Е СЛАБА. МИЛИОНИ СИ ОТИДОХА, А СЕГА ПРОДЪЛЖАВАТ ДА ГИНАТ В УКРАЙНА И ОТ ДВЕТЕ СТРАНИ?

101

Щерю

преди 10 месеца

Поредната юдейска конспирация за излъгване на овцете. Както навремето в падналата летяща чиния в Розуел намериха свитъци на иврит от Мъртво море, открити два месеца по- рано. И като се разбрала менте работата - засекретили всичко...

100

Анонимен

преди 10 месеца

Кораба се движи на свободна енергия от космоса.... така както и в нашето - човешкото тяло всичко се движи с космична енергия, но на ниво човешко тяло в и под кожата на човека. Човешкото тяло е един затворен временно космически кораб, движещ се по земята, с предавана генетична - ДНК информация от космоса, чрез движение на земята по спирала след слънцето.

99

Анонимен

преди 10 месеца

Крият ги в Холивуд. Дават ги под наем на филмови продукции.