8

до 4

преди 10 месеца

Факт, БГ програмистите изкупихме освен хубавите имоти у нас, наред къщи из Гърция и Алпите. Мислех, че рентиерството е за бабички, ама ц- доста приятни приходи идват от 2 къщета.

7

обективен

преди 10 месеца

Ами нормално е .Та тук започнаха да продават панелки на цената на тези в Монте Карло !!!

6

Striker

преди 10 месеца

Чудесно, значи ги избягвам максимално :)

5

баба мара

преди 10 месеца

с една приятелка говорим по тел от едно село до кавала не можем да се чуем открясъци и викове на бълг деца след години ще ни изгонят и от там защото щеосвиним всичко освен че се вдигат цените

4

Анонимен

преди 10 месеца

Е как няма да купя имот в Гърция, като за 150-200к евро е приказка, а пасивният доход надминава около 3 пъти ипотеката, барабар с таксите за фирмата, която чисти и управлява имотите ми. Вече 3ти купих. Важното е да имаш адекватен деклариран светъл доход, за да ти дадат ипотека с 1.5% лихва. Не важи за бачкери.

3

И в чужбина

преди 10 месеца

стой далеч от Гай ***! Не е хубаво между прости хора с пари!

2

Общ работник

преди 10 месеца

Пак полу-лъжи и полу-истини в полза на нашите мутраци. Сега се връщам от Ставрос, още малко по-надолу е от Ираклица и Перамос. Няма такова нещо. Искат хората да си купиш по една напитка и или храна минимум 1 брой на възрастен. Цените са достатъчно високи да си направят оборота. Кафе, фрапе, безалкохолно - 4евро, бира 5-6, храна 8-10. И пак излиза по-евтино от нашето море. За качество и отношение няма да говорим.

1

Шеф от Подмяната

преди 10 месеца

Само бедняците ходят в Офринио и Палио, богаташите сме по островите!