10

Анонимен

преди 10 месеца

9 години е малко за това, което направи тоя. Тоя трябваше минимум 20 години и да му мине младостта в затвора. Да стане жена на някой затворник и да му разширят диаметъра на отвора.

9

познато

преди 10 месеца

нищо де , утре , други ден , ше се разболее мноо тежко и в болница , от там в къщи поради невъзможност да се лекува в затвора .

8

Анонимен

преди 10 месеца

Адвокатът - това е съвест под наем. Защитава този, който му плаща и последното, което го интересува е справедливостта. Конкретно този само дето не изкара Кристиан ангел небесен.

7

истина е

преди 10 месеца

Убиецът трябваше да не се пуска от ареста ,и директно да отиде в затвора . Условна присъда и домашен арест трябва да изчезнат като от речника на магистратите със закон !!

6

Анонимен

преди 10 месеца

Амо това си е чист умисъл - да се надрусаш и да седнеш зад волана е все едно да заредиш пистолет и да почнеш да стреляш в тълпата с надеждада, че няма да уцелиш никой. Обаче извинението, че не си се целил в конкретен човек не е извинение за опит за убийство,

5

Анонимен

преди 10 месеца

мисирките масово неграмотни и продажни, видяхме ко беше 3 г поред и сега с новата им дъвка - добрата урколандия и лошата русия и глобалното изпотяване, просто колкото по малко толкоз по добре!

4

Анонимен

преди 10 месеца

Какви шест години бе, нали на 9 е осъден???И какво му е смиреното в затвора? Там всички са смирени... Разигравал си е "коня" години наред маминото синче, уби Цветков и стана смирен ... Ама колко смирен стана - като Йешуа от Назарет и дава живота си за другите, или като Пилат Понтийски, който се смирява пред кръвожадните търгаши за да не го изядат другите акули?

3

та така

преди 10 месеца

ше му вкарат телефонче и ше си вечерят всяка вечер заедно ,,,,по вайбъро

2

Анонимен

преди 10 месеца

Безкрайно дългото дело и изключително лекото наказание били " прекомерно наказание и безпрецедентна бързина". Нищо чудно, че всеки ненавижда адвокатите.

1

я па тоа

преди 10 месеца

нямало да вижда семейството си 6години ! ? е що бе , нема да му одат на свиждане ли ?