145

Анонимен

преди 11 месеца

До Анонимен Много си зле с географията. *** в т.нар.Западна Украйна: 600-хилядният Лвов е бил 5 века Лодз; там най-интересната старина е градското гробище, пълно с великолепни надгробни паметници на полски шляхтичи.Отиди в аулата на университета: тя навремето е била заседателната зала на кметството и на цяла стена има картина на нейно заседание. Тръгни по улиците: почти всеки 2-3 срещнат е поляк.Слез 50-60 км надолу, там се говори унгарски език. На югозапад са Румънските Карпати.Така че тези три

144

ЛилиПутин

преди 11 месеца

Този лилиПутин, който има не само лилипутски ръст, но и акъл със същия размер, е вече пътник... Необратимо е! Колкото по-бързо, толкова по-добре за целия свят, а и за Русия. По-младите руснаци вече отлично разбират това...

143

Анонимен

преди 11 месеца

На тавариш путин паралелната история. Луда работа.

142

Анонимен

преди 11 месеца

Тоя наистина иска да ни върне десетилетия назад! Сигурно много го е яд, че между западна Полша и източна Германия всъщност няма граница..

141

Анонимен

преди 11 месеца

Разбира се, че за Путин подписването на мирен договор между две страни се вижда като първа стъпка към атакуването на съответната страна.Все пак, да не забравяме 1994г - Будапещенският меморандум - с който Русия се ангажира активно да пази суверенитета на Украйна като нейн съюзник в случай, че е атакувана.Няма по-голям лъжец на този свят от Путин.

140

Анонимен

преди 11 месеца

До НАПОМНЯНЕ 133. Нека и нашите полски приятели да си спомнят, че преди това Полша сключи договор с Хитлер за подялба на Чехия. Ти не го ли знаеше? Така, че нека не се правят на ощипана мома.

139

Глупости

преди 11 месеца

По решение на Сталин, Полша беше преместена цялата на запад, т.е. Съветите си взеха полски земи на изток и за компенсация Полша получи немски земи. Целта беше увеличавенето на буферната зона между Червената и Западните армии. За някакви подаръци и дума не може да става. Комунистът винаги си е бил лъжец, а Жужи си е прото умопомрачен крееттен.

138

Анонимен

преди 11 месеца

Чехи, поляци, украинци са истинските ни славянски братя, а не завоевателите от Москва, които все бленуват за някаква империя

137

Анонимен

преди 11 месеца

Путинчо се прави, че поляците не знаят как е започнала ВСВ. Те помнят и моментът все някога ще дойде. Но речите на Путин са за вътрешна консумация, а руснаците в училище сигурно им спестяват части от историята.

136

Иван

преди 11 месеца

Луд човек, с достъп до бутона за края на света

135

ле ле

преди 11 месеца

Тоя само глупости дрънка

134

Истината

преди 11 месеца

Такъв голям ,,подарък", че избиха сума ти поляци и превърнаха градове и села в развалини през 2СВойна. Това отмъстително , цинично и арогантно същество Путин е най неприятният политик днес. Трябва да се срамува какви са ги вършили фашистите и червеноармейците в Полша.

133

блицкриг

преди 11 месеца

Сталин даде на Полша източните немски земи, за да може да задържи в СССР източните полски земи или наричани още западно-украински. За да може впоследствие западно-украинците да отскубнат от Русия цяла Украина. Много ''умен'' тоз Сталин. А можеше и до днес украинците да се борят за автономия в рамките на Полша.

132

НАПОМНЯНЕ

преди 11 месеца

Нашите руски приятели да си спомнят че Сталин и Хитлер оплячкосаха Полша и си я поделиха като тайно предварително се бяха договорили ! ! ! А след това най-безочливо благодетелят Сталин създал днешна Полша , така ли ? Кое е подаръкът за поляците ? Оплячкосвенето и поделянето или връщане на оплячкосаното ? Това е същото както и уж освобождаването ни от турците . . . без да се споменава че тази руско-турско война стана с разрешението на Англия , за да може после руснаците да изопачават историята.

131

Анонимен

преди 11 месеца

"Полско-литовско-украинският военен съюз е планиран да се използва за окупация на територията на Западна Украйна." - Украйна ще окупира Украйна. Тоя, вече почва да става смешен до неузнаваемост. Уж нямаше да е война за територии, а сега изведнъж цяла Украйна била негова.

130

Анонимен

преди 11 месеца

Жалък Путин!

129

Анонимен

преди 11 месеца

На тоя шизофрен само му пълнят главата с някакви глупости, а не него толкова му и трябва.

128

Анонимен

преди 11 месеца

Не мога да повярвам, че толкова много неща се случиха в рамките на тридневната специална военна операция, продължаваща по план вече над година. НАТО ще се замислят другия път преди да се разширяват.

127

РУСКА СКРОМНОСТ

преди 11 месеца

А пък Русия иска цяла Урайна и Крим ! СКРОМНО !!!!!!!!!!!!

126

Анонимен

преди 11 месеца

Браво на В.Путин! Истински държавник!