76

Анонимен

преди 10 месеца

А този където обяснява,че не може да се реже пържолата като сурова щот щяла да се окисли,нещо не е наред с окислението как я печат тази пържола,че да не се окислява,щото да не се окислява от рязане трябва да е обвита с някакъв материал как заводски запечатана пържола със специална облицовка и станиол,че да се изпече в опаковката на фурна за определени време и температура или на микровълнова печка като царевицата на зърна за пуканки,които са специални поставени,насипани в специално книжно чувалче

75

Анонимен

преди 10 месеца

Когато отида в магазина на опаковката пише цената за 1 кг.и цената на грамажа.Така аз решавам дали да си купя от скъпия или евтин продукт.Но родните тарикати ресторантьори,на които им свалиха ДДС-то на 9%,вместо да свалят цените,те ги вдигнаха.А сега вкупом се защитават и оправдават това безобразие.Бойкот!

74

Анонимен

преди 10 месеца

След като от това заведение дори в интернет са обявили, че храненето при тях струва 30-50 лв за възрастен човек, защо този "шеф" смисли, че клиентите са влезле в заведение, което не отговаря на възможностите им?

73

Анонимен

преди 10 месеца

Това да не е на Сол Бей ресторанта?

72

Анонимен

преди 10 месеца

Аз нямаше да им платя!Имало ли е предварително някъде написано колко грама е този стек,който ще ми сервират?И след като вече съм го изял,как ще ми докажат,че е бил 1/2 кило,а не 300 грама?

71

Анонимен

преди 10 месеца

Бай Ганньо не може един стек да си позволи тръгнал да ходи на Мутренската Ривиера.

70

карабаш

преди 10 месеца

Простирай се според чергата като не ти изнася ставаш и си тръгваш.Това да не квартална кръчма да се правиш на пехливан,щом искаш лукс ще плащаш никой не те поканил там!

69

Дон Кикот

преди 10 месеца

Тоя едвам една цаца с кртофи може да плати а тръгнал рибай стек да си поръчва за да се хвали по фейсбук. После защо му ударили брадва...

68

Анонимен

преди 10 месеца

Изобщо не им ходете в ресторантите!Уважение към клиента е да бъде изрично информиран,защото от разсеяност може да не обърне внимание,че цената е за 100 гр.И още нещо:клиента как да е сигурен,че грамажа е точно толкова,колкото са му написали?Наглостта на защитниците на този мародер е изумителна,затова пълен бойкот на кръчмите им,да им дойде акъла.

67

Анонимен

преди 10 месеца

Всяко нещо струва толкова, колкото се намери ид"ио"от да плати за него!Правило на пазарната икономика хахахаха

66

А бе

преди 10 месеца

Щом работи в чужбина, явно има възможности! Следващия пак да събере 30 човека и да изядат още едно агне,вместо да прави реклама на прехваления рибай стек!

65

Нора

преди 10 месеца

Много пишем,много бришем и файда О!Гответе се,братя българи за ток на грамаж!Вервайте ми!

64

Анонимен

преди 10 месеца

Комисията за защита на потребителя да провери родата на това специално говед о до 9 коляно. Да няма някакви примеси от обикновена крава. И дали е яло само чиста алписка трева без ГМО. И да не боледувало нещо и да е лекувано с антибиотик. И дали е било щастливо и дали си е имало редовна партньорка. Това всичкото се отразява на шарката на месото и влияе на цената.

63

Първолак

преди 10 месеца

А бЕ шЕФЕ, като си такъв майстор, би ли научил и gъzъ по кой специален начин да го иzсerе тоя специален стек след консумация, и на специално място ли да е ?

62

Анонимен

преди 10 месеца

този ресторант приличаше на тераса като временен обект,нито звездите на категорията,нито персоналът му отговаря на този ценови диапазон.

61

Ядрен вампир Z

преди 10 месеца

Тов без пари ли е искал да яде?

60

Гоуема далавера

преди 10 месеца

Предлагам кебпчета левче за грам.

59

Анонимен

преди 10 месеца

Да беше ял пил до пръсване и да ги беше запалил със сметката, както в Пияният Майстор.

58

Гост

преди 10 месеца

За синьо джони ми искат 400 лв бутилката, а баба Пена ми дава ракията за 8 лв. литъра. Това шотландците са обирджии, няма да ходя в Шотландия :))))) Искам проверкаааааа!!!!!

57

Анонимен

преди 10 месеца

Защитавайте кръчмарите и черпаците. Браво. Заслужавате си да ви тъпчат и обират още толкова. ДДС за тях 9%, ДДС на ток, образование и лекарства 20 %