А този където обяснява,че не може да се реже пържолата като сурова щот щяла да се окисли,нещо не е наред с окислението как я печат тази пържола,че да не се окислява,щото да не се окислява от рязане трябва да е обвита с някакъв материал как заводски запечатана пържола със специална облицовка и станиол,че да се изпече в опаковката на фурна за определени време и температура или на микровълнова печка като царевицата на зърна за пуканки,които са специални поставени,насипани в специално книжно чувалче
Когато отида в магазина на опаковката пише цената за 1 кг.и цената на грамажа.Така аз решавам дали да си купя от скъпия или евтин продукт.Но родните тарикати ресторантьори,на които им свалиха ДДС-то на 9%,вместо да свалят цените,те ги вдигнаха.А сега вкупом се защитават и оправдават това безобразие.Бойкот!
След като от това заведение дори в интернет са обявили, че храненето при тях струва 30-50 лв за възрастен човек, защо този "шеф" смисли, че клиентите са влезле в заведение, което не отговаря на възможностите им?
Аз нямаше да им платя!Имало ли е предварително някъде написано колко грама е този стек,който ще ми сервират?И след като вече съм го изял,как ще ми докажат,че е бил 1/2 кило,а не 300 грама?
Простирай се според чергата като не ти изнася ставаш и си тръгваш.Това да не квартална кръчма да се правиш на пехливан,щом искаш лукс ще плащаш никой не те поканил там!
Тоя едвам една цаца с кртофи може да плати а тръгнал рибай стек да си поръчва за да се хвали по фейсбук. После защо му ударили брадва...
Изобщо не им ходете в ресторантите!Уважение към клиента е да бъде изрично информиран,защото от разсеяност може да не обърне внимание,че цената е за 100 гр.И още нещо:клиента как да е сигурен,че грамажа е точно толкова,колкото са му написали?Наглостта на защитниците на този мародер е изумителна,затова пълен бойкот на кръчмите им,да им дойде акъла.
Всяко нещо струва толкова, колкото се намери ид"ио"от да плати за него!Правило на пазарната икономика хахахаха
Щом работи в чужбина, явно има възможности! Следващия пак да събере 30 човека и да изядат още едно агне,вместо да прави реклама на прехваления рибай стек!
Комисията за защита на потребителя да провери родата на това специално говед о до 9 коляно. Да няма някакви примеси от обикновена крава. И дали е яло само чиста алписка трева без ГМО. И да не боледувало нещо и да е лекувано с антибиотик. И дали е било щастливо и дали си е имало редовна партньорка. Това всичкото се отразява на шарката на месото и влияе на цената.
А бЕ шЕФЕ, като си такъв майстор, би ли научил и gъzъ по кой специален начин да го иzсerе тоя специален стек след консумация, и на специално място ли да е ?
този ресторант приличаше на тераса като временен обект,нито звездите на категорията,нито персоналът му отговаря на този ценови диапазон.
За синьо джони ми искат 400 лв бутилката, а баба Пена ми дава ракията за 8 лв. литъра. Това шотландците са обирджии, няма да ходя в Шотландия :))))) Искам проверкаааааа!!!!!
Защитавайте кръчмарите и черпаците. Браво. Заслужавате си да ви тъпчат и обират още толкова. ДДС за тях 9%, ДДС на ток, образование и лекарства 20 %
Скандалът с рибай стек: Не ходете на места, които не са по възможностите ви