95

Новият главен

преди 10 месеца

Кой даде бизнес на сина на Радев?

94

ВЪЗРАЖДАНЕ са СУПЕР

преди 10 месеца

Арести, разследвания и заглушаване на руската пропаганда, която ПП Възраждане бълва вече са факт. Почнаха ги по домова книга "Я ела в районното да те питам нещо". Единия смелчага вече е арестуван, защото заплаши господин Тодор Тагарев с фашистка разправа.

93

?!?

преди 10 месеца

Политиката на тоя е: Щом не е добре за Русия, значи не е добре за България. Всичките му действия са подчинени на този лайтмотив. Просто Резидент

92

някой

преди 10 месеца

До Позор не ами позор,научете български език и правопис,без значение какво е евентуално Ви препитание!Българската държава има 1342 годишна история от създаването и!Самата история дава оценка кой,кой е във времето!"Овците" без автобиографии,с комплекс за незначимост,драскат някой друг ред -тук,там,за 5 лв. и някое кебапче!

91

Недялко

преди 10 месеца

До края на август няма да е нито президент, нито българин повече. Да му мислят тези, които са "работили" с него

90

Rundy Chorappa

преди 10 месеца

"Като не щеш мира, на ти Родопите и Делиормана" - генерал Румен Радев Миролюбивий

89

Анонимен

преди 10 месеца

Военнолюбците от ППДБ сънуват как свалят Радев от власт. Народът ще ги помете и ще е за добро. 30 години кражби и разпад. Всички кризи са предшествани от съюз между ДПС и десните, така че очаквайте фалити на банки, кризи, простотии и гейпаради.

88

A-10 Warthog Brrrrt

преди 10 месеца

Крим е украински.

87

Алекс

преди 10 месеца

ББ крадецът вика дръжте крадеца.Пак излъга.Този път за концесията на Росенец.Нищо ново.Толкова си може момчето.

86

Анонимен

преди 10 месеца

Дадохте 500к евро за едно пилонче, да бехте построили за толкова пари некаква черква и ли малка църква с висок връх, нещо да кажеш че има мисъл, те пилонче, ама да било високо, че селяните да се радват :)))

85

Анонимен

преди 10 месеца

Служебното правителство ще реве както ще реват "прокурорите" , изпълнявали поръчките на Гешев. Ще се научат, че не може да се правят цял живот на нечули и неразбрали за сметка на хората, които им плащат заплатата. Онова недоразумение Лазаров беше 29 години мин на труда и социалната политика, а не може две години да лежи в затвора където му е мястото.

84

Оставка Румба...

преди 10 месеца

Радев излъга хората, че е НАТО-вски генерал. Не е морално да станеш президент с лъжа. Подайте си оставката г-н Радев! Не е честно! Вие сте лъжец.

83

Анонимен

преди 10 месеца

Къде в конституцията пише, че президентът няма право да коментира политическата обстановка??? Той е президент на всички българи, а 60% от тях са толкова отвратени, че дори не гласуваха за менте партиите!

82

Анонимен

преди 10 месеца

Колко плаща Посолството да говоря глупости за Президента ни ?

81

:D

преди 10 месеца

Рундьо нещо се е изнервил. Митрофанова ще му дърпа ушаците.

80

Анонимен

преди 10 месеца

Пинокио, Кирчо, Кокорчо, Лена парапета, Боко тиквата, Дилян Шиши Пеевски, ген.гном и вскява гнилоч напуснете и ни освободете!!!

79

А. Полонски

преди 10 месеца

Абе стига с тоя челопеч бе, по времето на бай ви тошя кво вадехте от там? Дръжки?

78

Анонимен

преди 10 месеца

За Радев са гласували повече хора отколкото за Франкенщайн коалицията ГЕРБ -сдс, ПП - ДБ, взети заедно.

77

Анонимен

преди 10 месеца

Краварите да ни върнат парите за катафалките Ф-35 ,златните мини ,Мариците и да напуснат базите веднага.Заради тези противни кравари сме на този хал.До кога ще търпим тези агресори в страната си?

76

Анонимен

преди 10 месеца

Гледай си там пилончето със стрийптиз момичетата, може да го кръстиш и бар Плейбой или просто стрийптиз клуб :))) Това беше много нелепо, въобще не ми се струва патриотично :)))